Neko vam je poslao pa obrisao poruku? Evo kako da je ipak procitate

Koliko vam se puta dogodilo da ste u brzini krivoj osobi poslali poruku i onda brže-bolje tu istu poruku obrisali? Naravno, u nadi da kriva osoba tu poruku nije brzinski pročitala.

No, šta kad ste vi na tom „drugom kraju“ i vidite obaveštenje da vam je neko preko neke od popularnih aplikacija za dopisivanje poslao poruku i potom je obrisao. Koliko ste puta ipak poželjeli pročitati šta je bilo poslano?

Iako aplikacije tvrde da nije moguće pročitati obrisanu poruku, to ne znači da nikako ne možete do nje. Samo će vam biti potrebna jedna od sledećih aplikacije za Android pametni telefon. I, naravno, aktivirana opcija prikaza obaveštenja na pametnom telefonu.

Notification History je besplatna aplikacija koja zapravo pamti sve obavijesti koje stižu na vaš telefon.

Recent Notification je takođe popularna aplikacija za povratak obrisanih notifikacija. Omogućuje vam pregledavanje notifikacija po vremenu, a možete i kreirati omiljene grupe aplikacija.

Notification Log jedna je od najjednostavnijih aplikacija za korištenje. Nema previše opcija, a opet služi svrsi. Možete čak i pohraniti notifikacije u popis, ali i obrisati ih ako vam više ne trebaju.

Slična aplikacije je i Notisave. Jednostavnog izgleda, ova aplikacija prikazuje obavijesti aplikacija društvenih mreža, a osim što će pokazati obavijest o poruci, zabilježit će i tko ju je poslao.

Iako su sve ove aplikacije besplatne za korištenje, „obogaćene“ su oglasima, koji znaju biti naporni i uporni.

A ako ne želite dodatno zatrpati pametni telefon novim aplikacijama, uvijek možete pitati osobu koja je poslala pa obrisala poruku o čemu se radilo. Možda je zaista bila samo zabuna.

miss grand sea world
miss grand sea world