fb

fb

#reklame #spotovi #tvEmisije #modnerevije #photosession #kalendari #vizitkarte #bilbordi

 

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn YouTube E-mail

Kако да станете модел

Ако сте под 15 години, текстът по-долу не е предназначен за вашата възраст. А именно, по-добре е да се наслаждавате на детството си, отколкото да речем да дадем на нашата или друга агенция пари за регистрация или за фотокнига, т.е. професионални снимки. Вашият външен вид се променя от година на година и по-често, което би означавало, че трябва да правите професионални снимки на всеки 6 месеца, така че мениджърите на компании, които търсят модели за реклами или видеоклипове, да виждат текущия ви вид и това определено струва пари. Също така е много важно да се знае, че рядко едно дете снима реклами, а в нашата република и регион има толкова много деца, а най-често срещаният случай е, че те са деца на известни актьори, певци, спортисти и други публични личности или роднини на мениджъри / собственици на филмови компании.
Ако се запишете в която и да е модна агенция и вероятно не правите нищо за моделиране, т.е. не реализирате мечтата си, докато давате пари на собственици на агенции и фотографи, когато навършите 15-16 години, ще загубите волята да моделирате и мразите всички модни агенции , призовавайки, че всички те са еднакви и измамни и това не е в интерес на нашата агенция.
Нашата искрена препоръка е да се съсредоточите върху училищните и спортните дейности и по този начин да развиете както ума, така и тялото си, а когато отидете в гимназия или колеж, ако все пак искате да се занимавате с моделиране, нашата агенция е на ваше разположение.
Преди да кандидатствате за която и да е агенция, говорете с родителите / настойниците си и им покажете тази наша страница.

 

Станете модел - Кариерата на модел е бърза: за по-младите модели започването на моделиране с агенция е най-безопасният начин за успех. Но има препъни камъни. Сега ги разглеждаме, от репутация до приложение и различните видове агенции за моделиране.


Търсите най-добрата агенция за моделиране?
Надеждни клиенти: Търговски, модни и събития
Станете модел:
Видове приложения на агенции за моделиране
Какво е важно, когато търся агенция?
Моделите ще могат да работят със или без агенция. Препоръчително е все пак да имате договор с добра агенция. На първо място агенцията се грижи да получите добри работни места - аз подчертавам "добро" тук! Качеството и количеството на клиентите се броят. Агенцията за моделиране също се грижи да работите само с уважавани клиенти и да ви показва най-добре, особено ако искате да работите в чужбина. След това агенция за моделиране е важна, за да защити модела срещу подплащане или нещо друго подобно. Те ви подкрепят, ако имате въпроси, казват ви къде трябва да се подобрите. Управлението на вашия модел осигурява изключителна мрежа с най-добрите контакти, кастинги и работни места. За кариера като модел трябва да започнете рано. Но училището и образованието (както вече казах) все пак трябва да са вашият първи приоритет. "Да бъдеш модел" означава да инвестираш време в изграждането на себе си. В най-добрия случай трябва да потърсите добра агенция за модели на четиринайсет или петнадесет години и да събирате опит стъпка по стъпка. Отнемете две години и направете и двете - моделирайте и завършете училище. С правилното управление от ваша страна, всичко ще бъде организирано. И за да намерите най-добрата агенция за вас, сега разглеждаме търсенето на самата агенция.

Има много агенции за моделиране. Малки, големи, цифрови, непознати и големи играчи. Но как можете да намерите подходяща агенция? И кога агенцията е реномирана? Най-вероятно ще погледнете в Интернет. Удобно, лесно и страхотно, ако вашата агенция не е твърде далеч от вас. Винаги обмисляйте следващия по-голям град. Колкото по-голям е градът, толкова повече работни места за модели. Някои големи рекламни агенции, компании се намират в по-големите градове и са пространство за реклама. Следователно потърсете:

Агенция за моделиране и добавяне ... Ню Йорк, Париж, Милано, Лондон, Лос Анджелис, Хонконг, Шанхай и др.
Забележка> По-малките градове обикновено не си заслужават
В края на книгата ще намерите допълнителни препоръки!
Ще получите някои резултати с това търсене. Следваща стъпка: как можете да разберете дали тази агенция е уважавана? Има една възможност: в Интернет има списъци с всички агенции за моделиране и те се актуализират. Един пример би бил списъкът на Vogue или списъкът на Лукински. Можете да разгледате и двете - те ще изброят всички надеждни и уважавани агенции. Но в допълнение към това има многобройни резерватори и агенти с добри контакти, които биха могли да ви помогнат да стартирате кариерата си. Няма значение, тъй като ангажиран модел трябва сами да разгледате тези агенции, преди да изпратите заявлението си.

Уважаеми агенции
Уебсайт на агенцията
Реномирана агенция има уважаван уебсайт. Прост и изчистен дизайн с висококачествени изображения и табла, както и информация за екипа. Само още нещо: има агенти, които имат страхотни мрежи, но не и собствен уебсайт или агенция.

Ниво на модели?
Погледнете моделния съвет на агенция и не бързайте, сравнете го с други агенции, за да оцените качеството на клиентите и работните места. Тези критерии ще помогнат: моделите имат ли перфектни измервания и остри лица? Изображенията с високо качество ли са? След като разгледате няколко начални страници на агенции, скоро ще видите разликата между по-малките и по-големите и съответните висококачествени, ексклузивни дъски за модели и обичайните. Просто си задайте въпроса: "Побирам ли се там?" И тогава ще разберете коя агенция е за пазара на висшата мода и коя още за търговския пазар.

Надеждни клиенти: Търговия, мода и събития
Ще намерите добра информация чрез моделната дъска. Познавате ли кампаниите или клиентите? Бърз поглед в блога на агенцията или канала в социалните медии също ще помогне.

Опит?
Разровете се в интернет за прегледи на други модели или клиенти за агенцията, за да получите по-добро впечатление за агенцията (трябва да прочетете достатъчно рецензии и оценки на агенцията). Забележка: разглеждайте тези оценки като бележки, но си създайте собствено впечатление. Не всеки преглед е истината и някои просто не могат да понесат отказ и да оставят лоши отзиви.

Съмнителни агенции
Ето още някои аспекти, които трябва да имате предвид, когато търсите агенция за първи път. По принцип винаги можете да разчитате: работи ли агенцията с големи клиенти и международни модели? Ако отговорът е да, това е добра агенция. И това, което можете също да обмислите, обобщих за вас в следното:

Твърде много модели
Много уеб страници ще ви предложат да работите без агенция. Клиентите ще вземат предвид качеството. Ако сте включени в онлайн платформа с хиляди полупрофесионални модели, пазарната Ви стойност ще намалее.

Няма уеб страница или заблудена уеб страница
На пръв поглед няма да намерите информация за екипа, адреса или седалището на агенцията, както и данни за контакт като телефонния номер. Накратко, ако не можете да разберете къде се намира агенцията и кой работи за агенцията, това не е реномирано.

Няма изисквания
Просто да бъдете вкарани в агенция без изисквания или среща. Известни агенции винаги ще искат да се срещнат с вас. Има официални кастинги или срещи чрез Skype.

Няма работа с реномирани клиенти
Ако няма доказателства за работа с клиенти, няма да има. Затова обърнете внимание, ако агенцията действително е активна и ви предлага нещо.

Приложение: Сега зависи от вас!
В някои агенции можете да кандидатствате чрез формуляр на уебсайта, други предпочитат имейли. Преди да разгледаме как да търсим агенции, ще разгледаме набързо шаблон, който можете да използвате за всички приложения по имейл. Вече имате първия си набор от поляроиди и вашите измервания. Сега можете да напишете всички тези подробности и да ги запазите. Изпратете ги заедно с вашите измервания и снимки. За нови лица са достатъчни поляроиди. Ето контролен списък за вашето приложение:

Име, фамилия
Адрес
Имейл
Телефонен номер
Височина
Бюст, талия, ханш
Размер на облеклото Размер на
обувката
Цвят на косата Цвят на
очите
Сега имате всичко - измервания, поляроиди, приложение и списък на страхотни агенции. Уникалността като красиви очи или устни, прости остри следи като зъбна междина или бенка, дълга неоцветена коса и вашата харизма. И самочувствие и позитивност. Ако отговаряте на изискванията на агенцията и резерватори като вас, те ще ви поканят на среща в агенцията. Но изчакайте - какви агенции има?

Видове агенции за моделиране
Нека разгледаме различните видове агенции. Моята абсолютна препоръка за нови лица, които искат да влязат в международния свят на висшата мода - потърсете добра известна агенция майка в голям град.

Моделни агенции
Като общ мандат най-вече ще намерите изразните агенции за моделиране. Агенциите винаги се състоят от един или повече собственици с екип около агенцията, за да придобият нови клиенти и да станат по-големи и по-добри. Агенцията се грижи за резервирането на работни места и с достатъчно служители, те също така се грижат за вашето управление и планиране на пътуванията, билети и резервации на хотели. Агенция за модели ще се свърже с фотографи относно изграждането на вашата книга. И поради всичко това агенциите за модели са обичайният начин моделите да си намерят работа. В света на агенциите има определени видове. Докато платформите за моделиране вземат модели на случаен принцип и имат хиляди модели на уебсайта си, агенциите майки се грижат добре за своите модели и ще се опитат да ви разположат в международен план. Те са нещо повече от "букери" за вас; те са вашето лице за контакт, което ще се погрижи за вашата кариера. В големите градове също ще намерите бутикови агенции и някои неизвестни агенти на модели, които представляват само няколко модела. Те обаче ще се грижат за моделите си като агенция майка. За да ви дадем някаква представа за различията на тези агенции, погледнете следните страници:

Моделни платформи
Моделните платформи обикновено са онлайн платформи. Моделите могат да се регистрират сами, без да плащат такса. Обещанието на тези платформи: "С нашата платформа ще намерите клиенти, без да се нуждаете от агенция! Просто се регистрирайте ". Един прост и красив свят, но това не работи така. Разбира се, че всички се опитват. Но те не предлагат на своите модели изграждането на тяхната книга, никакви консултации и никакви препоръки или мрежа. Те печелят пари с рекламите на своята уеб страница и платформи. Платформата се състои от хиляди модели и никой няма да оцени качеството. Като модел не бива да получавате съпротива на тези платформи.

