www.agencysnob.com www.agencijasnob.com promoters ans hostesses

-------------

BULGARIAN CZECH DUTCH ENGLISH FRENCH GERMAN HUNGARIAN ITALIAN NORWEGIAN POLISH PORTUGUESE ROMANIAN RUSSIAN SLOVAK SPANISH TURKISH

SRPSKI HRVATSKI MAKEDONSKI BOSANSKI SLOVENSKI

 

agency for promoters in Belgrade

LINK - CLICK HERE

promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
promoterke
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostese
hostess
hostess
hostess
hostess
hostess
hostess
hostess
hostess
hostess
hostess
hostess
hostess
hostess
hostess
hostess
hostess
hostess
hostess
hostess
hostess
hostess

MODELS

kliknite

OVDE

hostess
hostess
hostess
hostess
hostess
hostess
promotorice
promotorice
promotorice
promotorice
promotorice
promotorice
promotorice
promotorice
promocija
promocija
promocija
promocija
promocija
promocija
promocija
promocija
sajam
sajam
sajam
sajam
sajam
sajam
sajam
sajam
fair
fair
fair
fair
fair
fair
fair
fair
akcija
akcija
akcija
akcija
akcija
akcija
akcija

 

Ne ofrojmë shërbime të personelit në ngjarje në kategoritë e mëposhtme:

Mikpritës të ekspozitës

Asistentët e Informacionit të Kabinave

Promovuesit e Ngjarjeve të Korporatave

Bujtinat e konferencës

Bujtinat e stendave

Modelet e ngjarjeve sportive

Përkthyesit e ekspozitës

Demonstruesit e produkteve

Nxitësit e Ngjarjes në Rrugë

Ekipet e Leafletimit të Ngjarjeve

Demonstruesit e markës

Modelet e modës

Stafi i regjistrimit të ngjarjeve

Mbikëqyrës të ngjarjeve

Promovuesit e veprimtarisë së fushatës

Bujtinat e hotelierisë

Master i Ceremonies

Prezantuesit e traditës

 

 

 

Për kërkesat tuaja të sakta, ju lutemi na kontaktoni qoftë në panaire apo ngjarje, stafi përfaqëson kompaninë tuaj.

Një stendë ekspozite e ngritur profesionalisht paraqet ndërmarrjen tuaj jo vetëm në Beograd, por gjithashtu është edhe vizita juaj për vizitorët ndërkombëtarë. Ne marrim organizimin e pamjes suaj të drejtë jo nga duart tuaja, por ju mbështesin energjikisht dhe në detaje më të vogla me zbatimin e konceptimeve tuaja.

Pritësit dhe hostet tona janë trajnuar saktë dhe kanë aftësi të specializuara të PC dhe gjuhë të huaja.

Ekipi ynë sigurohet që paraqitjet dhe ngjarjet tuaja të drejta të kenë një sukses të madh.

Sidoqoftë, ne nuk kemi harruar atë që na ka bërë të suksesshëm: Kënaqësia e Klientit si një përparësi kryesore, kujdesi personal dhe sigurimi i cilësisë si një temë kryesore.

Ju keni një produkt të mirë dhe doni të rrisni shikueshmërinë në pikën e shitjes?

AGENCY SNOB ju ndihmon në hartimin, organizimin dhe zbatimin e promovimit të shitjeve.

Sepse në ditët e sotme nuk shiten më vetë, ne e realizojmë Promovimin, i cili synon. Stafi ynë i promovimit është për këtë arsye i përgatitur nga trajnimi i produkteve të Korporatave, trainimi i shitjeve dhe motivi më i mirë i funksioneve.

Një fushatë promovuese e suksesshme rrit vlerën e njohjes së kompanisë tuaj dhe produkteve tuaja. Ju mund të bëni klientë të mundshëm në një lloj adrese personale, adresa të reja dhe më pas të fitoni menaxhimin e kualifikuar.

Nisja e suksesshme e produktit tuaj mbështetet mirë nga një promovim inovativ dhe ju siguron një nivel të rritur të vetëdijes.

 

Në më shumë se 7 vjet në industri, ne kemi mësuar se sekreti i suksesit për një ngjarje është një ekip hostesh dhe pritës që janë profesionistë, të mësuar të punojnë së bashku, dhe atje për të ndihmuar klientin duke qenë në shërbimin e mysafirëve të tyre ne cdo menyre. Mund të themi me krenari se kemi parë çdo nevojë të mundshme të zonjës / pritësit në këtë treg në rritje.

