Da li ste znali da zvanični portal Niša www.ni.rs reklamira modne manifestacije u svetu

Da li ste znali da zvanični portal Niša www.ni.rs reklamira modne manifestacije u svetu

 

Lepo je rekalmirati i podržavati kulturne manifestacije, pogotovo modne, jer u Nišu postoje nekoliko srednjih i visokošklolskih ustanova za modni dizajn, ali malo je neukusno rekalmirati manifestacije koje se nisu održale u Nišu, niti su na tim manifestacijama učestvovali modni dizajneri, stilisti, šminkeri, fotografi, frizeri ili manekeni/manekenke iz Niša ili okoline.

 

Pitanje je:

  • da li je  su te objave (tekstovi) da bi se povećala posećenost portala?
  • da li su „pozajmili“ web design drugog portala i tako ostali tekstovi?
  • da li administrator (uređivač) portala namerno hostuje (objavljuje sajt druge kompanije na prostoru gradskog sajta)  tuđe stranice ?

Naime, kad kucate Fashion Week Nis, na pretraživaču Google, u pretrazi izlaze modne manifestacije sa sajta www.ni.rs koje nisu bile u Nišu, i to u vremenu kad se u Nišu održavao Fashion Week, o kome uopšte nije pisano na gradskom portalu.

Nadam se da će novo rukovodstvo ispraviti grešku i podržati buduće modne manifestacije tj Fashion Week-ove (nedelje mode). Ukoliko im treba novi administrator za portal ili novi portal, pored naše agencije, postoje i brojne marketing agencije koje sigurno neće zloupotrebljavati gradski portal.

https://www.google.com/search?client=opera&q=fashion+week+nis&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8&shem=ssmd

https://www.ni.rs/portfolio_category/fashion-week/