Агенция майка
Агенциите майки са пълната противоположност. Тези агенции се фокусират върху поставянето и резервирането на модели в международни големи агенции. Има агенции майки, които поставят модели само в други агенции и изобщо нямат клиенти. Тези агенции обикновено съществуват извън големи държави като САЩ или САЩ. В по-големите страни и модните столици агенциите майки обикновено са и двете. Те пускат модели на международния пазар и също така активно координират международното Ви разположение с други агенции. Те актуализират своите партньори с актуални снимки и организират вашите опции и дати. Компенсацията е съвсем ясна - агенцията майка получава като обикновено управление десет процента от всичките ви плащания. И вие получавате достъп до мрежата и пълно обслужване на агенция в замяна, много добра сделка. Като модел на висока мода, който също е в състояние да прави търговска работа и международни дизайнери, агенцията майка трябва да бъде вашата цел. Но майчините агенции очакват изключителност. Затова трябва наистина да обърнете внимание кой представлява и кой в ??момента ви управлява. Трябва да разчитате максимално на вашата агенция и следователно те трябва да могат да ви предложат това, от което се нуждаете за кариерата си. Международни контакти на клиенти и кастинг агенции, фотографи, списания, силен модел дъска, която представя вашия външен вид.

Бутикова агенция
Ще намерите бутикови агенции във всички големи градове по света. Те имат особен чар, тъй като работят само за клиенти в съответния град. Такива агенции можете да намерите например в Ню Йорк. Те все още имат чудесни контакти и понякога действат и като агенции-майки.

Букер
В интернет няма да намерите единични букери. Те работят сами, без уебсайт и социална мрежа. Те са мениджъри със собствена мрежа, които предимно са работили за по-големи агенции. С течение на времето те са събрали ценни контакти и опит при поставянето на модели. Това е, което те правят сега като букери. След като са работили няколко години в големи агенции, сега те искат да работят сами. Понякога дори нямат собствен офис. Те представляват само избрани модели, пет, десет или петнадесет. Това е. Тези букери ще ви разузнаят на улицата, в кафене или фитнес студио. Някои работят от вкъщи, други летят със своите модели по целия свят. Те също са нещо като агенция майка и поставят своите модели по целия свят в големи агенции.

Това е!

Ако искате да прочетете повече за света на моделирането, разгледайте тази статия от нашия автор на търсенето Стефан М. Чая от Кокаинови модели за: Виждащи агенции за моделиране.

Станете модел - Кариерата на модел е бърза: за по-младите модели започването на моделиране с агенция е най-безопасният начин за успех. Но има препъни камъни. Сега ги разглеждаме, от репутация до приложение и различните видове агенции за моделиране.

Първото посещение във вашата агенция за модели
Вече имате всички подробности за вашето перфектно приложение. Да продължим! Успяхте и сте поканени в агенцията за среща? Страхотен! Сега става въпрос за създаване на страхотно първо впечатление. Как да се подготвите за първата среща ще бъде описано в следващата глава. Като опитен модел е задължително да направите селекция от универсални снимки на вашата книга и да ги вземете със себе си или да ги поставите на USB. Като ново лице не ви трябват снимки, а точното облекло и да сте навреме. Достатъчно е броят на първите впечатления и тренираните очи на собствениците на агенция. Ще хванат всичко. Направете си услуга и отидете да спите рано вечерта преди срещата. Достатъчният сън ще ви помогне да се представите най-добре в агенцията. Също така трябва да сте добре поддържани и естествени. Само малко грим и прост, но изчистен и стегнат тоалет - като за вашите поляроиди. Допълнителни критерии за страхотно първо впечатление: бъдете позитивни и щастливи! Бъдете щастливи, че сте поканени и можете да се представите пред агенцията, това е по-нататъшна стъпка. Страхотни, позитивни настроения и вие сте на половината път, защото резервиращият ще ви гледа по същия начин, както би гледал бъдещият клиент. Лошите маниери или ако създавате впечатление, че не ви пука или не сте мотивирани, агенцията ще изглежда зле. Букерът ще ви отведе в дъската само ако той / тя вярва, че сте готови да се срещнете с клиенти. За агенция за моделиране вашият ангажимент и мотивация са най-важните критерии. Имайте предвид следното: наистина ли искате да моделирате на пълен работен ден или това е по-скоро хоби за вас? По-големите агенции ще работят с вас само ако сте гъвкави и моделирането е вашият приоритет. Няма нищо по-лошо за агенция от модел, който никога не е на разположение да отиде на кастинги или работа. Като резерватор не виждате защо инвестирате в този модел и ще получавате все по-малко запитвания. Трябва да помислите и за мотивацията си за моделиране. Помислете за: защо искате да моделирате? Какво е важно за теб? Убедете резерватора на агенцията във вашата мотивация и след това, ако е възможно, чрез вашия опит. Трябва да помислите и за мотивацията си за моделиране. Помислете за: защо искате да моделирате? Какво е важно за теб? Убедете резерватора на агенцията във вашата мотивация и след това, ако е възможно, чрез вашия опит. Трябва да помислите и за мотивацията си за моделиране. Помислете за: защо искате да моделирате? Какво е важно за теб? Убедете резерватора на агенцията във вашата мотивация и след това, ако е възможно, чрез вашия опит.

Забележка: това е много важно за агентите. Има само няколко души, на които трябва да отговорите възможно най-скоро. Вашите родители, вашите приятели и като модел, вашата книга. Той или тя управлява много модели паралелно и клиенти. Включени са много стъпки. Ако не работите, не отговаряйте своевременно или отхвърляйте работни места без причина, ще бъдете заменени. Особено резерваторите, които препоръчват нов модел на своите клиенти, а след това искат вашата опция и получават "не" без причина, няма да работят с вас дълго време. Ще те няма всяка минута.

Кратък моден подиум: Помнете тези стъпки
На почти всяка кастинг или среща за представяне ще бъдете помолени да отидете до агенцията или журито. Всеки модел развива свой собствен стил. Някои модели ходят по секси начин и размахват бедрата си по време на разходката си. Други ходят с много висока мода и абсолютно елегантни, прави без емоции. Колкото и да са различни стиловете, някои основи просто трябва да знаете като ново лице, когато се представяте или ако сте на кастинг.

Вашата разходка се състои от пет елемента:

Разходка: направо
Слушайте музиката. Песните се състоят от бийтове. Всеки ритъм може да бъде разделен на две или четири. Брой 1 ... 2 ... 3 ... 4 ... тръгвай! Ще вървите директно в ритъма на музиката. Правейки разходка във вашата агенция или за жури, трябва да се съсредоточите върху една точка на стената на височина приблизително. два метра. Вашият изглед ще остане с този фокус до последния метър.

Последен метър: Хванете погледа
За последните две стъпки (в зависимост от дължината на стаята) вашият изглед ще достигне до агента или журито, а по-късно и до фотографа. Използвайте тези две последни стъпки, за да потърсите фокус; може би има много фотографи в ъгъла? Ако човек от журито много ви харесва, или други дори не изглеждат? Тогава можете да се фокусирате повече, когато позирате.

Позиране: Представяне пред резерватори (по-късно може би фотографи)
Това е, което обикновено трябва да учим модели: стойте неподвижно, насладете се на момента! Пребройте бавно 21 ... 22 ... 23 ... и след това се върнете назад. Докато го правите, ще бъдете гледани отляво и отдясно, направо и отново отляво и отдясно. На модно ревю сега е моментът за дизайнери и медии. Фотографите правят снимки на дрехите за списанията. За да направите достатъчно снимки, просто останете там, позирайте и обменяйте погледи.

Обръщане: Винаги надясно
Трябва да имате предвид едно нещо: първо тялото ви се обръща, след това главата и след това очите. Ще направите десен завой и ще вземете със себе си главата и очите си. За малко "улов" може да намигнете, преди да се обърнете.

Върнете се назад: Направихте го
Отново се фокусирайте върху точка в стаята и вървете там направо. Очите ви трябва да останат с тази точка прибл. на височина два метра и стойката ви трябва да е права. След това можете да ходите отново спокойно. В зависимост от интереса към вас от страна на резерватора, те ще направят вашите измервания и ще направят няколко снимки и въвеждащо видео. Въвеждащото видео следва строга процедура, като разходката преди. Може да се наложи да се представите на английски, така че резервиращите да видят, че можете да общувате с международни клиенти и те да ви препоръчат. Обикновено резерваторите ще ви заснемат с малка камера или таблет. Видеото трябва да е много естествено и да бъде направено в един кадър. Полароиди и видеоклипове ще бъдат направени в бикини за женски модели, така че дизайнерите и агенциите да могат да видят тялото ви.

Въведение видео
Въведение: Ще правите това през цялата си кариера
Текстът ви е супер кратък и обикновено е така: "Здравейте, казвам се Елена, аз съм на 17 години и съм висок 1,79 метра"

Портрет: Лицето
Както вече беше описано в подраздел "поляроиди", първо ще бъде заснет портрет. Ще гледате право в камерата с отворена коса. След това ще издърпате косата си обратно на опашка. Превърнете се във вашия профил (вляво), отворена коса, прибрана коса. Превърнете се в своя профил (дясна), отворена коса, прибрана коса. Накратко: профил, профил (вляво), профил (вдясно)

Цяло тяло: Измерванията
Същата процедура като при портретите само, че трябва да покажете гърба си между левия десен профил. За всяка стъпка трябва да имате предвид, първо косата надолу и след това прибрана. Подробно: изглед отпред, обръщане настрани, изглед отзад, обръщане на ваша страна, изглед отпред.

Разходка: Не забравяйте вашата разходка с gosee Букърът
ще отстъпи назад, за да ви даде място за разходка. Разходката ще направите точно както е описано, без да се връщате отново, което означава, че вървите към камерата, а не обратно. Вместо това позирате пред камерата и показвате израженията на лицето си. Имате право да позирате, но не както бихте направили на фотосесия. Сладко, секси, арогантно, раздразнено ... покажете своята гъвкавост. След ок. пет минути позиране можете да кажете: "Благодаря и чао".

Приемане в агенция
Най-накрая попаднахте в моделния съвет на агенцията. И сега трябва да изчакате! Почти винаги е една и съща процедура. Някои модели убеждават резервиращия веднага и веднага след срещата ще получат опции и договор. Други ще бъдат обсъдени по отношение на поляроидите в целия екип. С опитни модели те също ще отделят време и ще разгледат книгата. Обикновено екипът на резервиращите ще ви остави с думите "Благодаря ви за посещението и времето. Ще се свържем с вас ". И това може да отнеме време. Ако не сте се чули с тях в рамките на две седмици, можете да се свържете с тях и да поискате обратна връзка, само за да сте сигурни. Ако агенцията има интерес да ви вземе, те ще се свържат с вас. Обикновено това е много бърз процес и ще се чуете с тях в рамките на два или три дни (ако те искат).

