Jelena Ilić je članica modne Agencije SNOB, i prethodnih dana je učestvovala na takmičenju MISS SUPERTALENT OF THE WORLD 2023, (facebook link) koju je organizovala agencija iz Južne Koreje. Ovog puta se takmičenje održavalo u Parizu, tako da su članice nakon takmičenja, radile modne revije i za kreatore na Paris Fashion Week manifestaciji. Jelena je inače iz Niša, ali ima i državljanstvo Crne Gore, koju je predstavljala na ovom takmičenju.

Pročitajte mali intervju sa Jelenom.

– Koju ste republiku predstavljale?

Moje ime je Jelena Ilić i ja sam na takmičenju predstavljala Crnu Goru.

– Koliko je bilo učesnica na takmičenju?

Bilo je dosta učesnica iz celog sveta, mislim da nas je bilo preko dvadeset.

– Da li si ostvarila nova prijateljstva?

Naravno, ostvarila sam dosta novih prijateljstva, sve devojke su bile jako prijatne, druželjubive i bilo je prelepo družiti se i provoditi vreme sa njima.

– Da li si ostvarila nove poslovne kontakte?

Ostvarila sam sa kreatorima koji su bili na reviji i čije sam kreacije nosila, svi su jako profesionalni i izuzetni u svom poslu.

– U kom ste hotelu odsele i kakva je bila hrana?

Bile smo smeštene u hotelu Holiday Inn, hotel je bio jako dobar kao i osoblje u njemu, sobe su nam bile lepe, čiste, uredne i sa prelepim pogledom na Pariz. Hrana je bila na nivou, bilo je svega i svačega, sve smo bile zadovoljne hranom.

– Šta ti se najviše svidelo u Parizu?

Ovo je bio prvi put da sam posetila Pariz ali sigurno ne i poslednji. Grad je prelep, ljudi prijatni i možete videti dosta različitih nacija, i svi funkcionišu zajedno što je jako lepo. Naravno Ajfelov toranj je neverovatan kao i slike koje se naprave ispred. 

– Koje kreatore bi izdvojila sa Fashion Week-a u Parizu?

Već sam pomenula da su svi kreatori bili izuzetni, tako da ne bih izdvajala neke. Svako od njih ima svoj stil i najbolji je u tome, videla sam dosta prelepih kreacija koje sam i nosila.

– Koji je tvoj hobi?

Volim da treniram, trudim se da redovno idem u teretanu, volim da čitam i da putujem.

– Da li imaš omiljeni sport?

Do pre par godina sam trenirala odbojku i to je sport koj obožavam jer sam se dugo bavila odbojkom i imam neku posebnu ljubav prema tome, ali u nekom trenutku sam prestala jer sam imala više obaveza oko modelinga i ostalih stvari i promenili su mi se prioriteti u životu ali naravno uvek će mi to biti omiljeni sport.

– Za kraj nam reci tvoje utiske?

Kad sve sumiram, jedno prelepo iskustvo i jako mi je drago da sam bila deo svega toga. Nadam se uskoro još lepšim događajima, revijama i saradnjama. Sve ovo je bilo zahvaljujući Agenciji Snob.

Jelenine fotografije pogledajte na https://agencysnob.com/member/nis-jelena-i/