AG SNOB / Agency SNOB / Agencija SNOB

(SNOB - Something New On Balkan)

Nasa agencija ne salje klijentima promoterke / hostese / anketare po nasem izboru, vec je princip da Vi odaberete devojke sa portala, ili da Vam mi preporucimo koje su slobodne i zainteresovane za trazene termine, i dostavimo Vam spisak, kako bi Vi odabrali sa spiska. Kod podele flajera Vi odlucujete o kriterijumu, na primer da li ce deliti flajere samo zenskoj populaciji, ili recimo samo mladim osobama ...

Ukoliko odabrana promoterka / hostesa na promociji ne radi ono sto se od nje ocekuje, a da je unapred dogovoreno (kasni na promociji, ide ranije sa promocije, pravi cesce pauze, nije ljubazna prema saradnicima ili klijentima ...) , javite nam kako bi poslali adekvatnu zamenu. Ukoliko nemamo zamenu, vraticemo novac ili nadoknaditi na Vasoj sledecoj promociji. Nismo imali ovakvih primedbi, ali vredi naglasiti.

Ukoliko iz nekog razloga zelite da otkazete promociju, vracamo 100% iznosa ako to ucinite minimum 3 radna dana pre zakazanog termina, dok u slucaju promocija na sajmu, potrebno je da otkazate minimum 10 radnih dana pre pocetka sajma. Otkazivanjem promocija zbog vanrednog stanja, vracamo 100% iznosa, bez obzira kad otkazujete.

ZVANIČNI CENOVNIK ZA SRBIJU od 01.06.2022 : ANKETARI, PROMOTERKE, OSOBLJE ZA KONFERENCIJE, IZLOZBENO PRODAJNO OSOBLJE, GARDEROBERKE, USLUZNO OSOBLJE, HOSTESE (klub, restoran, event - dogadjaj, sajam, svadba, proslava, konferencija), PROMOTERKE (apoteke, automobili, banke, brzu hranu, butici, cigarete, flajeri, marketi, namestaj, parfimerije, pekare, prehrambena industrija, prodavnice, proizvodi, stamparije, stovarista, trzni centri, tehnologija, turizam, zlatare ...), VIZUELNI TRGOVCI, PROMOTIVNO OSOBLJE, PROMOTERKE ZA UZORKE, PROMOTERKE NA ROLERIMA. Na navedene cene se dodaje +20% PDV.

ZVANICNI CENOVNIK: HOSTESS - ANGAZOVANJE PROMOTERKI / HOSTESA / ANKETARKI / GARDEROBERKI / MERCHANDISERA / KUHINJSKO OSOBLJE , KONOBARICE- (sa osnovnim znanjem i upotrebom stranih jezika, dok za ozbiljnije prevodjenje, pogledajte tabelu ispod) - zakazivanje i uplata 3-30 dana pre promocije

Moramo reci, prvi put posle 11 godina postojanja nase agencije, od 15.06.2022 nije javan cenovnik. Kontaktirajte nas na info@agencysnob.com , napisite nam koliko hostesa/promoterki Vam je potrebno, koje su satnice, datumi, lokacija...., a mozete napisati i Vas budzet

danju (da se završe do 20.00h) : 4 sata - odgovor na mejl; 6 sati - odgovor na mejl ; 8 sati - odgovor na mejl

uveče (da se završe do 22.00h) : - odgovor na mejl

uveče (da se završe do 00.00h) : - odgovor na mejl

sajmovi : - odgovor na mejl

auto sajam - odgovor na mejl

Ukoliko imate ogranicen budžet, predložite nam cenu u mejlu, i u opisu navedite koliko dana se radi, koliko Vam je potrebno promoterki/hostesa, koje je radno vreme, opis posla, i očekujte odgovor u što kraćem vremenskom periodu.

CENOVNIK: HOSTESE NA ROLERIMA

danju : 4 sata - - odgovor na mejl, 6 sati - - odgovor na mejl, 8 sati - odgovor na mejl

CENOVNIK: PREVODIOCI - na sajmovima, kongresima ... (prevodjenje i kordinacija izmedju posetioca / gostiju i predstavnika firmi, na engleskom i/ili nekom drugom jeziku )

danju : 4 sata - odgovor na mejl, 6 sati - odgovor na mejl, 8 sati - odgovor na mejl

CENOVNIK: PREVODIOCI - na sajmovima, kongresima za inostranstvo/inozemstvo... (prevodjenje i kordinacija izmedju posetioca / gostiju i predstavnika firmi, na engleskom i/ili nekom drugom jeziku )

EX-YU - dnevnica 60 eur + obezbedjen prevoz, odvojeni smestaj, hrana

OSTALE DRŽAVE - denvnica 120 eur + obezbedjen prevoz, odvojeni smestaj, hrana

FOTOGRAFISANJE PROMOTERKI / HOSTESA ZA BUTIK ILI ONLINE PRODAJU PROIZVODA (Frizuru i sminku obezbedjuje firma koja potrazuje modele, ili dopusta modelima da se same urede. Cenovnik nije isti za fotografisanje promoterki u donjem vešu i kupaćim kostimima.)

cena je po dogovoru

CENOVNIK -DISTRIBUCIJA REKLAMNOG MATERIJALA (na preko 10 000 flajera A6 ili A7 format)

Podela flajera u postanskim sanducicima 0.60 din / komad

Podela flajera na ruke 0,65 din / komad

Podela flajera na vozilima 1.00 din / komad

Podela flajera u poslovnim objektima 2,50 din / komad

Ukoliko se odlucite za ovakvu tj jeftiniju vrstu distribucije materijala nemate mogucnost odabrira promoterki ili promotera.

CENOVNIK - INFLUENSERI

cena je po dogovoru, zavisno od broja postova i broja pratioca

CENOVNIK - KLABERKE

6 000 din (50e) - (minimum 4 klaberke - 24 000 din ili 200 e)

CENOVNIK - STATISTI

dogovor

CENOVNIK - STARLETE, ANIMIR DAME, DEVOJKE ZA BRAK, GO-GO IGRAČICE

nemamo, nismo imali, nećemo imati

------

Cenovnik vazi samo za realizaciju u mestu odakle su članovi, zakazivanje i uplata 3-15 dana pre promocije

Ukoliko je promocija za danas, sutra, ili za dva dana, cenovnik je drugačiji, okvirno, uvećan za po 600 din (5 eur) po osobi.

ZVANIČNI CENOVNIK ZA OSTALE REPUBLIKE - DOGOVOR

NAPOMENA: Ukoliko nakon odrađene promocije, revije, reklame, spota, tv emisije ... preko naše agencije, sa našim promoterkama, hostesama, fotomodelima, manekenkama, manekenima ili statistima, pozovete bez našeg znanja tj samoinicijativno neku/nekog od njih za sledeće projekte, objavićemo Vasu kompaniju na nasoj stranici CRNA LISTA FIRMI. Nažalost, za ovih 10 godina postojanja, imali smo par takvih slučajeva, doduse zanemarljivih, ali pošto smo izrasli u jednu od najpoznatijih i najboljih agencija u ovoj delatnosti, želimo na taj način da zaštitimo naše poslovanje i autoritet.

Ukoliko imate ogranicen budžet, predložite nam cenu u mejlu, i u opisu navedite koliko dana se radi, koliko Vam je potrebno promoterki/hostesa, koje je radno vreme, opis posla, i očekujte odgovor u što kraćem vremenskom periodu.

Avans od 100% se uplaćuje pre promocije.

Pogledajte i naše fotomodele, manekenke i manekene - KLIKNITE OVDE!

kontakt -------- kliknite