Контролен списък: Подготовка преди посещението
жени: дънки, топ, голи цветни бельо, бикини, високи токчета, без стайлинг
и мъже: дънки, риза, изчистени обувки
Снимки (избор на най-добрите и универсални такива) на iPad, таблет, книга (ако имате такъв)
Да сте навреме. Това означава наистина да сте навреме и да не сте там пет минути преди, в никакъв случай 15 минути преди това.
Контролен списък: Външен вид
Бъдете смирени, търпеливи и усмихнати
Агенция Gosee
Няма кастинг, кратко въведение
Разходка, позиране на
PolaroidsWalk видео
Казване на сбогом
Това е! Ако сте намерили подходящата агенция за моделиране, за да станете модел, трябва да вземете силна книга за вашите кастинги и клиенти! Прочетете всичко за перфектната книга с модели.

Добрата стара книга с модели, истинско задължително за модел. На кастинги, работни места и посещаващи агенции вашата книга е вашата подкрепа. Дори да срещнете други модели, винаги ще обменяте книгите си и ще ги разглеждате. Във вашата книга с модели представяте селекцията си от най-добрите си снимки от работни места и тестови снимки. Клиентите и агенциите вече могат да добият представа за вас като модел: мимиките и позирането ви. В ежедневието не се нуждаете често от вашата книга с модели, само по-късно, ако сте кастирани в международен мащаб или за по-големи работни места. Много агенции предлагат на своите модели собствена книга с брандиране. Често обаче трябва да си купите първата книга сами. Винаги трябва да търсите страхотно качество и някои други функции като място за седалки и визитки. Тогава ще бъдете добре подготвени за кастинги и ще имате всичко в книгата си: снимки, седалки и визитки на вашата агенция. Правейки това, вие вече увеличавате шансовете си за работата само като предадете книгата си с модели. Уведомете ни, за да разгледаме подробностите за вашата книга. От броя на снимките до избора на снимки. След това ще се върна и към тестовите издънки.

Вашата книга с модели: Основите за успеха
Както вече описах, книгата ви ще ви помогне да намерите работа в кастинги и агенции. Те ще видят на пръв поглед, че сте подготвени и сте помислили за работата си. Истински плюс за вас. Често ще представяте вашата книга с модели на хора, които оценяват външния ви вид. Независимо дали става въпрос за шефа на агенцията, за творчески ръководители на изкуството, фотографи или за ръководител на маркетинг. Подготовката е вашата работа и сте на половината път. Трябва да вземете предвид някои стандарти при закупуване на вашата книга с модели, ако не получавате такъв от вашата агенция. Книгата ви трябва да е с високо качество. Материалът трябва да бъде добре поддържан и чист. Както казах, много хора ще видят вашата книга и трябва да я направите страхотна. Международният стандарт е определен от американските изисквания, страната на първите супермодели.

От много модели ме питат какво се свежда до това, че клиентът всъщност ще погледне вашата книга на кастинг. Новите модели са особено много заинтересовани да показват своите снимки на клиенти, за да увеличат шансовете си за получаване на работа. Как става това? Е, в идеалния случай се нуждаете от собствена книга, която показва колко гъвкав сте като модел. Вашата кампания не е по-различна. Колкото по-добро е разнообразието от снимки, които показвате, толкова по-гъвкави ще бъдете към клиентите и те ще могат по-добре да ви включват. Вашият клиент знае как ще се впишете в снимките и ще работите на снимачната площадка. Най-добрите ви снимки трябва да са в началото на книгата ви, тъй като кастингите са забързани или има много модели, а клиентът не винаги може да има време да разгледа цялата ви книга с модели. Следователно,

Имате ли нужда от цяла пълна книга като ново лице?
Не, достатъчни са само няколко добри снимки. Те просто трябва да ви покажат най-добре. Не всички страници трябва да се попълват. Качеството е по-добро от количеството - както винаги казват.

Отпечатъци от вашите снимки
Обикновено повече хора седят на маса при вас gosee и кастинги. Вашата книга ще се държи само от един човек. За да накара журито също да го разгледа, снимките трябва да са достатъчно големи. Всички знаем формата DIN A4, който очевидно е най-добрият размер. Стандартният размер на картината е 9 "x12" инча (което би било размер DIN A4, ако го конвертирате). Къде трябва да отпечатате вашите снимки? Във фото магазин, магазин за хранителни стоки в големите градове, използвайки формата 20x30cm. Това е най-големият формат за обичайните принтери за картини.

Качество на снимките
Откакто започнах да пиша тази книга, това беше любимата ми тема: качество! Никога не трябва да се опитвате да изграждате книгата си по бързата лента. По-важно е да имате селекция от страхотни фотографи и страхотни снимки! Клиентите искат само най-доброто за своята марка или клиенти и винаги трябва да имате предвид това. Всяка пробна снимка или работа ще ви достави една или две снимки за вашата книга. Веднага след като напълните три, четири страници, можете да започнете да избирате от тестовите си издънки и все още качеството идва преди количеството. Като ново лице можете да бъдете честни на кастингите и да кажете, че все още изграждате книгата си. Веднага щом сте в агенция и сте направили първия си тест с добър фотограф, ще получавате заявки в Instagram, Facebook и т.н. Това е комплимент за вас в този момент.

Второ, сега ще трябва да бъдете по-избирателни. Кой тест е добър за вашата книга? Ще получите някои опции и от вашата агенция. Като модел ще изглеждате и също така сами ще избирате тестовите си издънки. Както е описано за нови лица, не бих препоръчал да снимате с всеки фотограф. Разбирам, че е изкушаващо да снимате много снимки в началото, но ще загубите своята изключителност, ако те виждат във Facebook или Instagram през цялото време. Или за пробни снимки със фотографи (което означава, че те не са платени). Стойността ви като модел ще намалее. Целта ви трябва да е да снимате само с избрани фотографи, за да подобрите книгата си. По този начин ще получите по-добри резултати. Само ако отделите време да вложите качество във вашата книга, ще работите дългосрочно като модел и ще пътувате много. Следователно,

Контролен списък с модели на книги:
Висококачествена книга с дебела твърда корица и гръб и допълнително място за печатни седалки (обикновено формат DIN A5).
На кастингите дизайнерите и кастинг директорите ще пазят седалки с модели. Вашата книга трябва да има място за отпечатани седарти и трябва да имате предвид това, когато купувате книгата си (някои "портфолио книги" нямат това допълнително място).
Двадесет ясни страници за четиридесет снимки (съответната предна и задна страна). Ще запомните измерванията на класически модел книга, когато си спомните формата DIN A4. Книгата е малко по-голяма. Можете лесно да отпечатате вашите снимки в фотосесия или магазин за хранителни стоки.
Визитки на вашата агенция.
Най-добри снимки на първите страници.
Покажете гъвкавост и селекция от най-добрите си снимки - запомнете качеството преди количеството.
Обикновено можете да използвате две снимки на всяка редакция, в противен случай ще стане скучно. Като ново лице можете да им кажете честно, че книгата ви все още не е завършена.
Качество на пробните снимки
Трябва да сте избирателни със снимки и фотографи и да не работите с всички. Работете само с онези, които смятате, че са най-добрите за вас.

Сега знаете всичко за вашата книга с модели! Но как да убедите фотографите за тестови снимки? Не забравяйте, че е важно качеството, а не количеството. Прочетете повече за тестовите снимки и фотографите за модели.

Търсите фотографи, за да получите силна книга за модели? Как ще намерите добър фотограф за пробната ви снимка? И колко ви трябват? Ако вече сте с някои добри агенции, ще получите запитвания от тях. По този начин влизате в контакт с фотографи. Ще получите първите си фотосесии и първи снимки, които ще ви помогнат да работите. След като фотографи, агенции или вие сами публикувате снимки, бързо ще получавате нови заявки от други фотографи. Но сега трябва да внимавате: имайте предвид - качество!

Качество преди количество! Изберете различни стилове
Много модели смятат, че правенето на колкото се може повече снимки ще им помогне да бъдат успешни. Но вярно ли е това? Ако сте млад модел и снимате с много фотографи в началото, за да изградите книгата си, все пак ще получите само няколко снимки. Губи се време за планиране и снимане. В социалните медии ще има твърде много ваши снимки, след като фотографи или други публикуват редакционните материали. Ако с вас има много фотосесии, като неплатени тестове, защо някой трябва да плаща за вас? Като модел трябва да сте селективни, когато става въпрос за фотосесии за вашата книга. Нивото и качеството винаги трябва да се повишават. Вие също трябва да се съсредоточите и да запазите своята изключителност. Това важи и за работните места. Трябва внимателно да избирате вашите работни места, клиенти и фотографи. Агенциите за моделиране ще гарантират, че клиентите ви подхождат като модел. Както беше обяснено, работните места в търговски изложения или за музикални видеоклипове обикновено не идват от агенции. Като модел е жизненоважно да имате универсална книга. Доброто управление на модела ще има чудесни контакти и фотографи, така че да можете да изградите книгата си стъпка по стъпка и да подобрите по същия начин. Никой няма да бъде звезда за една нощ, дори топ моделите започнаха отдолу и си пробиха път в моделния Олимп. И по същия начин трябва да работите върху мечтата си да станете модел. дори топ моделите започнаха отдолу и си пробиха път към моделния олимп. И по същия начин трябва да работите върху мечтата си да станете модел. дори топ моделите започнаха отдолу и си пробиха път към моделния Олимп. И по същия начин трябва да работите върху мечтата си да станете модел.

