Something New On Balkan

Mi Vas ne nagovaramo samo da razgovarate sa potrošačima - mi ih nagovaramo da razgovaraju o Vama.

facebook instagram linkedin parler twitter youtube

Povodom 10 godina postojanja Agencije SNOB, rešili smo da obradujemo buduće fotomodele i manekenke besplatnim upisom.

Za više informacija - kliknite ovde

 

Models - Modeli, Fotomodeli, Manekenke, Manekeni

Agencija SNOB okuplja veliki broj modela (body art, glamour, fitness, interwievers, lingerie, plus size, photomodels, stock, timeless ... ) iz Srbije i regiona. Naši modeli, veoma profesionalno pristupaju svakom traženom zadatku. (opširnije…)

Hostess - Hostese, Promoterke

Hostese su zadužene za dnevne i večernje promocije - doček gostiju na proslavama i manifestacijama, sajmovima, kongresima, političkim skupovima ...

Delatnost promoterki je deljenje flajera, brošura, poklona i nagrada na takmičenjima, dok su statisti zasluženi za statiranje u tv emisijama, reklamama, spotovima ...

 

Pokrivamo Beograd, Nš, Novi Sad, Podgoricu (opširnije…)

 

Fashion Week - Modne Revije - Modni Dizajneri

 

Od osnivanja agencije, organizovali smo na desetine modnih manifestacija u Srbiji, i pritom sarađivali sa brojnim istaknutim, a i mladim modnim dizajnerima, kao i fakultetima i školama za dizajn tekstila. Pritom su nam pomagali poznati i kvalitetni šminkeri, frizeri, fotografi, koreografi ... (opširnije…)

 

Reference - Prijatelji i saradnici agencije

 

Naša agencija je naslednik marketing Agencije 027, osnovane septembra 2006-te godine, ali zbog lokalnog naziva (027 je pozivni za Prokuplje), i zbog novih poslovnih ideja (modeling i promocije), rešili smo da promenimo naziv. Svi simpatični nazivi su već bili zazeti , zato smo odluili za naziv SNOB (Something New On Balkan), tako da je zvanični početak rada 2011-ta godina.

Sarađivali smo sa brojnim kompanijama (opširnije…)

 

Ministarstvo.com - POSLOVNI ADRESAR

Obziirom da sarađujemo sa velikim brojem kompanija, modnih dizajnera, muzičkih bendova, a naša prva i osnovna delatnost je marketing, rešili smo da napravimo POSLOVNI ADRESAR www.Ministarstvo.com , gde planiramo okupiti sve delatnosti iz svih većih mesta sa prostora Balkana.

Svako od klijenata portala, pored odlične reklame, dobija i mini website i domen www.ministarstvo.com/naziv-kompanije. (opšrnije…)

 

HotelsBalkan.com - hoteli, hosteli, apartmani, vile, pansioni ...

Vodeći portal Balkana koji prikazuje smeštajne kapacitete u svim većim mestima kao i turističkim lokacijama. Pored hotela, možete naći i hostele, vile, apartmane, vikendice, stan na dan, motele, pansione ...

Od 20.11.2020 na portalu se prikazuju i ponude sa portala Booking.com, (opširnije…)

 

NajboljeKompanije.com - POSLOVNI ADRESAR

 

Za razliku od portala Ministarstvo.com , portal www.NajboljeKompanije.com je malo prostijeg izgleda, ali sa lakšom pretragom, i sa ciljem da, na primer: Kada osobe u pretraživačima (GOOGLE,, YAHOO, BING, YANDEX ... ) kucaju NAJBOLJE KOMPANIJE + SVOJ GRAD ili NAJBOLJE KOMPANIJE + DELATNOST , prvo što će im se pojaviti je naš portal i firme naših klijenata.

I ovaj portal ima brojne kategorije delatnosti i sva ve'a mesta na Balkanu. (opširnije…)

 

Milan Rakic photography

 

Ukoliko Vam je potreban fotograf za fotografisanje portreta, objekata ili manifestacija, se velikim iskustvom i odličnim kadriranjem, ukoliko zatreba i obradom u photoshop-u, na pravom ste mestu.

Za samo mesec dana od objavljivanja prve fotografije na Google Maps, stiglo je i priznanje tj znacka VRHUNSKI FOTOGRAF.

MAPS

Blizu 100 000 pratioca na facebook -u, dokazuju kvalitet rada. (opširnije…)

 

Prodaja i kupovina kompanija

Ukoliko želite da prodate ili kupite kompaniju, a ne znate gde da objavite / potražite, na pravom ste mestu.

