AG SNOB / Agency SNOB / Agencija SNOB

(SNOB - Something New On Balkan)

Prijavite se za PROMOTERA"

GRADOVI: BEOGRAD, NOVI SAD, NIŠ, PODGORICA, SARAJEVO, BANJA LUKA, SOFIA, SKOPJE, ZAGREB

obrazac

5 RAZLOGA ZA RAD SA NAMA:

1 - Ne postoje troškovi registracije i vaš profil i fotografije mogu se besplatno objavljivati na našim veb lokacijama.

2 - Ponuđeni poslovi često se odnose na važne kompanije ili vrhunske događaje. Kliknite ovde da biste videli spisak naših klijenata.

3 - Radeći s nama nikada vas neće vezati ekskluzivnost i moći cete povremeno da prihvatate ponuđene poslove u zavisnosti od vaše dostupnosti.

4 - Vec više od 11 godina Agencija SNOB obezbeđuje modele, hostese, promoterke ... za sve najvažnije događaje u Srbiji, a od nedavno i u regionu (Balkanu); agencija ima veliko iskustvo u ovom poslu.

5 - Rad u događajima je dopadljiv i pomoću Agencije SNOB imaćete priliku da proširite mrežu veza i da lićno ućestvujete u nekim od najekskluzivnijih događaja. Da biste se pridružili našem timu, pogledajte detalje ispod.

I ovo da napomenemo: U referencama nemamo mnogo kompanija sa zvučnim imenima, tj neke od poznatijih za koje je većina gradjana čula preko medija ili viđala u megamarketima, jer mnoge od njih isplacuju dnevnice posle mesec ili više dana , pritom su niže od standardnih. Mi zahtevamo unapred plaćanje za zakazane promocije, jer postujemo naš rad, naš kvalitet i naš renome.

USLOVI:

ZA MOMKE : 18-27 god starosti

Popunite OBRAZAC (najbolje je pogledati preko računara ili lap-top-a) i pošaljite zajedno sa

- kopijom lične (osobne) karte / obostrano (ili drugog validnog dokumenta sa slikom - skenirano; slikano fotoaparatom ili telefonom),

- 10 do 100 svojih fotografija gde ste sami, sa kvalitetnom rezolucijom (nemojte slati fotografije: gde ste isekli druge osobe; gde jedete; sa naočarima; sa neprikladnim pozama ili grimasama; sa veselja iz restorana; sa linkom fb/ig profila)

- naglasite koja fotografija da bude glavna, tj prepravite joj naziv u "glavna", ili ćemo mi odabrati koja da bude glavna (profilna)

- POŽELJNO, NIJE OBAVEZNO - video klip gde bi sebe predstavili (npr: Ja sam Marko iz Beograda, studiram Ekonomski fakultet, odlično govorim engleski jezik, moj hobi je tenis i gluma)

sa naznakom "ZA PROMOTERA " (i ime grada)

Kontakt - POGLEDAJTE OVDE!

Promoterke i promoteri su dužni da u roku od 48h, nađu adekvatnu zamenu, ukoliko one budu sprečene, i da o tome obaveste na broj telefona koji je naveden u kontaktu.

Upis je besplatan za mesta : Beograd , Novi Sad , Nis , Skopje ,Sarajevo ,Banja Luka ,Podgorica ,Sofia , Zagreb

Vaše fotografije se postavljaju na www.agencysnob.com/promoteri

OBAVEZNO se javite u inbox i dodajte za fb prijatelja https://www.facebook.com/agencysnob , zbog lakše konverzacije oko hitnih promocija.

Na Vašem facebook i/ili instagram profilu, ako želite, u opisu posla postavite da radite za AGENCIJA SNOB https://www.facebook.com/promocije/ , a mozete i za Agency SNOB models https://www.facebook.com/agencijaSNOB , kao promoter, model ...

ZA PROMOTERKE - KLIKNITE OVDE