Видеоклипове: Увеличете портфолиото си със
запитвания за видеоклипове с изображения след първите снимки
Бих искал да обясня малко повече. След като по-млади модели бъдат приети в агенция и направят първите си снимки, запитванията от фотографите ще последват автоматично чрез Facebook, Instagram и др. Разбира се, ще се радвате на това, но може да стане твърде много. Винаги трябва да препращате всички запитвания до вашата агенция. Те знаят точно кой е уважаван и кой не. Освен това ще покажете, че искате да работите с вашата агенция, а не заедно с вашата агенция. Ще получите още повече запитвания за работа. Те не са уважавани. Запитвания за работа чрез Instagram ще се задават само от компании, които искат да спестят пари (и които може да не включват работно време, да не използват договори или изкупувания и т.н.). Работата на вашия мениджър е да ви каже да бъдете търпеливи, което е трудно, защото дори по-малките работни места са интересни за новите лица. Но: запитванията ще идват и си отиват. Получаването на най-доброто и най-печелившото веднъж е начинът да го направите. Само по качество ще бъдете успешен модел в дългосрочен план и ще можете да получите добро плащане. Това се отнася за клиенти, медии и редакции. Твърде много от едно нещо ще намали стойността ви и следователно достатъчно скоро ще трябва да търсите фотографи, които перфектно пасват на вашата книга сами. Например, ако имате нужда от търговски или спортни снимки. Всеки фотограф има специалност, в която е най-добър. И като модел, щом искате да подобрите книгата си, трябва да потърсите най-подходящия фотограф. Тогава ще спечелите достатъчно пари, за да обмислите дори платени фотосесии с топ фотографи. Ще говорим повече за това на страница НАДОЛУ, за платени фотосесии (платени фотосесии с фотографи). Получаването на най-доброто и най-печелившото веднъж е начинът да го направите. Само по качество ще бъдете успешен модел в дългосрочен план и ще можете да получите добро плащане. Това се отнася за клиенти, медии и редакции. Твърде много от едно нещо ще намали стойността ви и следователно достатъчно скоро ще трябва да потърсите фотографи, които перфектно пасват на вашата книга сами. Например, ако имате нужда от търговски или спортни снимки. Всеки фотограф има специалност, в която е най-добър. И като модел, щом искате да подобрите книгата си, трябва да потърсите най-подходящия фотограф. Тогава ще спечелите достатъчно пари, за да обмислите дори платени фотосесии с топ фотографи. Ще говорим повече за това на страница НАДОЛУ, за платени фотосесии (платени фотосесии с фотографи). Получаването на най-доброто и най-печелившото веднъж е начинът да го направите. Само по качество ще бъдете успешен модел в дългосрочен план и ще можете да получите добро плащане. Това се отнася за клиенти, медии и редакции. Твърде много от едно нещо ще намали стойността ви и следователно достатъчно скоро ще трябва да търсите фотографи, които перфектно пасват на вашата книга сами. Например, ако имате нужда от търговски или спортни снимки. Всеки фотограф има специалност, в която е най-добър. И като модел, щом искате да подобрите книгата си, трябва да потърсите най-подходящия фотограф. Тогава ще спечелите достатъчно пари, за да обмислите дори платени фотосесии с топ фотографи. Ще говорим повече за това на страница НАДОЛУ, за платени фотосесии (платени фотосесии с фотографи). Само по качество ще бъдете успешен модел в дългосрочен план и ще можете да получите добро плащане. Това се отнася за клиенти, медии и редакции. Твърде много от едно нещо ще намали стойността ви и следователно достатъчно скоро ще трябва да потърсите фотографи, които перфектно пасват на вашата книга сами. Например, ако имате нужда от търговски или спортни снимки. Всеки фотограф има специалност, в която е най-добър. И като модел, щом искате да подобрите книгата си, трябва да потърсите най-подходящия фотограф. Тогава ще спечелите достатъчно пари, за да помислите дори за платени фотосесии с топ фотографи. Ще говорим повече за това на страница НАДОЛУ, за платени фотосесии (платени фотосесии с фотографи). Само по качество ще бъдете успешен модел в дългосрочен план и ще можете да получите добро плащане. Това се отнася за клиенти, медии и редакции. Твърде много от едно нещо ще намали стойността ви и следователно достатъчно скоро ще трябва да потърсите фотографи, които перфектно пасват на вашата книга сами. Например, ако имате нужда от търговски или спортни снимки. Всеки фотограф има специалност, в която е най-добър. И като модел, щом искате да подобрите книгата си, трябва да потърсите най-подходящия фотограф. Тогава ще спечелите достатъчно пари, за да обмислите дори платени фотосесии с топ фотографи. Ще говорим повече за това на страница НАДОЛУ, за платени фотосесии (платени фотосесии с фотографи). Твърде много от едно нещо ще намали стойността ви и следователно достатъчно скоро ще трябва да търсите фотографи, които перфектно пасват на вашата книга сами. Например, ако имате нужда от търговски или спортни снимки. Всеки фотограф има специалност, в която е най-добър. И като модел, щом искате да подобрите книгата си, трябва да потърсите най-подходящия фотограф. Тогава ще спечелите достатъчно пари, за да помислите дори за платени фотосесии с топ фотографи. Ще говорим повече за това на страница НАДОЛУ, за платени фотосесии (платени фотосесии с фотографи). Твърде много от едно нещо ще намали стойността ви и следователно достатъчно скоро ще трябва да потърсите фотографи, които перфектно пасват на вашата книга сами. Например, ако имате нужда от търговски или спортни снимки. Всеки фотограф има специалност, в която е най-добър. И като модел, щом искате да подобрите книгата си, трябва да потърсите най-подходящия фотограф. Тогава ще спечелите достатъчно пари, за да помислите дори за платени фотосесии с топ фотографи. Ще говорим повече за това на страница НАДОЛУ, за платени фотосесии (платени фотосесии с фотографи). трябва да потърсите най-подходящия фотограф. Тогава ще спечелите достатъчно пари, за да обмислите дори платени фотосесии с топ фотографи. Ще говорим повече за това на страница НАДОЛУ, за платени фотосесии (платени фотосесии с фотографи). трябва да потърсите най-подходящия фотограф. Тогава ще спечелите достатъчно пари, за да обмислите дори платени фотосесии с топ фотографи. Ще говорим повече за това на страница НАДОЛУ, за платени фотосесии (платени фотосесии с фотографи).

Тестови снимки с фотографи за вашата книга
Преди всичко: Какво е тестова снимка ?
Всички тестови издънки ще се считат за неплатена работа. В САЩ тестовите издънки се наричат ??още TPF (време за печат). Този термин се използва най-вече сред хоби фотографи / модели и международният термин ще бъде тест.

Какво означава това?
Фотографи, модели и гримьори ще работят, без да им се плаща. Всички участващи страни използват снимките за собствено портфолио. Фотографите могат да правят снимки с модели, необходими за портфолиото им. Например снимки, които той / тя няма да получи с работа. С нови снимки ще получите нови клиенти.

Разнообразието! Тестовите издънки са жизненоважни за новите лица, тъй като те ще бъдат първите ви снимки за вашата книга. По-късно дори ще бъдете платени като модел, за да правите пробни издънки. Например, ако фотограф търси определен тип модел за своя проект.

Съвети за първия ви тест
Има няколко лесни стъпки, които ще ви помогнат. Първо е важно да убедите фотографите да снимат с вас. Подобно на моделните агенции, фотографите получават много запитвания от модели. Ако показвате, че сте ангажирани и предварително помислите за тестовата си снимка, шансовете ви ще се увеличат, за да получите добър фотограф за теста си. Колкото по-малко време имат да инвестират, толкова по-добре за тях. От една страна, вие сте нервен като ново лице, защото това е първата ви пробна изстрел. В началото всъщност не знаете какво трябва да направите. Имам няколко лесни съвета за модния фотограф Оливър Рудолф. Той знае точно какво искат да видят клиентите и какви снимки са необходими, какви изражения на лицето са добри, защото той е в индустрията от доста време. За да получите пробни издънки,

Как убеждавате фотографите?
Убедителните фотографи отнема време, защото ВИЕ сте новото лице!
Както казах, вие трябва да имате за цел да получите по-добри фотографи за всяка снимка. По-добрите фотографи означават и за вас, че трябва да подобрите всяка фотосесия. Портфолиото на фотографа ще бъде по-добро от вашето. Той или тя вече е работил с клиенти и е натрупал много опит. Колкото по-големи са очакванията на новите снимки, толкова по-добро е качеството на фотографа.

Затова трябва да убедите фотографа в себе си при фотосесията. Страхотната подготовка ще ви помогне да постигнете тази цел. Трябва да планирате цялата фотосесия: тип, стил, местоположение. Преди да започнете да мислите за фотосесията, имайте предвид, че не става въпрос само за вас. Срещате се с фотографа и може да се наложи да направите малки корекции тук и там. Как можете да му предложите нещо, което той / тя може би не е правил толкова често? Ще има ли гримьор на фотосесията? Тя / той може да има и някои идеи. Тестовото изстрелване винаги трябва да включва интересите на всички участващи страни, дори когато се планира. Освен това трябва да събирате снимки (настроения), които са част от вашата подготовка. Ако знаете как да работите с Photoshop, можете сами да създадете малка дъска за настроение. Достатъчно е обаче да изпратите имейл с прикачени снимки. Имайте предвид, че можете да прикачите максимум две или три снимки на тема (стил, стил, местоположение).

Контролен списък за вашата дъска за настроение:
Какви снимки имам нужда?
Спортен, моден, начин на живот, търговски, семеен ...
Кой стайлинг ще взема на снимачната площадка?
Марки, цветове, облекло ...
Кое местоположение ще бъде наблизо?
Околности, светлина, одобрения,..
Събирайте настроения
Примерни снимки за това, което имате предвид
Влезте в контакт с фотографи
Първо, ще напишете кратък, приятелски и ясно структуриран имейл с настроения, за да представите идеята си. Вашият имейл ще включва накратко всички ваши мисли (стил, стил, местоположение).

Това ще бъде добър шаблон за цялата ви електронна поща. След това трябва да потърсите добри фотографи в близост до вашето местоположение. Често е достатъчно да използвате Google и да потърсите "Photographers Berlin", "Photographers Munich" и др. Можете също така да търсите в Instagram или във Facebook групи за моделиране. Напишете отделно съобщение до всеки фотограф и се опитайте да сложите индивидуално изречение за това защо искате да снимате с него / нея. Това прави имейла по-персонализиран. Трябва също така да разгледате портфолиото на фотографа или уебсайта, Facebook или страницата на Instagram.

Защо това е толкова важно? Много от моделите просто нещо за себе си, когато търсят фотограф. Никой фотограф няма да се върне към един вид автоматизиран имейл. Но ако покажете, че сте отделили време и сте разгледали работата, и представите структурирана концепция за снимките, има голяма вероятност да получите положителен отговор от фотографа.

Използвайки повече стратегии, ще получите по-добри фотографи по-лесно, защото те ще видят, че искате да работите с тях.

