Manekenke iz Agencije SNOB učestvuju na takmičenju Miss Summer World 10-19.05.2023, koje se održava u prelepom gradu Drač (Durres), na obali Jadranskog mora, u Albaniji.

Naša agencija šalje predstavnice / takmičarke od 2019-te godine na ovoj manifestaciji, i iz godine u godinu, sve više devojaka želi da učestvuje.

Ove godine, za sada imamo 5 takmičarki: Maju, Jelenu, Vanju, Jelenu i Ivanu, koje će predstavljati 5 republika/regiona, odakle im je poreklo.

  • Srbija, Bugarska, Slovenija, Češka i Balkan imaju stvoje predstavnice. Ukoliko želite da se i Vi takmičite na ovom ili nekom drugom takmičenju, jer imamo licence za nekoliko internacionalnih svetskih takmičenja za Mis i Mister, popunite obrazac, i prijavite se online.

Poenta ovog i drugih takmičenja, što se tiče naše agencije, da učesnice upoznaju kulturu države gde se organizuje događaj, da upoznaju modele/predstavnice iz drugih republika, sklope nova prijateljstva, budu primećene od strane svetskih menadžera modnih agencije , kao i poznatih kompanija, a najbitnije je da dostojanstveno predstave svoju republiku.