DEVOJKE: Ukoliko Vam govore da ste lepe, zgodne i atraktivne, prijavite se kod nas.

MOMCI: Ako se bavite sportom i svakodnevno trenirate, prijavite se kod nas.

DECA: Ako ste harizmatični i fotogenični, kliknite ovde.

Oduvek smo smatrali da prave i ozbiljne agencije trebaju da naplaćuju upis za nove modele, ali obzirom da nameravamo da širimo našu modnu agenciju i da pokrijemo tržišta svih republika od Triglava do Crnog Mora, jer govorimo sličnim tj južnoslovenskim jezicima, ove godine odobravamo besplatan upis za sve članove i članice koje ispunjavaju uslove, i pre svega imaju fotogeničnost.

Kao naši članovi, radili bi reklame, modne revije, spotove, promocije … , kad budete imali vremena i kad Vam uslovi odgovaraju. Isplata dnevnica/zarade je odmah ili sutradan. Sami odlučujete da li želite raditi neku reklamu, promociju…, mi smo tu samo da Vam predložimo, tačnije nađemo kompanije koje bi platile uslugu. Pored navedenog, šaljemo naše modele na svetskim takmičenjima za Miss ili Mister, gde predstavljaju svoju republiku/državu.

Ako želite da ostvarite svoj dečiji san, popunite obrazac, preuzmite sa linka – kliknite ovde , ili iskopirajte tekst ispod, i pošaljite nam, zajedno sa fotografijama, na info@agencysnob.com .

Spisak naših klijenata / kompanija sa kojima sarađujemo, pogledajte na stranici REFERENCE.

Obavezno je da imate svoj facebook profil (ne morate imati fotografiju na profilu, čak nije bitno ni ime/prezime), da bi Vas dodali u fb grupicu sa ostalim članovima, kako bi saznali gde su sledeće promocije, foto i video reklame, modne revije, spotovi, izbori za miss/mister … , i preko te grupe se prijavljujete za ono što želite i možete, i predlažete dnevnicu.


BESPLATAN UPIS DO 31.12.2024. ZA MODELE (KOMERCIJALNI I FASHION MODELI, ili stari nazivi FOTOMODELI, MANEKENKE, MANEKENI, FITNESS MODELI, TATTOO MODELI …)  I TALENTE (GLUMA, PEVANJE, PLES, BALET, SVIRANJE)

 • DEVOJKE / DAME – BEOGRAD, SARAJEVO, BANJA LUKA, PODGORICA, SKOPJE, ZAGREB, LJUBLJANA
 • MLADIĆI / MUŠKARCI – BEOGRAD, SARAJEVO, BANJA LUKA, PODGORICA, SKOPJE, ZAGREB, LJUBLJANA

I ZA HOSTESE/PROMOTERKE IZ GRADOVA:

 • BANJA LUKA, BEOGRAD, BIHAĆ,  BIJELJINA, BOR, BRČKO, ČAČAK,  DUBROVNIK, JAGODINA,  KIKINDA, KRAGUJEVAC, KRALJEVO, KRUŠEVAC, LESKOVAC, LJUBLJANA, LOZNICA, MITROVICA, MOSTAR, NIŠ, NOVI PAZAR, NOVI SAD, OSIJEK, PANČEVO, PIROT, PODGORICA, POŽAREVAC, PROKUPLJE, PULA, RIJEKA,  ŠABAC,  SARAJEVO, SKOPJE, SMEDEREVO, SMEDEREVO, SOFIA, SOMBOR, SPLIT, SREBRENIK, SUBOTICA, TUZLA,  UŽICE, VALJEVO, VRANJE, VRŠAC,  VUKOVAR, ZADAR,  ZAGREB, ZAJEČAR, ZENICA,  ZRENJANIN, ZRENJANIN
 • *za modele, talente, hostese i promoterke iz ostalih mesta, upis nije besplatan
 • Hostese i promoterke ne moraju imati profesionalne fotografije, ali je potrebno da imaju lepe fotografije, sa dobrom rezolucijom.
 • Nakon što prođete online kasting za modele, potrebno je da uradite, ukoliko već nemate, preofesionalne fotografije i pošaljete nam do 31.12.2024 na info@agencysnob.com
 • Ukoliko ih ne uradite do navedenog datuma, svakako ostajete kod nas u agenciji , u kategoriji NEW MODELS, i u kategorijama Promoterke / Hostese, ako želite i time da se bavite.
 • Talenti trebaju poslati i video klip/klipove gde će predstaviti svoj talenat, kako bi imali veće šanse za učestvovanje u filmovima, video reklamama, spotovima i serijama