Контролен списък за имейли до фотографи:
кратък имейл с макс. 100 думи
започват с лично въведение като "Скъпа Катарина ..."
описват вашата концепция, стил, местоположение,
обясняват защо го избирате като фотограф се
опитват да намерят настроения в интернет, което ще помогне на фотографа да добие представа за това, което искате за да
прикачите максимум 3 снимки от всяка тема,
изпратете на всеки фотограф индивидуален имейл (без CC или BCC)
Изражения на лицето във фотосесията
След няколко фотосесии с добри фотографи шансовете ви да се подобрите ще се подобрят и способностите ви ще се увеличат. В рамките на първите тестови снимки или първото посещение на агенцията може да сте малко несигурни, когато правят снимки на вашия или когато снимате с фотографа. Много от моделите са изнервени и мислят само да позират! Но те забравят за мимиките си. Тялото се движи, ръцете се люлеят, ръцете в лицето ви, раменете във въздуха. Изразът на лицето обаче остава същият. Накрая всяка снимка ще изглежда еднакво. Може би това ще работи с първия ви сет, защото изглежда "готино", но с втория сет ще бъде скучно. Ето защо много клиенти правят кастинги за своите реклами и кампании. Те ще видят на живо дали моделът е добър и могат да ги убедят дали е по-скучен. Ние, като хора винаги винаги обръщайте внимание на лицето, при първата среща или когато разглеждате модели на големи билбордове в града. Мимиките са всичко!

Съвети за изражения на лицето
За добри изражения на лицето говорих с модния фотограф Оливър Рудолф. Неговите съвети ще ви помогнат като ново лице за първата ви фотосесия, за да покажете, че сте универсални. Отново настроенията ще ви помогнат тук. Вие ще знаете за какво ще бъде издънката. Съберете настроения за всеки комплект за всяка фотосесия, която ще направите (по отношение на позирането). Ще бъдете вдъхновени от това, което можете да правите с тялото си, а също и от израженията на лицето си. За да ги промените, като модел можете да практикувате позирането си пред огледалото, както правят актьорите или водещите. Но преди да позирате, има изражения на лицето! След като имате тези настроения, винаги можете да се върнете към тях и да ги погледнете и да получите още повече. По време на тестовите издънки и работни места ще имате промени в екипировката, понякога дори промени в местоположението. Ако сега имате план в главата си как ще се развие всичко и какво очаква фотографът от вас в рамките на тези пози като позиране и мимики, снимките ще станат по-добри, по-гъвкави и по-силни. За първите си издънки винаги гледайте настроенията и практикувайте различни емоции, ъгли и мимики, които ще използвате по време на истинската фотосесия.

Контролен списък за различно изражение на лицето:
Поставете главата си надолу, гледайки към земята и след това нагоре и се фокусирайте върху камерата. Играйте с устните си.
Като номер 1, но един поглед отляво надясно и камера.
Можете да затворите очи и да "усетите".
Представете си, че целувате приятеля си или ядете най-добрата пица, която някога сте имали. Стоите на планина и вдишвате чист въздух. "Почувстваните" емоции ще ви помогнат!
И знайте, че можете да изглеждате "сладко" или дори "крехко".
Контрастът с обичайните, остри, твърди модни изрази на много модели при първите им фотосесии.
Сладка гледка и усмивка.
Но не забравяйте: движете тялото си и използвайте комбинация от различни пози и изрази. Винаги можете да разширите портфолиото си за изразяване, като тренирате пред огледалото.
Инвестирайте в добри фотографи
Един ден ще бъдете перфектни в стотици различни изрази. Може би след като сте направили десет или петнадесет теста или работни места. И вашите очаквания относно тестовите издънки и работни места също ще се увеличат. Спечелихте първите си пари и вече можете да избирате дали да похарчите парите или да ги инвестирате. Ако сте спечелили първите си пари като модел, може да помислите дали да инвестирате парите си в добри фотографи. Топ фотографите не правят тестове, както много топ модели. Следователно моделите трябва да инвестират на определен етап от кариерата си в по-добри, по-нови снимки, поляроиди и видеоклипове. Винаги трябва да правите тази стъпка първо, ако вече сте спечелили пари като модел. Основата за нови лица са страхотни снимки. Това е. С чудесни поляроиди ще се превърнете в страхотна агенция за моделиране и ще накарате добри фотографи и клиенти да работят с вас,

Сега ще ви заведа зад кулисите на агенция за модели! Важното разделение на всяка агенция е разузнаването и резервирането. Основната работа на агенциите за модели е да изградят висококласна мрежа от фотографи, списания, модели, разузнавачи и клиенти, но и да откриват нови лица!

Зад кулисите на моделни агенции по света
За мен всяка сутрин започва в кафенето или офиса. Освен мен има първото капучино и проверявам всички имейли и сортирам информацията от вчера и нови запитвания. Моята работа е управление на модели. Като агент агент общувам с клиенти и работя при условия и договори или планирам пътувания за модели. След известно време познавате всеки модел по подробности. Прекарах доста време с голяма част от тях, от първия им кастинг до коучинг на модели до първите тестови издънки, работни места, първата им кампания. Да видя как моделите растат през първите месеци и години и с наша помощ да се подобрят, ме очарова!

Вашата агенция за моделиране е вашият най-важен партньор от първия ден. С комбинацията от лични и отчасти изключителни контакти и високо професионална мрежа и собствен избор на модели, агенциите са пресечната точка на търговски клиенти и модели. Ако вие като нов модел сте представени от известна агенция, шансовете ви са доста големи, за да получите по-голяма работа дори в началото. Много служители на търговски агенции, продуцентски компании или фотографи винаги разглеждат уеб страниците на агенциите и търсят нови модели.

Запитване за резервация: Вашият път към успеха като модел
Как изглежда запитването за резервация? Много запитвания по модела ще произтичат от лични контакти на агенцията, които са придобити чрез доверена работа в срок. Тези клиенти ще се обадят най-вече директно на вашия агент и ще поискат предложение за продукции. Много запитвания обаче произтичат и от клиенти, които са разглеждали уеб страницата в интернет и са намерили агенцията чрез сърфиране в интернет. Без значение дали са лични контакти или уеб страници на агенции, повечето запитвания ще бъдат в офиса по имейл. Имейлите са основното средство за комуникация. Също така ще напишете много имейли като модел. Много събрана информация може да бъде представена с това средно по сортиран начин. Поради това клиентите изпращат запитвания основно по имейл. Те могат да напишат цялата информация по структуриран начин, като например подробности за местоположение, дата или прикачени файлове като разположения, pdf файлове,
Ако е получено запитване за резервация, то обикновено съдържа подробности за рамката на фотосесията или търговските снимки. Включва и точната (или по-малко подробна) картина за това как трябва да изглежда моделът. Всички твърдения са различни. Някои клиенти имат ясна представа за своя модел, други предоставят само информация като височина, размер на дрехите, тон на кожата и цвят на косата.

Моделиращите агенции и агенти филтрират добрите работни места от не толкова добре платените според техния опит. Което означава, че те изчисляват плащането и сравняват предоставеното и го сравняват с медийния изход (използването) на снимките или видеозаписите. Печеливша ли е тази работа? Включени ли са вече изкупувания (права за използване)? Добър ли е клиентът за вашата кариера или портфолио? Тази работа ще ви помогне ли да резервирате повече? След всички тези съображения информацията за снимането ще бъде обобщена. Изборът ще бъде направен от самия резерватор и той / тя ще реши кой отговаря на работата и кой не. След това избраните модели ще получат запитването.

Ако условията не отговарят на заданието, агентът ще се консултира с клиента, за да договори плащането. Много модели изчисляват само работното време на работните места, но има много повече! В действителност ще представите лицето си за едногодишна кампания в продължение на 365 дни. Всеки ден ще представяте марката с визията си. Следователно агентите вземат предвид не само един работен ден, но и права за ползване!

Критерии за подбор: Конкуренция през цялото време
Критериите за подбор се различават от работа до работа и от нови лица до професионални модели. Докато новите лица ще бъдат резервирани за "по-малки" работни места, само професионални модели ще бъдат разглеждани за по-големите. Опитният модел има предимство тук, което той / тя ще получи само чрез висококачествени изображения в книгата, талант и опит, и след това ще получи резервацията. С други думи, клиентите директно искат определен модел (директна резервация), а не избор.

Агенциите отговарят на пощата възможно най-скоро и предоставят снимки, ако е необходимо.
Ако една агенция се нуждае от снимки за запитване възможно най-скоро, например ръчни снимки за нова разкрасителна кампания, те веднага правят тези снимки. Отговорите ще бъдат ясни и без много въпроси. Тази част от професионалната актьорска игра е това, което трябва да осигурите от първия ден! Трябва да си такъв: лесен, не сложен, бърз и винаги на повикване. Защо? Защото шансовете ви за работа ще бъдат по-големи!
Агенциите за моделиране, агентите и техните клиенти имат богат избор от нови лица. Ако агент получи запитване, той / тя се чувства почти като вас: колкото по-бързо той / тя отговори и направи предложения, толкова по-големи са шансовете клиентът да вземе положително решение. Ако човек е резервиран от търговска агенция или фотограф, той / тя ще помисли за това производство, докато търси модел. Ако агенция изпрати предложение по-рано, продуцентът вече ще помисли за това. Ако той / тя харесва модел, той / тя ще започне да планира с това лице. Шансовете са големи, че след цялото планиране и мисли, той / тя ще реши във ваша полза - следователно - да бъдете възможно най-бързи е всичко!

Да си достъпен? Това означава работни места!
Това също е много важно за вас. Както току-що казах, особено с нови лица, клиентите и агенциите имат голям избор. През цялото време идват нови лица. Всяка година има ново поколение. Ако агент поиска петнадесет модела за работа и десет отговора в рамките на първия час, предложенията ще бъдат изпратени незабавно на клиента. Ако изчакате до следващия ден, за да отговорите, най-вероятно няма да бъдете взети под внимание.
Вашите шансове да получите работа ще намалеят и поради това винаги трябва да използвате мобилния си телефон като най-важното средство за комуникация. Това предполага имейл адрес, социални мрежи и съобщения като WhatsApp или Facebook. Тъй като носите мобилния си телефон постоянно със себе си, винаги ще бъдете информирани за последните имейли от вашата агенция! Дори и да не получавате запитвания на всеки час, има смисъл да поглеждате телефона си от време на време, само в случай че получите нещо, за да можете да реагирате бързо и да получите най-добрите възможности.