Veliki izbor kompanija (hotela, restorana, fabrika, preduzeća, fitness centara, salona lepote ...) sa realnim ponudama, koje se veoma brzo prodaju (opširnije…)

 

Prodaja internet portala, profila i stranica

Napravili ste vebsajt (website, portal, stranicu), ali nemate vremena da ga ažurirate ili jednostavno želite samo da zaradite, ali je jedini problem kome da ponudite?

Razmislite o realnoj ceni i objavite na portalu (opširnije…)

 

Želite postati manekenka ili maneken?

Zgodni ste, lepo hodate, imate samopouzdanje, želite da putujete i da zaradite od modnih revija ili da učestvujete na izborima za miss u svetu ...

Ne čekajte kasting, već se prijavite preko portala,. Sve što treba je da odaberete kategoriju koju želite, popunite obrazac i sa nekoliko Vaših fotograija pošaljete na našu e-mail adresu (opširnije…)

 

Želite postati fotomodel?

Fotogenični ste ali nemate visinu ili građu za manekenstvo? Pritom volite fotografisanje, ali bolje je kad se naplaćuje da bi imali dodatnu zaradu ili džeparac.

Hajde da zajedno ostvarimo Vaše snove. Nije bitna visina, građa, godine, poi, izgled ... jer za svaku delatost trebaju fotomodeli koji bi ih reklamirali, a to ne moraju uvek biti visoke i zgodne manekenke. Kasting je preko portala, online, odaberite kategoriju, popunite obrazac, zatim pošaljite na naš e-mail , ali dodajte i fotografje koje već imate u telefonu / računaru. (opširnije…)

 

Želite postati hostesa ili promoterka?

Studirate u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Podgorici, Banja Luci, Sarajevu .... i želite da zaradite pošteni džeparac, ili jednostavno želite dodatnu ili osnovnu zaradu od povremenih promocija, na pravoj ste web lokaciji.

Ukoliko ste komunikativne, zgodne, šarmantne i vredne, javite nam se. (opširnije…)

 

Otvorite butik venčanica - RASPRODAJA VENČANICA

Ukoliko živite u većem mestu i hteli bi sa minimalnim ulaganjem novca da započnete svoj mini biznis, predlažemo Vam da kupite salon venčanica, sa svom pratećom opemom.

Svakako, može se kupiti i na komad. (opširnije…)

 

Od nedavno sarađujemo sa BOOKING.COM

 

 

Search Engine Optimisation (SEO)

Sve veb stranice koje proizvodimo u potpunosti odgovaraju, što znači da su prilagođene mobilnim uređajima i mogu se videti na bilo kom uređaju. Imati veb stranicu koja se odaziva potrebno je da biste uspeli u rangiranju u pretrazi, jer će veb lokacije koje ne reaguju biti spuštene u rangiranju pretrage zbog novih algoritama koji su uvedeni. (opširnije... )

 

Social Media Marketing & Management

Za efikasno vođenje kampanje na društvenim mrežama potrebno je pažljivo planiranje, vreme i posvećenost da biste postigli svoje ciljeve. Naša usluga upravljanja društvenim medijima u potpunosti se brine o vašem prisustvu na društvenim mrežama. Strategija
Počinjemo sa utvrđivanjem vaših osnovnih ciljeva. Da li želite da povećate svest o brendu? Povećaj prodaju? (opširnije... )

 

NAŠE VESTI

Ukoliko imamo nekih novosti, kao što je najava modnih manifestacija, humanitarna akcija, ili recimo naša manekenka osvoji titulu na takmičenju u lepoti, pored domaćih i svetskih portala koji objavljuju, od nedavno i mi objavimo na stranici VESTI.

 

Sadržaj marketinga

Komunikacija o brendovima, proizvodima i uslugama od suštinske je važnosti za sve kompanije. Dobar sadržaj je ključ efikasne komunikacije. Da biste stekli poverenje i ubedili potencijalne kupce, partnere ili zaposlene, neophodan je namerni i visokokvalitetni sadržaj - u obliku blogova, video zapisa, e-knjiga itd. (opširnije...)

 

WEB DESIGN - IZRADA SAJTOVA

Izradom sajtova (website, portal) , počeli smo se baviti, sada već daleke 2006-te godine ...(opširnije ...)

 

DIGITALNI MARKETING


PPC, SEO, društveni mediji, marketing sadržaja, multimedijalno oglašavanje, programsko oglašavanje, PR na mreži i mediji. (opširnije ...)

 

SITEMAP

U današnje vreme, svaki portal/sajt mora imati svoj sitemap, tj stranicu sa svim linkovima (stranicama) koje se nalaze na internet prezentaciji Vaše kompanije (opširnije...)

 

COPYWRITING

Oblik marketinga koji se fokusira na kreiranje sadržaja koji nije direktna promocija nekog proizvoda ili usluge (opširnije ...)