Cena upisa za ostale buduće modele, koji nisu iz navedenih mesta, ili su mlađi od 18, ili stariji od 25 godina je različita. Pomnožite svoje godine sa brojem 10, i cena upisa je tolika, u eurima. Na primer ako imate 16 god – 160e, 33 god – 330e, 42 god – 420e

NAPOMENA : Ukoliko imate vise od 10 000 pratioca /facebook, Instagram, tiktok …), onda možete staviti i kategoriju influenser. Ako ste naveli znanje engleskog jezika, popunite i drugi deo obrasca. Ukoliko znate još neke jezike, prevedite obrazac i popunite.

Obavezno je da napravite facebook profil zbog lakše komunikacije oko angažovanja (možete i profil bez fotografija, sa drugim imenom …), kako bi Vas dodali u fb grupicu gde su objave / ponude za reklame, modne revije, fotografisanja, promocije …

Obrišite u OBRASCU / UPITNIKU ono što ne želite raditi, na primer STATISTA ili PEVANJE …, ostavite samo opcije koje bi hteli da radite.

Da li želite da radite:

 • Reklame –
 • Modne revije –
 • Promocije –

Da li želite da radite u inostranstvu/inozemstvu –

Ime i prezime –

Ulica i broj, mesto –

Mobilni telefon –

e-mail adresa –

facebook link –

instagram link –

tiktok ink –

(naglasite broj pratioca na društvenim mrežama)

JAVNO ZA WEBSITE:

rijavljujem se za GRAD

Godište –

Visina / Težina –

Boja kose –

Boja očiju –

Konfekcijski broj majice –

Konfekcijski broj farmerica –

Konfekcijski broj haljina –

Broj obuće –

Je l’  imate pirsing –

Je l’ imate tetovaže –

Koji jezik znate i nivo –

Vozačka dozvola

Hostesa 

Promoter/ka

Deljenje flajera i letaka  

Influencer

Statista  

Merchandiser

Concierge

Garderober/ka

Anketiranje

Fotomodel

Fitness model

Tatto model

Maneken/ka

Call operater

Barmen/ka

Konobar/ica

Ring girl

Grid girl

Body art model

Face painting model

Voditelj/ka

Gluma

Ples

Pevanje

Dečiji animator

Turistički vodič

Prevodilac 

Završena srednja škola –

Odsek na studiranju –

——

City –  

Year  of birth –   

Height – 

Hair color – 

Eye color – 

Shirt size –

Jeans size –

Dress size –

Shoes size –

Do you have piercing –

Do you have Tattoos –

Language skills –

Hostess

Promoter

Photo model

Nije javno:

Da li imate  overenu sanitarnu knjižicu?

Da li ste udati / oženjeni?

Da li želite da radite van svog grada, u okolini?

Da li želite da učestvujete u Reality tv programu? (Ukoliko je odgovor potvrdan, navedite kom)

Odobravam da se moje fotografije (i video klipovi) dodaju na web stranicama Agencije SNOB, a nakon prekida saradnje da ostanu u arhivi na web portalima agencije.

Slažem se sa uslovima objavljenim na  https://agencysnob.com/member/category/tcs/

Na info@agencysnob.com pošaljite sledeće:

 • popunjeni obrazac,
 • uslikanu ličnu kartu, pasoš ili indeks
 • minimum 10 fotografija  
 • video klip/klipove (nije obavezno ukoliko nemate talenat)

i očekujte odgovor uskoro.

Ukoliko u periodu manjem od 365 dana, želite da obrišemo Vaš portfolio (fotografije i podaci) sa naših portala, plaćate naknadnu od 100 eura. Ukoliko je period manji od 1100 dana a duži od 365 dana, plaćate 50 eura. Nakon minimum 3 godine saradnje (1100 dana), ako ne želite dalju saradnju, obrisaćemo Vaš portfolio besplatno, samo je potrebno da nam javite na gorenavedeni mejl.

