10 godina postojanja

 

Povodom 10 godina postojanja Agencije SNOB, rešili smo da obradujemo buduće fotomodele i manekenke besplatnim upisom.

Naime, od DANA LJUBAVI do DANA ŽENA tj od 14.02 do 08.03.2021,

šansu za besplatni upis dobijaju ženski modeli od 15 do 25 godina starosti.

Potrebno je da imate prebivalište (živite ili stanujete) u najvećim mestima bivše Jugoslavije, tj u

BEOGRADU, ZAGREBU, SARAJEVU, PODGORICI, BANJA LUCI, SKOPLJU ili LJUBLJANI, eventualno do 30 km od tih mesta, jer se u navedenim gradovima i najčešće rade reklame, revije, spotovi, tv emisije ..., jednom rečju MODELING.

Za početak, preuzmite i popunite obrazac (kliknite ovde) , odaberite 10-tak Vaših novijih fotografija (ne moraju biti profesionalne fotografije, ali trebalo bi da budu i sa šminkom i bez šminke, bez photoshop korekcija) i sve to, sa naznakom ZA BESPLATAN UPIS, pošaljite na e-mail :

milanrakicserbia@gmail.com

 

Planirali smo da odaberemo po 10 najfotogeničnijih iz svakog navedenog grada, ali ukoliko se prijavi veći broj zainteresovanih devojaka, primićemo i više, sve zavisi od Vaših fotografija.

Odabranim devojkama javicemo do 15.03.2021, a nakon toga, ukoliko nemaju, potrebno je da odrade profesionalne fotografije (kod profesionalnog modnog fotografa u svom gradu).

Ako imate pitanja, pišite vlasniku agencije na viber +38163427577

(063427577)

Srećno / Sretno !

Svakako, očekujemo Vas, ako želite, da se prijavite za hostesu ili promoterku/promotoricu za gorenavedene gradove, upis je besplatan. KLIKNITE OVDE!

www.AgencySNOB.com

www.AgencijaSNOB.com

www.Ministarstvo.com

www.NajboljeKompanije.com

www.HotelsBalkan.com