Vodič kroz zlatne godine za modele: Savjeti za zrele modele

Koliko treba posla u industriji u kojoj 30 godina može biti starosna granica za odlazak u penziju zreli modeli?

Pročitajte kako biste saznali sve što trebate znati o modeliranju u vaše zlatne godine.

Šta je a Zreli model?

zreo model može se smatrati svima starijima od 30 godina modeling world je pretežno područje mlade osobe; posebno u visokoj modi, ženski modeli može se vidjeti kako hoda pistom kao Tinejdžeri.

U komercijalnom modeliranju dobni su zahtjevi mnogo opušteniji. Angažiraju se „zrelije“ odrasle osobe koje odražavaju stariju publiku; na primjer, porodične foto snimke za asortiman odjeće.

Zašto Zreli modeli potražnje?

Zreli modeli moraju predstavljati neke ciljne publike brenda, posebno one čija publika uključuje porodice. Neki brendovi također više vole ciljati stariju publiku koja može priuštiti više cijene.

Marke za njegu kože protiv starenja također će odlučiti koristiti više zreli modeli u njihovom marketingu.

Mogu li modelirati bez iskustva?

Svatko se može okušati u manekenstvu. Visoka moda je notorno najteže područje manekenstva u kojem se može probiti i uspjeti. Komercijalno /katalog modeliranje je puno inkluzivnije i opuštenije prema svojim zahtjevima, što znači da više ljudi može u njemu uspjeti.

Više zreli modeli možda će im biti teško ući u industriju ako nemaju iskustva. Pomoći će ustrajnost, potpisivanje agencije i izvrstan portfolio modeliranja.

Kako Zreli modeli Ostati relevantan?

Zreli modeli mora se potruditi da bude informiran o trenutnim događajima i popularnoj kulturi. To može značiti gledanje televizije ili čitanje časopisa.

Izvor besplatnih informacija koje bi svi modeli trebali koristiti su društveni mediji, posebno Instagram. Imati Instagram račun pomaže modelima da komuniciraju sa svojim obožavateljima i da naprave veću bazu obožavatelja dijeljenjem zanimljivih fotografija.

Zreli modeli takođe mora biti informiran o trenutnoj šminki i modnim trendovima. Kao i svi modeli, i oni moraju naučiti ono što odgovara njihovoj tjelesnoj građi.

Postoje li neka posebna razmatranja za Stariji modeli?

Stariji modeli možda će morati više raditi kako bi održali kožu i tijela u dobroj formi. Kako starimo, održavanje male težine može biti teško, a mišići sve teže graditi. Uz to naša koža gubi kolagen kako starimo, a to uzrokuje bore zbog kojih izgledamo starije.

Zreli modeli treba ulagati u visokokvalitetnu personaliziranu rutinu njege kože kako bi održali kožu u dobrom stanju. Oni bi također trebali obratiti pažnju na to što jedu i kako rade kako bi održali tjelesnu građu u dobroj formi.

Kako izgraditi odnos s pravom agencijom

Važno je da a zreo model pronalazi pravu agenciju koja će ih podržati i naći pravi posao. A model agencija mogu se pronaći i prijaviti na mreži, a nema ograničenja u broju agencija kojima se možete prijaviti. Pravo agencija za modeliranje moći ćemo pružiti puno smjernice.

Stariji modeli treba tražiti agencije koje prvenstveno sarađuju stariji modeli. Ovim agencijama će se obratiti brendovi koji traže posebno stariji modeli, tako da će biti više mogućnosti za intervjue i preusmjeravanje.

Kako prikazati sebe kao iskusnog

Neiskusni modeli mogu naći posao, mada će im biti teže nego modeli sa iskustvom.

Jedan od glavnih načina da pokažete svoj potencijal za modeliranje je rezervacija profesionalca Slikanje i stvaranje visokokvalitetnog portfelja. Portfelj je poput CV modela; sadrži do 20 fotografija koje prikazuju njihovo iskustvo.

Fotografije bi trebale sadržavati snimke tijela u punoj dužini, kao i fotografije ljepote izbliza. Pokušajte uključiti puno različitih vrsta slika kako biste pokazali svoju fleksibilnost i domet kao model.

Nastavite istraživati ​​šta brendovi trenutno traže u svojim modelima. Trenutno su modeli sa siva kosa nalaze puno posla, pa ćete možda htjeti razmisliti o svojoj frizuri i modnom smislu kako biste povećali šanse za uspjeh.

Zreli modeli trebali bi vježbati poziranje i shvatiti koje osvjetljenje i položaji najviše laskaju njihovom licu i oblik tijela. Kao i uobičajene stvari sa kojima se treba boriti, zreli modeli mogu se suočiti i sa stvarima poput bore i opuštena koža s kojom moraju naučiti raditi.

Kako pronaći posao kao a Zreli model

Pored pridruživanja dobroj agenciji, a zreo model mogu naći posao na drugim mjestima. The vrsta posla dostupno za stariji ljudi će se razlikovati od onog iz a mladi model.

zreo model je malo vjerojatno da će naći posla na tome modne pisteZreli modeli trebali biste biti realni u vezi s vrstama posla koji su na raspolaganju, ali ne bojati se primijeniti na mogućnosti, čak i ako smatraju da se ne kvalificiraju za njih – nikad ne znate kome će se svidjeti vaš izgled.

Društveni mediji, posebno Instagram, sjajno su mjesto za samopromociju i privlačenje pažnje obožavatelja i brendova. Bez obzira jeste li u 30-ima, 40s50-ih ili 60-ih i više godina, Instagram je koristan alat za modeli svih uzrasta i možete stvoriti svoj vlastiti profil besplatno. Modeli mogu zaraditi puno novca na Instagramu ako imaju dovoljno aktivnih i privlačnih sljedbenika.

Neki brendovi jesu oglašavanje mogućnosti modeliranja, pa pratite svoje omiljene marke na društvenim mrežama i pripazite.

Neka vam bude ugodno prednja strana kamere i podijelite svoje slike s obožavateljima.

Zreli Uspješni modeli

– Daphne Selfe

– Maye Musk

– Frances Dunscombe

– Kina Machado

– Carmen Dell’Orefice

– Lauren Hutton

– Linda Rodin