модна агенция, модели и фото модели, София, Белград, Скопие, Сараево, Подгорица, Баня Лука, Загреб, Любляна


Възможни опции за работа с нас:

 1. Организиране на промоции, презентации и раздаване на рекламни материали /флаери и брошури/.
  Нашата дългогодишна работа в организирането и провеждането на промоции ни убеди, че сформирането на професионален и добре обучен промоекип е от първостепенна важност за успеха и ефективността на рекламното събитие. Агенция СНОБ разполага с професионално подготвени хостеси и мотивирани супервайзери, готови да представят Вашия продукт или услуга по най-добрия начин на потенциалните Ви клиенти. В Агенцията работят над 300 професионално обучени промоутъри /момичета и момчета/. Ето защо вие може да сте сигурни, че промоцията на Вашата фирма ще бъде организирана и проведена професионално и ще постигне максимален ефект.
 2. Модни събития
  В Агенцията работят над 100 професионални модели и фотомодели, както и екип от коафьори, гримьори и фотографи. От 2011 г. агенция СНОБ е организирала над 20 модни дефилета представяйки колекциите на най-известните родни и световни дизайнери.

Опции:

 • Организиране на модно дефиле.
 • Организиране на конкурс за красота.
 • Организиране на светско събитие.
 • Възможност за наемане на наш модел за рекламно лице на Вашия продукт или марка.
 • Възможност за наемане на наши модели като хостеси за Вашето изискано събитие.
 • Възможност за реклама на Вашия продукт, марка или фирма в някои от събитията, които Агенцията ни организира.


Дейността на агенцията се състои в професионалната подготовка и менажиране на модели – мъже и жени, които успешно се развиват и реализират както в Балкан, така и по света.

info@agencysnob.com