Shërbimet tona më të njohura:

Ngjarje dhe ceremoni zyrtare

Ne jemi ekspertë në trajtimin e ngjarjeve zyrtare: për klientët e qeverisë dhe të korporatave, ne kemi hoste dhe hostesa që janë specializuar në ceremoni zyrtare. Përveç prezantimit elegant dhe sjelljes së përshtatshme për ngjarjen, ne i kushtojmë vëmendje të madhe kërkesave unike të ngjarjes në fjalë dhe rregullave të saj të sigurisë.

Konferenca për shtyp

Në konferencat për shtyp dhe ngjarjet për shtyp, kolegët tanë do të mirëpresin pjesëmarrësit e ardhshëm, të trajtojnë shpejt dhe me edukatë regjistrimin e përfaqësuesve të shtypit dhe të ndihmojnë në përdorimin e mikrofonit gjatë gjithë ngjarjes.

konferencat

Pavarësisht nëse është një konferencë një-ditore ose shumë-ditore, kolegët tanë do të jenë të pranishëm gjatë gjithë kohës, nga përgatitja deri në fund të ngjarjes dhe janë të gatshëm të ndihmojnë për çdo problem që mund të shfaqet.

Ekspozita dhe Ekspozita vendase dhe të huaja

Mund të themi me besim se ekipi ynë mban të vetin në çdo ngjarje, qoftë në Hungari apo jashtë saj. Ne i regjistrojmë dhe mirëpresim mysafirët, ndihmojmë dhomat e librave në hotele, japim informacione rreth orarit të ngjarjes, shpërndajmë pajisje interpretimi - me një fjalë, ne bëjmë gjithçka për të kënaqur të ftuarit dhe organizatorët.
...

 

FAIR - Beogradi, Serbia, Evropa

EXPO

FAIRA ND INTERNATIONALRKOMBTARE E TURIZMIT

FAIRA BEHINOW

FAIRA E PAJISJEVE HORECA

PAVARSIA E QEVERISJES QEVERISE

Ekspozita ND INTERNATIONALRKOMBTARE E DOGS T DO GJITHA BARNAVE - BELGRADE CACIB

SHTETI NAUTIK ND INTERNATIONALRKOMBTAR, HUNTING & FISHING

SHOW MOTORI (OICA)

SHOQRIA E MOTOCIKAVE ND INTERNATIONALRKOMBTARE

HORTIKULTURA ND INTERNATIONALRKOMBTARE - BESIMI I BEOPLANTIT

KONVENTA ND INTERNATIONALRKOMBTARE DHE FAIRA E KOSMETIKS, F HAMIJORIT, Estetikës dhe Shëndetit

FAIR TREGTI NDRTUES ND BRTESAVE T B NDRTIMIT

F FAMIJT ​​E FILMIJS

FAIRA ND INTERNATIONALRKOMBTARE E TEKNIKAVE DHE ARRITJEVE TEKNIKE (UFI)

BELGRADE E FUTURAVE T TOT GJITHA TUT ARDHSHME

EKSPOZITA E MBROJTJES

EXPO BALKAN PACKTECH

COOL & FRUVEG EXPO BALKAN

GABIMI ND INTERNATIONALRKOMBTAR GRUPIK, LETR DHE INDUSTRI KREATIVE INDUSTRI - GRAFIMA

PAJISJE ND INTERNATIONALRKOMBTARE T IT PAJISJEVE DHE PAJISJEVE T OFF ZYRAVE - BIROEXPO

Ekspozimi dhe konferenca e TEKNOLOGJIS T S SEC SIGURIS

FAIR ND INTERNATIONALRKOMBTARE E ENERGJIS

MBROJTJE NDRKOMBTARE T MBROJTJES SV MJEDISIT DHE BURIMET Natyrore - ECOFAIR

FAIR ND INTERNATIONALRKOMBTARE E MJEKSIS

LIBRI I BELGRADIT ND INTERNATIONALRKOMBTAR T FA DREJTA

FAIRI I MJETEVE DHE PAJISJEVE MODERN ARSIMORE

E DREJTA E BELJE - FAIRA E ARSIMIT

FAIRI I INFORMACIONIT, KOMUNIKACIONIT DHE TREGIMIT

FAIRA ND INTERNATIONALRKOMBTARE E Mobiljes, PAJISJEVE DHE dekorimin e brendshëm (UFI)

Ekspozimi i makinerive, mjeteve dhe materialeve prodhuese për industrinë e drurit (UFI)

FAIRI I USHQIMIT ETNIK DHE pijeve

E DREJTA SPORTI

EXPO-ZIM

FESTI WINTER FUN