AG SNOB / Agency SNOB / Agencija SNOB

(SNOB – Something New On Balkan)

— POGLEDAJTE AKTUELNU PONUDU – BESPLATAN UPIS ZA MODELE — KLIKNITE OVDE —

Prijavite se za: ANKETARI, PROMOTERKE, OSOBLJE ZA KONFERENCIJE, IZLOZBENO PRODAJNO OSOBLJE, GARDEROBERKE, USLUZNO OSOBLJE, HOSTESE, PROMOTERKE ZA FLAJERE, VIZUELNI TRGOVCI, PROMOTIVNO OSOBLJE, PROMOTERKE ZA UZORKE, KUHINJSKO OSOBLJE , KONOBARICE , PREVODIOCI , INFLUENCERS – UTICAJNE OSOBE , STATISTI, GLUMICE, PEVAČICE, PLESAČICE – u daljem tekstu, za sve kategorije – “PROMOTERKA”

obrazac

5 RAZLOGA ZA RAD SA NAMA:

1 – Ne postoje troškovi registracije i vaš profil i fotografije mogu se besplatno objavljivati na našim veb lokacijama.

2 – Ponuđeni poslovi često se odnose na važne kompanije ili vrhunske događaje. Kliknite ovde da biste videli spisak naših klijenata.

3 – Radeći s nama nikada vas neće vezati ekskluzivnost i moći cete povremeno da prihvatate ponuđene poslove u zavisnosti od vaše dostupnosti.

4 – Vec više od 11 godina Agencija SNOB obezbeđuje modele, hostese, promoterke … za sve najvažnije događaje u Srbiji, a od nedavno i u regionu (Balkanu); agencija ima veliko iskustvo u ovom poslu.

5 – Rad u događajima je dopadljiv i pomoću Agencije SNOB imaćete priliku da proširite mrežu veza i da lićno ućestvujete u nekim od najekskluzivnijih događaja. Da biste se pridružili našem timu, pogledajte detalje ispod.

I ovo da napomenemo: U referencama nemamo mnogo kompanija sa zvučnim imenima, tj neke od poznatijih za koje je većina gradjana čula preko medija ili viđala u megamarketima, jer mnoge od njih isplacuju dnevnice posle mesec ili više dana , pritom su niže od standardnih. Mi zahtevamo unapred plaćanje za zakazane promocije, jer postujemo naš rad, naš kvalitet i naš renome

USLOVI:

ZA DEVOJKE : 18-27 god starosti

Popunite OBRAZAC (najbolje je pogledati preko računara ili lap-top-a) i pošaljite zajedno sa

  • kopijom lične (osobne) karte / obostrano (ili drugog validnog dokumenta sa slikom – skenirano; slikano fotoaparatom ili telefonom),
  • 0 do 100 svojih fotografija gde ste sami, sa kvalitetnom rezolucijom (nemojte slati fotografije: gde ste isekli druge osobe; gde jedete; sa naočarima; sa neprikladnim pozama ili grimasama; sa veselja iz restorana; sa linkom fb/ig profila)
  • naglasite koja fotografija da bude glavna, tj prepravite joj naziv u “glavna”, ili ćemo mi odabrati koja da bude glavna (profilna)
  • POŽELJNO, NIJE OBAVEZNO – video klip gde bi sebe predstavili (npr: Ja sam Marko iz Beograda, studiram Ekonomski fakultet, odlično govorim engleski jezik, moj hobi je tenis i gluma)

sa naznakom “ZA PROMOTERKU ” (i ime grada)

Sve to prosledite na – info@agencysnob.com i milanrakicserbia@gmail.com

Promoterke i promoteri su dužni da u roku od 48h, nađu adekvatnu zamenu, ukoliko one budu sprečene, i da o tome obaveste na broj telefona koji je naveden u kontaktu.

Upis je besplatan za mesta : Beograd , Novi Sad , Nis , Kragujevac , Podgorica , Sofia , Skopje , Banja Luka , Bijeljina , Sarajevo , Zagreb .

Vaše fotografije se postavljaju na www.agencysnob.com/promoterke , www.agencysnob.com/hostese i www.agencysnob.com/hostess

OBAVEZNO se javite u inbox i dodajte za fb prijatelja https://www.facebook.com/agencysnob , zbog lakše konverzacije oko hitnih promocija.


OBRAZAC ZA PROMOTERKE, PROMOTERE, HOSTESE, ANKETARE, PREVODIOCE …

NAPOMENA : Odgovorite sa DA ili NE. Ono za šta nemate iskustva, a potrebno je,kao što je voditeljka, pevanje, ples, gluma ili manekenstvo onda pišite NE. Ukoliko imate vise od 10 000 pratioca, onda možete kao influenser.

Opšti podaci:

Ime i prezime

Ulica i broj, mesto

Fiksni telefon

Mobilni telefon

e-mail adresa

facebook link

instagram link

javno za sajt:

Prijavljujem se za GRAD

Rezervni grad     

Godište

Visina

Boja kose

Boja očiju

Konfekcijski broj majice

Konfekcijski broj farmerice

Konfekcijski broj haljine

Broj obuće

Jel’  imate pirsing

Jel’ imate tetovaže

Koji jezik znate i nivo –

Vozačka dozvola

Hostesa  –

Promoter/ka –

Deljenje flajera i letaka  –

Influencer –

Statista  –

Merchandiser –

Garderober/ka –

Anketiranje –

Fotomodel –

Maneken/ka –

Voditelj/ka –

Gluma –

Ples –

Pevanje –

Deciji animator –

Turistički vodič za grad u kom živite –

Prevodilac  i za koji jezik –

Završena srednja škola –

Odsek na studiranju

Ukoliko ste naveli da znate engleski jezik, popunite I ovo:

City –  

Year  of birth –   

Height – 

Hair color – 

Eye color – 

Shirt size –

Jeans size –

Dress size –

Shoes size –

Do you have piercing –

Do you have Tattoos –

Language skills –

Hostess –

Promoter –

Photo model –

Ukoliko ste naveli i druge jezike, prevedite deo iznad, popunite i napišite koji je jezik

Nije javno:

Jel’  imate  overenu sanitarnu knjižicu?

Jel’ ste udati / oženjeni?

Da li želite da radite van svog grada, u okolini?

Da li želite da učestvujete u Reality tv programu? (Ukoliko je odgovor potvrdan, navedite kom)

Odobravam da se moje fotografije i potrebni podaci nađu na portalima www.AgencySNOB.com, www.agencysnob.com  i www.agencijasnob.com  , u delu namenjenom za PROMOTERKI (kao i na drugim sajtovima koji imaju za cilj reklamiranje promocija – facebook, youtube, instagram, twitter  …), narednih godinu dana, koliko važi ovaj ugovor, a posle toga javiću o eventualnom raskidu ugovora. SlaŽem se da od svake promocije ugovorene preko Agencije SNOB, agenciji pripada 25% od zarade. Ukoliko me pozove druga agencija, promo tim ili firma, slaŽem se da agenciji pripada 10% .

Datum prijavljivanja     ___________________