Вътрешна конкуренция във вашата агенция за моделиране
Вашата агенция ще го уважи, когато се свържете с тях навреме, когато получавате запитвания. По този начин те могат да осигурят високи стандарти за своите клиенти, когато става въпрос за осигуряване на перфектния модел за тяхната работа. Ако агенцията винаги отнема твърде много време, клиентът няма да се свърже отново с тях. Същото за моделите. Ако винаги ви отнема твърде много време, за да се върнете при тях, може да не получите запитвания или договорът ви да бъде прекратен. Особено като нови лица, конкуренцията в агенцията е доста висока. Агенцията има своите любими модели, които познават много добре от месеци или дори години. Като нов модел, дори и след като сте приети, вие сте само лице на мнозина. Ще се появят нови модели, а някои ще си тръгнат! Агентът знае това, както и агенцията. Следователно,

За вашата агенция трябва да сте достъпни - в идеалния случай седем дни в седмицата. Дори екипът на агенцията не работи през редовното работно време. Добрите агенции работят и през нощта или през уикендите, дори по официални празници. Ако даден модел трябва да бъде заменен или е получено ново запитване, те трябва да действат бързо. Ако отсъствате или сте на почивка, информирайте ги предварително и ги уведомете - така че те да могат да планират, че няма да сте на разположение за известно време. В резултат на това вашият резерватор знае, че те трябва да обмислят това и че може да не успеете да се свържете веднага с тях. Най-добре би било да сте достъпни и през ваканциите си. Като модел вие сте отговорни за себе си и оттам за вашия успех! Ако не го имате предвид и приемате комуникацията като не толкова важна,

Забележка> Имате ли представа колко модела кандидатстват в добра агенция всеки ден? Ако дадена агенция достигне определено положение и статут, което би било име от висок клас за ексклузивни клиенти и работни места, всеки ден ще се подават стотици заявления по модели. Всяка година хиляди млади момичета и момчета искат да станат модели. Както казах, конкуренцията е голяма! Много високо!

Кой открива нови модели? Модел скаути правят!
Агенция или разузнавач прави откриването на нови модели. След това той / тя ще прегледа всички приложения по пощата и ще държи под око моделите на улицата и ще търси активно нови лица. Повечето от вас знаят историите за внезапни открития. Има само няколко примера като криволичещ модел Анджелина Кирш. Тя е открита седнала в кафене в средата на Рим. Без значение дали е във фитнеса, търговския център или летището: разузнавачите на модели ще намерят модели на различни места като нови лица за своите клиенти! Ако сте се обърнали към надежден агент на агенция, вашите забележителности са много добри! Има много онлайн приложения и обикновено един от сто получава обаждане и ще бъде разгледан допълнително. Ако вече сте преминали, може да сте успешни.

Какво търсят разузнавачите в приложенията?
Фокусът в приложенията е главно височината и вашите снимки. Вие сте специален тип? Ще трябва ли да инвестират много в кариерата ви? Имате ли перфектните измервания? Професионалните модели ще имат по-големи шансове за работа, отколкото нови лица, тъй като агенцията няма да трябва да инвестира толкова много време в тях. Новите лица се нуждаят от много работа - ще трябва да се отговори на въпроси. Първо, трябва да се организират стрелби, книгата трябва да се изгради и да се направи обучение за позиране и писта. Реална работа за агенция и инвестиция на време, пари и контакти.

Списания и фотографи за вашия модел книга
След разузнаването на модела ще има изграждане на модела! В добра агенция ще има специалисти само за това. Те имат контакти във важни списания и са в контакт с добри фотографи. Ако някога сте се чудили как ще влезете в списание: списания, особено големи, резервирайте директно фотографа. Което означава, че за да получите тези страхотни снимки и да влезете в списанието или дори да бъдете на корицата, ще трябва да сте в агенция, която има контакт от висок клас и работи с тези фотографи. Първо обаче ще имате първата си пробна изстрел. Веднага след като портфолиото ви се увеличи, по-добри фотографи ще работят с вас. Следователно тази част от работата е толкова важна и хората от агенцията работят особено в тази част от изграждането на вашата книга. Искате ли да научите повече за тестовите стрелби? Прочетете тази статия за фотографи и тестови снимки.

Агенции за моделиране: Дългосрочната мрежа
При резервирането всичко се обединява: нови снимки на моделите, актуализиране на измерванията, нови таблици за работа, клиенти и запитвания.

Модел скаути и резерватори в агенция правят още повече. Те ще установят мрежа за своите модели на важни места и събития и ще координират сътрудничеството с чуждестранни агенции.

Те са в контакт с модели и партньорски агенции по целия свят! Страхотните агенции имат партньори на всички континенти, държави и важни градове по света, за да могат моделите да работят в международен план! Всяка по-голяма медия или модна столица постоянно ще се нуждае от нови лица. Ето защо партньорските агенции обменят модели между тях за най-добрите пазари. Моделите са в състояние да създадат своите книги и агенциите за моделиране винаги ще имат нов облик за своите клиенти.

Ексклузивни договори за марки
Изключителен договор за по-големи международни марки и кампании от висок клас е нормално. Особено ако сте тяхното лице за дълъг период. С изключителен договор моделът се обвързва, за да не работи с други компании. Моделът ще получи високо плащане и компанията може да използва образа на модела като фактор за идентификация и разпознаване на марката. Както казах, клиентите са склонни да използват ексклузивни договори за дългосрочни резервации и за по-големи работни места. Това ще даде на компанията увереност, че моделът и имиджът на модела няма да се използват с конкурент. Обикновено тези договори имат срок от няколко години. Изключителен договор ще повиши пазарната Ви стойност.

Давате възможност на вашата агенция за моделиране за работа, но какво е опцията? Ако работите като самостоятелно зает модел, трябва да планирате всичко подробно и да следите датите, защото давате опции. Преди да даде опция, агенцията ще попита дали сте на разположение. Това е първото и необвързващо запитване на вашата агенция, за да разберете дали сте на разположение на определена дата. Цялата друга информация може още да не е настроена, като плащане, изкупуване и т.н. - и все още не е нужно да блокирате тази дата.

Вариант обаче е обвързващо запитване. Това е конкретно запитване от вашата агенция. Има определено запитване или потвърдена работа и агенцията иска първата ви възможност. Ако им давате "опцията", вие ще бъдете в окончателния подбор и ще ги уверите във вашата наличност. От този момент агенцията, клиентът и продукцията разчитат на вас. Опцията ще бъде пусната само ако вашата агенция го направи или ако е потвърдена. След първата опция можете да издадете допълнителни за допълнителни запитвания, което означава втора и трета опция. Тогава резервиращият и клиентът ще разберат дали вече сте резервирали друга работа. Опциите и наличността (необвързващи запитвания) ще ви придружават ежедневно като модел. Ще дадете опции за следващите месеци или седмици. Всички опции трябва да бъдат документирани и съгласувани с вашите лични дни и дати за пътуване. Разбира се, трябва да следите дати с приятели и семейство, както и рождени дни или празници, защото не можете да отмените голяма продукция. Неоправдано отмяна на работа като ново лице - просто не можете да го направите с топ агенция. Може да пропуснете друга работа и шанса да пътувате!

Започвайки като ново лице, вие ще работите основно за онлайн магазини. Преди беше каталог, а сега е онлайн магазини. Всичко се продава през интернет и затова са необходими нови снимки през цялото време, за всеки нов сезон и всеки нов продукт. За вас като модел става въпрос не толкова за перфектната картина, която трябва да направите за производството (като при фотосесии), а за количеството снимки. Най-вече ще бъдете сами пред камерата и няма да действате с други модели. Ще бъдете резервирани като модел за мода. Резервациите ще варират от по-малки етикети до по-големи универсални магазини. Ако се резервират нови лица, фотографите и продукции вече знаят, че не могат да очакват големи вариации на пози и изрази. Вашата работа е да снимате определения брой парчета / облекла, аксесоари и продукти. Най-вероятно винаги ще правите една и съща поза. Ако някога сте чували за "манекени", това би било най-добрият израз за този вид работа, в която ще снимате, много монотонна. Понякога издънките дори се правят без разпознаване - тогава ще бъде показана само част от тялото ви.

Въпреки че много нови лица смятат, че вече са доста добри в изражения на лицето и позиращи: добре, кратко и сладко, не! Просто погледнете някои професионални модели в YouTube, които могат да правят повече от сто различни пози, скокове и т.н. Като ново лице трябва да научите много. Разбира се, натискът е включен! Колкото по-добра става вашата книга, толкова по-добра ще бъдете и толкова по-добри и по-големи работни места. Не само лукбуците, но и изстрелите в онлайн магазини ще станат по-взискателни. Може да се наложи да снимате с няколко модела на въртяща се платформа. Разхождате се в студио на около два метра голяма платформа, която се върти през цялото време и ще представи дрехите. Те ще правят снимки и видеоклипове едновременно. Много изтощителна работа в сравнение с "манекен". И още по-взискателни са работни места, където не сте само моделът, но също така трябва да взаимодействат с други хора. За кампаниите става дума най-вече за един перфектен изстрел. Сега ще разгледаме колко високи могат да бъдат очакванията за фотосесия.

Семейни издънки: Бъдете щастливи ... винаги!
Има много изтощителни продукции. Имахме и най-лудите раскадровки и комерсиална продукция. От семеен баща на телевизионна реклама за автомобили, от човек, слизащ с хеликоптер или сюрреалистични продукции за аромати. Нека разгледаме класиката, която можем да предадем в много ситуации. Например трябва да се научите как да играете с деца и да взаимодействате с други модели. Една снимка може би е заснета с часове. И всички само чакат моделите да изобразят перфектните емоции в перфектния момент и всички позиращи се събират перфектно. Да кажем, че бащата трябва да играе с детето си и да хвърля топка, докато майката щастливо пляска с ръце, а кучето гледа камерата, докато лежи на дивана. Баща, майка, дете и куче - и всичко трябва да бъде едновременно перфектно в един момент. Сцената ще се повтаря и повтаря, отново и отново. Много изтощително! За всеки отделен кадър трябва да изобразите тази емоция отново. Предизвикателство е да се изпълни тази работа, която изисква много практика и талант.

