macedonian - slovenian - bulgarian - croatian - serbian - bosnian - montenegrian

10 godina postojanja

Povodom 10 godina postojanja Agencije SNOB, rešili smo da obradujemo buduće fotomodele (visina 150-200 cm) i manekenke (170-182 cm) besplatnim upisom.

Do ove godine, imali smo modele iz cele Srbije, kao i pojedine iz Podgorice, Banja Luke i Sarajeva. Cilj nam je da zadržimo ta mesta, kao i da povećamo broj modela, i istovremeno proširimo našu modnu agenciju i na Zagreb (Hrvatska), Skopje (Makedonija), Ljubljanu (Slovenija), kao i Sofiju (glavni grad Bugarske), jer često imamo potražnje u tim gradovima, ali nije uvek isplativo da se veliki broj modela šalje recimo iz Novog Sada u Zagreb, iz Beograda u Sarajevo ili iz Niša u Skopje, zato i želimo da pored kvalitetnih modela imamo i kvantitet.

Naime, od DANA LJUBAVI 14.02.2021. do 31.08.2021 ,

šansu za besplatni upis dobijaju ženski modeli od 15 do 25 godina starosti.

Ako ste ambiciozne, zgodne, fotogenične, želite da radite modne revije, statirate ili snimate reklame, spotove, kalendare, tv emisije ... u svom mestu, regionu ili možda u Milanu, Parizu, Istanbulu, Dubaiju, Tokiju, Nju Jorku, Londonu, Sidneju, Indiji, Kini, Meksiku ..., ili možda da učestvujete na nekom od svetskih takmičenja za MISS kao predstavnica svoje republike (zastupamo nekoliko svetskih takmicenja u Evopri, i u svetu), ovo je idealna šansa da ostvarite snove.

Potrebno je da imate prebivalište (živite ili stanujete) u najvećim mestima bivše Balkana, tj u

BEOGRADU, ZAGREBU, SARAJEVU, PODGORICI, BANJA LUCI, SKOPLJU , LJUBLJANI, SOFIJI, eventualno do 30 km od tih mesta, jer se u navedenim gradovima i najčešće rade reklame, revije, spotovi, tv emisije ..., jednom rečju MODELING.

Od 15.05.2021 do 01.01.2022. , za besplatan upis, mogu se prijaviti i nove manekenke iz Novog Sada i Niša. Potrebno je da žive ili stanuju u navedenim mestima, i da imaju visinu 172-182 cm.

Ukoliko želite da radite promocije na sajmovima, u marketima, apotekama, biznis centrima ..., naglasite u prijavi ili se jadnostavno prijavite preko stranice www.agencysnob.com/hostess . Upis za hostese i promoterke je besplatan. Važi samo za punoletne devojke.

Za početak, preuzmite i popunite obrazac (kliknite ovde) , odaberite 10-tak Vaših novijih fotografija (ne moraju biti profesionalne fotografije, ali trebalo bi da budu i sa šminkom i bez šminke, bez photoshop korekcija) i sve to, sa naznakom ZA BESPLATAN UPIS, pošaljite na e-mail :

info@agencysnob.com

 

Planirali smo da odaberemo po nekoliko najfotogeničnijih devojaka iz svakog navedenog grada. Broj modela nije ograničen, može biti 10, a možda i 50 po jednom mestu, sve zavisi od Vaših fotografija.

Odabranim devojkama javicemo najkasnije u roku od 10 dana, a nakon toga, ukoliko nemaju, potrebno je da odrade profesionalne fotografije (kod profesionalnog modnog fotografa u svom gradu), sa profesionalnom šminkom i frizurom. Poželjno je da budući fotomodeli i manekenke odrade photosession u 3 odevne kombinacije (sportska, elegantna, casual).

Fotograf koga budete angažovale, trebao bi da ima smisao za ambijent, kadar i fokus, i nikako, ali nikako ne bi smeo nepravilno da odseče noge ili ruke modelima, osim ako ne fotografise za reklamiranje nekog proizvoda, ali Vama trebaju fotografije Vas, za početak, a reklame dolaze nakon toga. Od tih prvih fotografija, zavise i buduće reklame, modne revije, spotovi ...

Npr. : Ukoliko prilikom poziranja fotografiše i ruke , ne sme da odseče bez šaka / prstiju . Pogledajte naš ili bilo koji web portal svetske modne agencije i videćete i same.

Evo nekih primera, kako ne treba odsecati ruke ili noge :

 

 

Ukoliko ne nađete dobrog fotografa u Vašem mestu ili blizini, i nije Vam problem da dođete do Niša, dobićete i besplatno profesionalno fotografisanje, sa potpisom vlasnika agencije.

Odabrani modeli, na njihov e-mail dobiće UGOVOR o saradnji, koji će potpisati i poslati na naš e-mail. Maloletnim modelima potpisuju roditelji ili staratelji.

Nakon toga, za sve reklame / revije / spotove / kalendare ... koje budete radile preko agencije, bićete isplaćene, kako je pre toga dogovoreno. Kada se ide na takmicenja tj izbor za Miss, tu nema dnevnica, već robnih ili novčanih nagrada.

Ukoliko Vam nije problem, podelite ovu objavu na društvenim mrežama ili predlozite drugaricama da se i one prijave.

Vremenom, možete napredovati u našoj agencije i postati skaut (scout) tako što bi pronalazili nove modele ili menadžer tako što bi ugovarale reklame, modne revije, spotove ...

Kao skaut za muške modele, možete početi odmah čim postanete naš član, i za to dobijate 25% od njihove cene upisa.

Ako imate dodatnih pitanja, pišite vlasniku agencije na viber +38163427577

(063427577)

Srećno / Sretno !

Svakako, očekujemo Vas, ako želite, da se prijavite za hostesu ili promoterku / promotoricu za gorenavedene gradove, upis je besplatan. Kao hostesa možete takođe raditi reklame i spotove, i ne morate imati profesionalne fotografije. KLIKNITE OVDE!

www.AgencySNOB.com

www.AgencijaSNOB.com

www.Ministarstvo.com

www.NajboljeKompanije.com

www.HotelsBalkan.com