promocios ugynokseg

hostess

 

www.agencysnob.com/promoterke www.agencysnob.com/promoteri www.agencysnob.com/hostese www.agencysnob.com/hostess www.agencysnob.com/promotim

www.agencijasnob.com/promoterke www.agencijasnob.com/promoteri www.agencijasnob.com/hostese www.agencijasnob.com/hostess www.agencijasnob.com/promotim www.agencijasnob.com/anketari

Több, mint 7 éves szakmai pályafutásunk során megtanultuk, hogy egy rendezvény sikerének titka a profi és összeszokott hostess / host -csapat, amely segíti a megrendelot, és mindenben a vendégek rendelkezésére áll. Büszkén mondhatjuk, hogy a növekvo piac minden felmerülo hostess / host igényével találkoztunk már.

Legnépszerubb szolgáltatásaink:

Protokoll események

Cégünk kiemelten kezeli a protokolláris rendezvényeket: állami és céges megrendeloink számára kifejezetten protokoll eseményekre szakosodott hostesseket és hostokat biztosítunk. Az elegáns megjelenésen és az alkalomhoz illo viselkedésen kívül nagy hangsúlyt fektetünk az adott esemény egyedi igényeire és biztonsági szabályaira.

Sajtótájékoztatók

Sajtótájékoztatók és sajtóesemények alkalmával munkatársaink fogadják az érkezoket, gyorsan, udvariasan lebonyolítják a sajtó képviseloinek regisztrációját, és az esemény alatt a mikrofon használatában is segítenek.

Konferenciák

Legyen szó egy- vagy többnapos eseményrol, munkatársaink az elokészületektol a zárásig végig jelen vannak a rendezvényen, és készséggel segítenek minden felmerülo probléma megoldásában.

Animátorok

Hostesseink és hostjaink sportjátékokon és tréfás vetélkedokön is gyakorlottan közremuködnek gyermekekkel és felnottekkel egyaránt. Fo célunk, hogy vendégeink jól érezzék magukat! Csapatunk tagjai arcot festenek, bíráskodnak, vetélkedoket szerveznek megrendeloink egyedi igényei szerint!

Hazai és külföldi kiállítások

Bátran állíthatjuk, hogy csapatunk bármilyen rendezvényen helyt áll, éppúgy itthon mint külföldön. Regisztrálunk, vendégeket fogadunk, a szállodában segítünk a szobafoglalásban, információt adunk a rendezvény menetérol, tolmácsgépet osztunk, egyszóval mindent megteszünk, hogy a rendezok és a látogatók egyaránt elégedettek legyenek.

Esküvok

Életed nagy napján szeretettel fogadjuk a vendégeket, odafigyelünk a gyurutartó párnára, pezsgot szolgálunk fel, és ügyelünk rá, hogy a nagy eseményt semmilyen felmerülo probléma ne zavarhassa meg. Önkormányzati és külso helyszíneken egyformán szívesen dolgozunk.

 

click http://www.agencysnob.com/hostess/

PROMOCIOUS UGYNOKSEG SERBIA BELGRADE