 

E-MAIL MARKETING

Nekoliko pozitivnih strana emailing kampanje:

1. Povoljniji način direktnog komuniciranja – niska cijena. U odnosu na druge oblike .. (opširnije ...)

 

ZA WEBMASTERE

Korisni saveti za webmastere (seo, url, http, marketing, meta, title ...) (opširnije ...)

 

INTERVIEWERS - ANKETARI I ANKETARKE

Ukoliko Vas interesuje sta narod zeli kupiti ili sta misli o nekom proizvodu/usluzi , najbolje je odraditi anketiranje. Ono moze biti za slucajne prolaznike ili iskljucivo za odredjeni tip osoba (pol, starost ...), zavisno od vase namene i usluge koju zelite predstaviti. Moguce je recimo i anketiranje firmi. (opsirnije ...)

 

CONFERENCE STAFF - OSOBLJE NA KONFERENCIJAMA

Pomoc konferencijskog osoblja u konferencijskim dvoranama je da se prostor mora uredno popunjavati, osobe koje kasne trebaju sediti, a sesijama pitanja i odgovora potrebna je pomoc mikrofona. Takodje znamo da je vazno imati odgovarajucu vrstu osoblja koje ce vas podrzavati. Izlozbena agencija za osoblje s ogranicenom radnom snagom ceni celo osoblje nase korporativne konferencije . (opsirnije ...)

 

EXHIBITION SALES STAFF - IZLOZBENO PRODAJNO OSOBLJE

Nase prodajno osoblje radice kao prosirenje vaseg tima kako bi poodstaknulo prodaju, razgovaralo s vise novih potencijalnih kupaca i stvorilo profesionalni i prijateljski utisak/dojam. Koriscenjem vise osoblja pokricete veci deo standa, stvoriti vecu prisutnost na sledecoj izlozbi i osigurati da se pristupi vecem broju kupaca i sazna vise o vasoj kompaniji. (opsirnije ...)

 

HAT-CHECK GIRL - GARDEROBERKA

Žena zaposlena da cuva kape, kapute i druge predmete položene na privremeno cuvanje u garderobi . (opsirnije ...)

 

HOSPITALITY STAFF - USLUZNO OSOBLJE

Imamo vrlo visoke standarde za sve nase ugostiteljsko osoblje koje se trudi za izvrsne povratne informacije o svakoj rezervaciji i svakom klijentu. Imamo raznoliku bazu podataka osoblja i zaposljavamo ugostiteljsko osoblje, hostese i modele u razlicitim izgledima, stilovima i jezicima. (opsirnije ...)

 

LEAFLETING STAFF - PROMOTERKE ZA FLAJERE

Nase ce osoblje podeliti vas marketinski materijal pravim ljudima, na pravom mestu i u najbolje vrijeme kako bi osigurali da vasa kompanija bude promovisana. (opsrinije ...)

 

MERCHANDISER - VIZUELNI TRGOVCI

Nudimo kvalifikovano osoblje s prethodnim prodajnim iskustvom na polju maloprodaje. Bilo da lansirate novi proizvod ili zelite samo povecati prodaju, nase osoblje ce vam pomoci da postignete svoj cilj. (opsirnije ...)

 

PROMOTIONAL STAFF - PROMOTIVNO OSOBLJE

Pruzamo lokalna, iskusna i profesionalna kadrovska resenja za marketinske agencije, brand agencije i kompanije. Nasa agencija pruza niz usluga promotivnog osoblja za kompanije. (opsirnije ...)

 

SAMPLING STAFF - PROMOTERKE ZA UZORKE PROIZVODA

Agencija SNOB je balkanska promotivna agencija za osoblje koja pruza iskusno, proaktivno i profesionalno osoblje za uzimanje uzoraka za podrsku kompanijama. (opsirnije ...)

 

KITCHEN STAFF - KUHINJSKO OSOBLJE

  • Ciscenje svih posuda, radnih mesta, opreme za kuhanje i prostora za skladistenje hrane u skladu s propisima o sigurnosti hrane; Sastojci za pranje, seckanje, usitnjavanje i ribanje za naknadnu upotrebu od strane kuvara (opsirnije ...)

WAITRESS - KONOBARICE

Konobarica primace narudzbe i posluziti hranu i pice gostima na manifestaciji. Uvek svesna zadovoljstva gostiju kako bi pruzili savrseno iskustvo usluge. (opsirnije ...)

 

STATISTI

Ukoliko su Vam potrebni statisti za tv emisije, snimanje spotova ili reklama, statiranje u filmovima (opsirnije ...)

 

INFLUENCERS - UTICAJNE OSOBE

Mi smo promotivna i event agencija koja pruza iskusne, svestrane zenske modele za dogadjanja, izlozbe i promotivne aktivnosti. Nase osoblje takodje je dostupno za rezervacije kao modni, kataloski modeli za modne klijente drustvenih mreza, marketinske agencije i marke. (opsirnije ...)