Značenje pojmova

Promoterka – deli flajere, reklamni materijal, poklone, prodaje fotografije na veseljima …

Hostesa – dočekuje goste na sajmovima, za pultom, dočekuje i raspoređuje goste na korporativnim proslavama i privatnim veseljima

Merchandiser – raspoređuje robu u marketima

Garderoberka – raspoređuje odeću na proslavama u garderobi

Anketar – anketira građane ili firme na ulici ili u kompanijama

Manekenka – radi modne revije + kao fotomodel

Fotomodel – radi reklame, slikanja, video spotove, kalendare …

Concierge – zajedno sa drugim devojkama sedi za stolom u diskoteci, kako bi bila punija diskoteka (svojom pojavom ulepšava diskoteku), klaberke

Prevodilac – prevodi na sajmovima, kongresima …

Statista – statira u spotovima, reklamaa

Voditeljka – vodi ili najavljuje program, nagradne igre …

Influencer – osoba koja ima veliki broj pratioca na facebook-u, instagram-u, tiktok-u …

Ring girls – osoba koja nosi redne brojeve u ringu na boks, mma … turnirima

Grid girl – Grid girl je devojka manekenskog izgleda koja učestvuje u auto i moto trkama. Baš kao i skupi trkaći automobili, ostavlja utisak, stvara raspoloženje i pruža pravi vizuelni užitak.

Body art model – Devojka model koja je uglavnom u donjem vešu i po njoj bojama oslikavaju make-up umetnici.

Face painting model – Deca, mladići i devojke kojima make-up umetnici crtaju po licu.

 • Ukoliko imate problema sa slanjem mejla, kontaktirajte vlasnika agencije na viber/whatsapp +381 63 427 577 , kako bi dobili rezervnu e-dresu za slanje Vaše pošte

Ako se pitate zašto tražimo ličnu (osobnu) kartu ili pasoš, evo objašnjenja.

Na samom početku rada naše agencije, održavali smo kastinge u Nišu, gde smo sve buduće članove lično upoznavali. Tada su na uvid svakako bila lična dokumenta kao i ugovori o saradnji. Kasnije smo počeli da širimo mrežu članova, prvobitno za promoterke i hostese, ali nismo tražili lične karte. Slale su nam članice fotografije, obrasce, sve dok nam nepoznata osoba nije javila da je na našem web portalu slika pevačice iz Rumunije, a mi je predstavili kao našu članicu. Od tog trenutka, sve članice i članovi, a bilo ih je preko 1.000, nam šalju lična dokumenta, koja nikad nismo zloupotrebili, kako bi videli da nije lažan profil.

Sa druge strane, kad Vas pošaljemo da radite reklamu ili promociju, trebamo znati koga smo poslali, jer moramo garantovati za Vas, a mnoge od Vas nismo nikada videli LICEM U LICE, već samo preko interneta.

Nadovezali bi se na prethodnu rečenicu, kad nas pitate da li imamo kancelariju u Vašem mestu, kao što smo znate, ovo je vreme interneta, nove tehnologije, tako da nam nije potrebna kancelarija, tj fizički prostor u svakom mestu, jer sve svoje poslove, zapravo posredovanje između kompanija i naših članova/članica obavljamo preko telefona i interneta (e-mail). Kompanije pregledaju naš portal, vide članice/članove, i tako rezervišu za buduće reklame ili promocije. Retko kad se desi da zatraže fiting ili kasting, tj odlazak na adresu kompanije kako bi se uverili da je to osoba sa fotografije, ali to uglavnom zavisi ako preterujete sa fotošopiranjem svog tela i lica.

1 – Ne postoje troškovi registracije i vaš profil i fotografije mogu se besplatno objavljivati na našim veb lokacijama.

2 – Ponuđeni poslovi često se odnose na važne kompanije ili vrhunske događaje. Kliknite ovde da biste videli spisak naših klijenata.

3 – Radeći s nama nikada vas neće vezati ekskluzivnost i moći cete povremeno da prihvatate ponuđene poslove u zavisnosti od vaše dostupnosti.

4 – Vec više od 11 godina Agencija SNOB obezbeđuje modele, hostese, promoterke … za sve najvažnije događaje u Srbiji, a od nedavno i u regionu (Balkanu); agencija ima veliko iskustvo u ovom poslu.

5 – Rad u događajima je dopadljiv i pomoću Agencije SNOB imaćete priliku da proširite mrežu veza i da lićno ućestvujete u nekim od najekskluzivnijih događaja. Da biste se pridružili našem timu, pogledajte detalje ispod.

I ovo da napomenemo: U referencama nemamo mnogo kompanija sa zvučnim imenima, tj neke od poznatijih za koje je većina gradjana čula preko medija ili viđala u megamarketima, jer mnoge od njih isplacuju dnevnice posle mesec ili više dana , pritom su niže od standardnih. Mi zahtevamo unapred plaćanje za zakazane promocije, jer postujemo naš rad, naš kvalitet i naš renome.