Фотосесии и отговорност: Той ви принадлежи като модел.
Особено снимки, които са големи на билбордове, винаги са свързани с голяма продукция и екип. Имахме по-големи продукции за по-големи клиенти, които изглеждаха толкова "малки". Телевизионни реклами, които се заснемат с по-малки камери, заснети от самата манекенка / самата за социалния медиен канал на марката. Без значение какво, всяка кампания, независимо дали е произведена по "прост" начин или на ниво от висок клас, е планирана през месеци за реклама от търговската агенция. След това за снимките ще бъдат резервирани фотограф, оборудване, местоположение, кетъринг и много други. И всичко това само за една снимка.

И така, успехът на фотосесията е свързан с момента и следователно с вас. Вашето представяне трябва да бъде точно. Усмивката ви трябва да е перфектна, дори ако предния ден сте имали дълъг нощен полет. И дори тогава, ако не сте спали толкова много или сте болни. Защото не можете просто да отмените производство. Следователно опитните модели си струват много на снимачната площадка, защото осигуряват най-доброто си представяне при фотосесии.

Освен модата, разкрасителните кампании са много важни и за търговските модели, когато става въпрос за "ежедневна" фотосесия. Продуктите за грижа за кожата за жени са огромен пазар, който винаги ще бъде свързан със страхотна кожа, красива коса и младежки оттенък. За всеки сезон има нови продукти. Пролет, лято, есен и зима - всеки сезон има своя специална грижа за кожата. За да бъдат красиви, мнозина са готови да инвестират много пари всяка седмица или всеки месец. Затова редовно се произвеждат нови телевизионни реклами. И затова сега ще разгледаме модели за красота!

Моделите за красота ще работят редовно за козметични линии и линии за грижа за кожата в рамките на здравния сегмент. Затова е важно те да се грижат добре за лицето и тялото си и да го подхранват.
Перфектна кожа, пълна и лъскава коса, перфектна фигура. Това са изискванията, ако искате да започнете като модел за красота и уелнес. Без тези ключови изисквания, без значение колко красиво е лицето ви, нито колко ярко блестят очите ви, нито колко стегнати са краката ви, няма да имате шанс. Това са най-високите приоритети и оптималната основа за модели за красота. Правилната грижа за кожата, рутината за красота на ръцете, краката и косата. По-късно ще ви дадем и няколко съвета.

Модели за красота Модели за
ръце и коса също ще бъдат резервирани. Моделите на ръцете са доста важни в рекламата за грижа за ноктите или за телевизионни реклами и изображения за продукти, които могат да се използват от ръцете, като използването на смартфони или пиенето на чаша капучино. Модели за коса ще намерите най-вече в телевизионни реклами, онлайн, щампи и други рекламни кампании за продукти за грижа за косата и фризьори. Много от кандидатстващите модели искат да станат модели за ръце и коса, но само това не е достатъчно, за да стане успешен модел. Всички търсят основно "целия пакет". Обичайните модели се резервират за такива видове работа, които имат красиви ръце, пълна и естествена коса. Това е нещо подобно на фитнес и спортни модели. Тук се резервират и модели, които изглеждат много добре и спортуват.

Ако имате прилепнало и атлетично тяло, може да сте в състояние да работите като фитнес и спортен модел освен търговски и модни. Те са модели за подражание и представляват продукти за тяло и душа чрез собствения си ум и перфектно приспособяване за клиентите. Както е описано, по-голямата част от облеклото, което ще бъде представено, е с размери 34 (максимум 36) за жени. При мъжките модели това е предимно размер на дрехите 48 (макс. 50). Ето защо много модели работят върху здравословната си диета и тренират редовно и спортуват - за да получат идеалното тяло.

Фитнес и спортни модели
Атлетичното тяло е предимство, особено за мъжките модели и ако току-що сте започнали първите години като модел. Ако сте много активни и се храните здравословно, вие сте идеални за работата във фитнеса, спорта и здравето. Състезателите изобразяват много достоверно критериите за ефективност и го показват чрез тренираното си упорито тяло. Това са характеристиките, които потребителите искат да получат сами. Ако се забавлявате да спортувате и изпитвате страст към него, има начин за чудесна комбинация и от двете, защото можете да изградите книгата си изцяло, за да се превърнете във фитнес и спортен модел.

Забележка> Ако обаче станете твърде мускулести, клиентите няма да ви резервират толкова. Същото е и при жените, така че трябва да помислите внимателно кой спорт определя тялото ви и какво искате да правите. Ако бедрата ви са по-големи, трябва да правите няколко фитнес упражнения, които тренират мускулите в бедрата, но не ги увеличавайте.

Какво точно представляват търговските изложения? Ами като цяло търговските изложения са просто много добре планирани маркетингови събития за производител на продукти и доставчик на услуги. Реклама на сайта в реално време. Те представят своите продукти на потенциални клиенти с помощта на модели. Техни клиенти са купувач и търговец на дребно, преса и крайни потребители. В САЩ има много известни търговски изложения за техническо оборудване, автомобилна индустрия, хранителна индустрия, мода. От Ню Йорк до Лондон - изложенията обаче не са най-доброто място за модели.

Във всички големи градове ще се провеждат модни изложения и ревюта. Като цяло, всяко модно търговско изложение има голям търговски център. Производителят и търговецът на дребно показват своите продукти в парцали, докато купувачите и представителите на медиите разглеждат най-новата колекция и разглеждат различни дрехи. Някои от по-големите търговски изложения ще имат дизайнерски изложения. Това е нашата ключова дума, изложения за писти на Седмицата на модата. Тук петнадесет до двадесет модели ще представят колекции пред фотографи, публика и списания и ще се срещнат с известни личности, блогъри, редактори и избрани посетители. Най-малката и частна презентация ще бъде в шоурумите. В началото на кариерата си като модел на висока мода ще работите в много шоуруми. Те се намират в почти всеки град. Не всяка успешна марка или дизайнер автоматично ще се премести в по-голям град, някои остават в по-малки. Но все пак повечето от тях са в центъра, където всичко се случва.

Шоурум: Първи работни места за нови лица
Работните места в шоурума са чудесен вход за модели. Шоурум трябва да представя най-новата колекция на дизайнер пред по-малко или по-малко хора. Шоурум е малка сцена, не особено грандиозна. Няма писта и публика, а само дизайнерът, екипът, някои купувачи и вие. Търговецът и купувачът са най-важните хора за дизайнера. Колекцията ще бъде представена и избрани парчета ще бъдат показани на представители на търговци и купувачи от цял ??свят.

Дизайнерът среща клиента
С ваша помощ купувачът решава да вземе определен модел по време на разговора с дизайнера, вие ще му го представите на живо. След това купувачът ще може да разгледа по-отблизо качеството и приспособяването на дрехата, прилепването и материята. За работни места в шоурума, обикновено и главно, новите лица ще бъдат резервирани с перфектни измервания, тъй като опитът и имиджът не са толкова важни за тези работни места. Важно е да сте вежливи и във форма, като за работните места в търговските изложения. Ще намерите шоуруми не само на търговски изложения, а дизайнерите ще представят своята колекция през цялата година. Понякога те са в задната част на бутик / магазин или в ателието на дизайнер или търговски център - но понякога на търговски изложения. Плащането за работни места в шоурума е по-ниско, тъй като се представят само модели и не се правят снимки или видеоклипове. По-важно за тези работни места: може да се запознаете с дизайнери като Guido Maria Kretschmer или техните асистенти или най-близките лица. Дори в началото на кариерата си ще работите с международни марки и ако сте по-възрастни, те може да ви резервират за последващи работни места. Като: шоуруми в различни градове, снимки на лукбук или дори кампании. Много подобни са търговските изложения за поръчки. Ако сте свършили първата си работа в шоурума, най-вероятно ще получите резервация за търговско изложение за поръчки. Плащането тук е по-високо и ще работите няколко дни подред. Разбира се, с допълнителни пътни разходи и включително хотел. може да ви резервират за последващи работни места. Като: шоуруми в различни градове, снимки на лукбук или дори кампании. Много подобни са търговските изложения за поръчки. Ако сте свършили първата си работа в шоурума, най-вероятно ще получите резервация за търговско изложение за поръчки. Плащането тук е по-високо и ще работите няколко дни подред. Разбира се, с допълнителни пътни разходи и включително хотел. може да ви резервират за последващи работни места. Като: шоуруми в различни градове, снимки на лукбук или дори кампании. Много подобни са търговските изложения за поръчки. Ако сте свършили първата си работа в шоурума, най-вероятно ще получите резервация за търговско изложение за поръчки. Плащането тук е по-високо и ще работите няколко дни подред. Разбира се, с допълнителни пътни разходи и включително хотел.

Покажете и поръчайте
колекции изложби за последния сезон. Излагайте и поръчвайте търговски изложения, ние просто ги познаваме всички, дори тези с централна тенденция в Париж, Ню Йорк и Лондон. Всяка модна седмица се провежда едновременно с търговско изложение за поръчки или обратно, ако искате да го видите по този начин.
По време на дните за поръчки има не само търговски изложения за купувачи. Важни дизайнери представят най-новата си колекция всеки нов сезон само за поканени гости и фотографи. Това са представители на медиите, знаменитости, музиканти, фотографи - всички гледат пистите. Има ексклузивни места, които се провеждат денонощно през дните за поръчки. Разбира се, и след показни партита за поканени гости. Не само търговецът на дребно, но и агентите ще могат да се свързват тук. Ще опознаете много хора по време на шоутата. Като модел можете да работите тук или на кастинги за големите писти. По-късно ще разгледаме кастингите на седмицата на модата.

Тук много международни модни марки показват новата си колекция. Има много търговски изложения. Дори освен пистата, марките ще имат много работни места на търговски изложения. По същото време като Седмицата на модата в Берлин се провеждат търговските изложения "Хляб и масло", "Търси", "Ярко", "Премиум" и "Панорама".

Всички модели на търговски изложения на агенциите предварително. Както в шоурумите, ще видите един или два модела на щанда. Ще има купувачи, които преминават, някои от по-малки магазини, други от универсални магазини и те ще искат да видят пробите от новия сезон. Ако се интересуват, ще представите избраните парчета. Отново за проверка на качеството и годността. Работата се заплаща доста добре в сравнение с други работни места, защото клиентът иска щастливи модели, които могат да работят няколко дни и въпреки това са усмихнати.