 

ROLLER PROMO GIRLS - PROMOTERKE NA ROLERIMA

Atraktivne promoterke iz nase agencije, vozeci rolere, mogu podeliti sugradjanima Vase flajere / letke ili slican propagandni materijal. (opsirnije ...)

 

TEQUILA GIRLS

Tequila devojka je model za rad u nocnim klubovima. Devojke se krecu po dvorani, slobodno razgovaraju i nude pice gostima ustanove.
Nijedan gost nece odbiti komunicirati s atraktivnim devojkama. U medjuvremenu, modeli obavljaju svoj glavni zadatak - povecavaju dobit klubova. (opsirnije ...)

 

BODY ART MODELS

Zbog jedinstvenog prikaza na telu, koji nosi svetle semanticke modele slike i tela, posebno ce naglasiti promociju i nadopuniti koncept celokupnog dogadjaja. (opsirnije ...)

 

FITNESS MODELS

Za razliku od kolega u modnoj trgovini, modeli fitnesa pokazuju ne samo privlacno, nego atletsko telo. Slimness, smartness, reljefni misici bez gram masnoca, alii fotogenicnosti - to su prepoznatljivi znakovi fitness modela. (opsirnije ...)

 

GLAMOUR / ART NUDE MODELS

Umetnicke fotografije, na koje niko ne ostaje ravnodusan. (opsirnije ...)

 

GRID GIRLS MODELS

su devojke modeli koje ucestvuju u auto i moto trkama. (opsirnije ...)

 

KIDS MODELS

Deca modeli - do 15 godina starosti. (opsirnije ...)

 

LINGERIE MODELS

Modeli za reklamiranje donjeg rublja/vesa. (opsirnije ...)

 

MANEKENI I MANEKENKE

Manenekenke 172-180 cm i manekeni 182-190 cm, sa idealnim obimima i tezinom, posluzice vasoj kompaniji za modne revije ili takmicenja u Izborima lepote (opsirnije ...)

 

MODELS FOR THE EXHIBITION

Devojke modnog izgleda, poseduju izvrsne komunikacijske vestine. Bicete sretni sto ce razgovarati o proizvodima i uslugama koje se nude na Vasoj izlozbi. (opsirnije ...)

 

MODELS ON DISPLEY

Nasi modeli za emisije mogu pokazati odecu, obucu, donji ves i dodatnu opremu (torbe, sesire ...), predstavljajuci robu na najbolji nacin. (opsirnije ...)

 

PARTY MODELS

Nasi modeli ce biti dobrodosli gosti u svakom slucaju: da li je moderna zabava u klubu, elitna zabava ili promocija novog restorana! (opsirnije ...)

 

FOTOMODELI

Nasi fotomodeli Vam mogu posluziti za fotografisanje ili snimanje reklama, kalendara, spotova, kataloga ... (opsirnije ...)

 

PLUS SIZE MODELS

Nije uvek potrebna zgodna visoka devojka za reklame. Za odredjene projekte, ponekad su potrebni i modeli plus size velicine. (opsirnije ...)

 

PORTRAIT MODELS

Fotografisanje lica devojaka i mladica, za potrebe marketinskih kampanja (kalendari, bilbordi, flajeri, reklamiranje frizura, sminke, nakita ...) (opsirnije ...)

 

RING GILRS MODELS

donose brojeve rundi u ringu, poziraju fotografima, ukrasavaju dogadjaj svojim osmehom i sarmom. (opsirnije ...)

 

SHOOTING MODELS

Na Vas zahtev, spremni smo za kratko vreme da izaberemo najbolji model za katalog odece ili model za snimanje reklame. (opsirnije ...)

 

STAND MODELS

Devojke modnog izgleda, radeci na standu Vase firme tokom izlozbe/sajma. Ovo je prva osoba na Vasem standu koju klijent vidi nakon promotivnog modela koji ga je pozvao. (opsirnije ...)

 

STOCK MODELS

Fotomodeli koji sluze ze "stock" portale. (opsirnije ...)

 

TATTOO MODELS

Zahtevi koje trebaju ispunjavati tatoo modeli nase agencije: fotogenicni, savrseno telo, ukraseno talentovanim i originalnim tetovazama, napravljenih od strane profesionalnih tattoo majstora. (opsirnije ...)

 

TIMELESS MODELS

Savremeno trziste potrazuje i modele srednje dobi, kao i starijih generacija. U ovu kategoriju spadaju fotogenicne osobe 30+ . (opsirnije ...)

 

TWINS MODELS

Blizanci uvek izazivaju neiskusni interes medju drugima i percipiraju se kao cudo prirode. Ljudi zele da vide njihove slicnosti i pokusavaju da prinadju razlike. (opsirnije ...)