Da li modna agencija trazi gole fotografije?

Ukoliko Vam se neka osoba putem mejla ili drustvenih mreza obrati i trazi gole (nage) fotografije, to nije predstavnik nijedne modne agencije, jer to modne agencije ne zahtevaju.

Cak i ako Vam traze normalne fotografije, svakako proverite kontakt podatke na zvanicnom sajtu te agencije. Doduse, postoje i primeri da Vam oni posalju slican naziv sajta (domena) kao sto ima modna agencija, i da tako navlace, ali pozovite ih telefonom, i proverite taj telefon preko internet pretrazivaca, da li je upisan jos negde na nekom sajtu (portalu).

Recimo zvanicni sajt Agencije SNOB je www.AgencySNOB.com i www.AgencijaSNOB.com, a imali smo primere da su pojedini pravili lazne portale tipa www.Agencija-SNOB.com , www.AgencijaSNOOB.com  i slicne, gde su postavljali fotografije nasih clanova, kao i drugih devojaka.

Svaki takav slucaj ce biti prijavljen policiji, odeljenju za Visoko-Tehnoloski Kriminal, zato nas obavestite ako neko zloupotrebljava ime nase agencije. Naravno, obavestite i druge modne agencije ako zloupotrebljavaju njihova imena tj nazive.

 

Evo jedan primer od juce, verovatno ce link biti ukinut.

Hvala Branislavi, devojci koja nas je obavestila jer je posumnjala u identitet osobe koja se lazno predstavila.

 

 

link laznog naloga https://www.facebook.com/profile.php?id=100068589533898