Poštovani posetioci,

naša agencija se bavi izradom web portala od 2007.godine, kada smo se zvali Agencija 027, što je lokalni pozivni telefonski broj našeg mesta.

Od 2011-te, mi smo Agencija SNOB, i bavimo se modelingom i promocijama.

U ovom vremenu, vremenu klikova, brzih vesti, društvenih mreža, niko više ne želi previše informacija na website-u kompanija, već samo osnovno, ono što je potrebno da prosečan posetilac vidi, a to je:

  • kakve usluge ili proizvode nudite
  • galeriju fotografija
  • aktuelnost / promociju
  • kontakt podatke
  • ukratko o kompaniji
  • reference – spisak saradnika

Održavanje sajta može biti veliki trošak, ukoliko ne znate sami da dodajete vesti, klipove, fotografije …, već za tu uslugu morate da plaćate profesionalce.

Rešili smo da edukujemo (obučimo) naše klijente koji nam daju poverenje za izradu sajta za njihovu malu ili srednju kompaniju, zanat, muzički brend, sportski klub …

Mi bi odradili dizajn i menu (izbornik), dodali bi osnovne tekstove, podatke, galeriju koju nam budete poslali na našu e-mail adresu, a zatim bi Vam pokazali (preko vibera, whatsapp-a …) kako da upravljate Vašim novim vebsajtom. Obuka u proseku traje 20-30 minuta, i zajedno bi išli korak po korak, sve dok ne savladate tehniku, odnosno da sami dodajete nove stranice/postove, tekstove, slike, video klipove, ili da iste menjate, brišete …

Pogledajte primer Delfin radija, https://www.delfinradio.rs/ , koga uređuju zaposleni u radio stanici.

Za cenu od 300 eura, dobijate web hosting, naziv sajta (domen) i izradu sajta i obuku.

Hosting i domen su validni godinu dana, a nakon toga produžujete, u iznosu oko 50 eura godišnje.

Za sve ostale informacije, kontaktirajte nas na info@agencysnob.com , sa naznakom ZA NOVI SAJT.