Модни ревюта и ревюта на пистите
За мнозина ревютата на пистите на Седмицата на модата са най-важното. "Кой е кой" се среща тук. Модни блогъри, представители на медии, собственици на агенции, известни личности. Това е истинско изложбено пързаляне. Защо? Защото тези, които работят в модата, прекарват много време в офиса или студиото. За четири или пет дни ще излезете от това "ежедневие" и ще можете да се срещнете с хора, които са точно като вас. Шоу след шоу, между разговорите в салона. Нека сега да разгледаме последната част от шоуто и да поръчаме дни: шоутата.

Модата живее от това да бъдеш специална! Шоуто и развлеченията са част от маркетинга на всяка страхотна марка. Всеки сезон ще бъдат пускани нови колекции от дизайнери от цял ??свят. По този начин работят не само големите международни дизайнери и търговски вериги, но и по-малки модни марки. Защото те трябва да представят на своите клиенти нови дизайни, за да привлекат вниманието им. Затова дизайнерите и модата трябва да се преоткрият отново, за да останат привлекателни за своите потребители. През търговските центрове през цялото време се провеждат по-малки ревюта, но Седмицата на модата представя шедьоврите. В Милано, Ню Йорк, Париж, Хонконг и Лондон всяка пролет, лято, есен и зимен сезон хората търсят нови тенденции и външен вид. Ще разгледаме много отблизо света на шоутата и кастингите на Седмицата на модата. Дори ще посветя цяла глава на Седмицата на модата. Ще разгледаме "Голямата четворка", "Берлинската седмица на модата" и ще ви дам представа за подготовката, кастингите и шоутата.

Изисквания за модни ревюта
Ще работите на изложения, само ако сте млади и имате перфектните измервания. Едното е същото с всички дизайнери: те създават своите колекции за високи, слаби хора. Облеклото е по-елегантно, облеклата и платовете се носят и прилепват по-добре и изглеждат така изключително. Грациозните форми ще направят дрехите и цената им по-високи. Въпреки че не всички модни марки работят с тази основа, тя е основната част от индустрията. Шоутата и презентациите на пистите са в основата на неписана норма. За женските модели това е строгият размер на дрехите 34 (макс. 34/36) и височината 172-182 см (което е идеално за началото на кариерата ви). Бедрото ви е под 91 см. За мъжки модели е зададен размер дрехи 48 (макс. 50/52) и височина 185-192 см. Но трябва да сте по-високи от 187 см, ако сте мъжки модел на Седмицата на модата. След няколко месеца или през първите една или две години ще видите всичко. Тестови издънки, шоуруми, издънки за онлайн магазини и първи по-големи проекти. Сега е време за първата ви голяма кампания или телевизионна реклама.

Агенции
Моделските агенции организират вашата кариера от самото начало. Ние ви помагаме да намерите перфектната агенция.
Станете режим
l Вие сте на 15, 17 или 20 години и искате да станете модел в една от най-добрите агенции? Освен блога ни за "моделиране", тук можете да ни зададете всеки въпрос за тестови снимки, агенции или кастинги.
Кастинги
Какво трябва да знаете? От първите стъпки (багаж) до вашата книга с модели и самата ситуация. Ние отговаряме на вашите въпроси!
Тестова стрелба
Силната книга с модели е най-важната характеристика за вас като модел. Трябва да преминете стъпка по стъпка, от първата пробна снимка с фотографи до платените тестове, ако станете професионален модел.
Пътуване и работа
Имате агенция? Много добре! Нека да пътуваме по света! Къде са най-добрите и най-евтините места за настаняване в Ню Йорк или Лос Анджелис? Къде е най-добрият вегански ресторант в Шанхай?

станете модел - кликнете тук!

 

 

 

 

 

 

Pogledajte spisak poznatijih agencija u svetu:

Shenzhen

 

#ada #ajdovscina #aleksandrovac #aleksinac #alibunar #andrijevica #arandjelovac #arilje #asenovgrad #babusnica #bac #backa-palanka #backa-topola #backi-petrovac #bajina-basta #bakar #banovici #banjaluka #bar #barajevo #batocina #becej #bela-crkva #bela-palanka #beli-manastir #belisce #benkovac #beocin #beograd #berane #berkovici #bihac #bijelo-polje #bijeljina #bileca #biograd-na-moru #bitola #bjelovar #blace #blagoevgrad #bled #bogatic #bojnik #boljevac #bor #bosanska-krupa #bosanski-petrovac #bosansko-grahovo #bosilegrad #bratunac #brcko #breza #brezice #brod #brus #budva #bugojno #bujanovac #buje #burgas #busovaca #buzet #buzim #cabar #cacak #cajetina #cajnice #cakovec #capljina #cazin #cazma #celic #celje #cetinje #cicevac #citluk #coka #cres #crikvenica #crna-trava #crnomelj #crveni-krst #cukarica #cuprija #danilovgrad #daruvar #delnice #derventa #despotovac #dimitrovgrad #djakovo #djurdjevac #doboj #dobretici #dobrich #doljevac #domzale #donja-stubica #donji-miholjac #donji-vakuf #donji-zabar #drnis #drvar #dubrovnik #duga-resa #dugo-selo #foca #fojnica #gabrovo #gacko #gadzin-han #garesnica #glamoc #glina #golubac #golubovci #gorazde #gornji-milanovac #gornji-vakuf #gospic #gostivar #gracanica #gradiska #grocka #grosuplje #grubisno-polje #grude #gusinje #hadzici #han-pijesak #haskovo #herceg-novi #hrastnik #hrvatska-kostajnica #hvar #idrija #ilidza #ilijas #ilok #imotski #indjija #irig #istocno-sarajevo #ivanec #ivanic-grad #ivanjica #izola #jablanica #jagodina #jajce #jesenice #kakanj #kalesija #kalinovik #kamnik #kanjiza #karlovac #kastav #kastela #kavadarci #kazanlak #kicevo #kikinda #kiseljak #kladanj #kladovo #klanjec #kljuc #knezevo #knic #knin #knjazevac #kocani #koceljeva #kocevje #kolasin #komiza #konjic #kopaonik #koper #koprivnica #korcula #kosjeric #kosovska-mitrovica #kostajnica #kostolac #kotor #kotor-varos #kovacica #kovacica #kovin #kozarska-dubica #kragujevac #kraljevica #kraljevo #kranj #krapina #kresevo #krizevci #krk #krsko #krupa-na-uni #krupanj #krusevac #krusevac #kucevo #kukanovo #kula #kupres #kursumlija #kutina #kutjevo #kyustendil #labin #lajkovac #laktasi #lapovo #lasko #lazarevac #lebane #lepoglava #leposavic #leskovac #lipik #livno #logatec #lopare #loznica #lucani #ludbreg #lukavac #ljig #ljubinje #ljubljana #ljubovija #ljubuski #maglaj #majdanpek #makarska #mali-idjos #mali-losinj #mali-zvornik #malo-crnice #maribor #medijana #medvedja #menges #merosina #metkovic #milici #mionica #mladenovac #modrica #mojkovac #montana #mostar #mrkonjic-grad #murska-subota #mursko-sredisce #nasice #negotin #negotino #neum #nevesinje #niksic #nin #nis #niska-banja #nova-crnja #nova-gorica #nova-gradiska #novalja #nova-varos #novi-becej #novi-beograd #novigrad #novi-grad #novi-knezevac #novi-marof #novi-pazar #novi-sad #novi-travnik #novi-vinodolski #novo-gorazde #novo-mesto #novska #obrenovac #obrovac #odzaci #odzak #ogulin #ohrid #olovo #omis #opatija #opovo #opuzen #orahovica #orasje #ormoz #oroslavje #osecina #osijek #osmaci #otocac #otok #ozalj #pag #pakrac #pale #palilula #pancevo #pantelej #paracin #pazardzhik #pazin #pecinci #pelagicevo #pernik #petnjica #petrinja #petrovac #petrovac-na-mlavi #petrovac-na-moru #petrovo # #pirot #plandiste #platernica #plav #pleven #ploc #ploce #plovdiv #pluzine #prijepoljepljevlja #podgorica #popovaca #porec #postojna #posusje #pozarevac #pozega #pregrada #prelog #presevo #priboj #prijedor #prijepolje #prilep #prnjavor #probistip #prokuplje #prolom-banja #prozor #ptuj #pukovac #pula #rab #raca #radovljica #rakovica #raska #ravne-na-koroskem #ravno #razanj #rekovac #resen #ribarska-banja #ribnik #rijeka #rogatica #rovinj #rozaje #rudo #ruma #ruse #sabac #samac #samobor #sanski-most #sapna #sarajevo #savnik #savski-venac #secanj #sekovici #senta #senj #sevojno #shumen #sibenik #sid #sinj #sipovo #siroki-brijeg #sisak #sjenica #skofja-loka #skopje #skradin #slatina #slavonski-brod #sliven #slovenska-bistrica #slovenske-konjice #slunj #smederevo #smederevska-palanka #sofia #sokobanja #sokolac #solin #sombor #sopot #split #srbac #srbobran #srebenik #srebrenica #sremska-mitrovica #sremski-karlovci #stanari #stara-pazova #stara-zagora #stari-grad #stari-grad-beograd #stip #stolac #struga #subotica #suhopolje #supetar #surcin #surdulica #sutomore #sveta-nedelja #sveti-ivan-zelina #svilajnac #svrljig #targovishte #temerin #teocak #tesanj #teslic #tetovo #titel #tivat #tomislavgrad #topola #travnik #trbovlje #trebinje #trgoviste #trilj #trnovo #trogir #trstenik #tutin #tuzi #tuzla #ub #ugljevik #ulcinj #umag #usora #uzice #valpovo #valjevo #varazdin #varazdinske-toplice #vares #varna #varvarin #velenje #veles #velika-gorica #velika-kladusa #velika-plana #veliko-tarnovo #vidin #vinkovci #virovitica #vis #visegrad #visoko #vitez #vladicin-han #vladimirci #vlasenica #vlasotince #vocin #vodice #vodnjan #vogosca #vozdovac #vracar #vranje #vranjska-banja #vratsa #vrbas #vrbovec #vrbovsko #vrgorac #vrhnika #vrlika #vrnjacka-banja #vrsac #vukosavlje #vukovar #yambol #zabalj #zabari #zabljak #zabok #zadar #zagorje-ob-savi #zagreb #zagubica #zajecar #zapresic #zavidovici #zemun #zenica #zepce #zitiste #zitoradja #zivnice #zlatar #zlatibor #zrce #zrenjanin #zupanja #zvezdara #zvornik