Srpkinja na Vidovdan osvojila drugo mesto na Miss Grand Sea World 2019

Srpkinja na Vidovdan osvojila drugo mesto na Miss Grand Sea World 2019

 

U noći između Vidovdana i nedelje, održana je  manifestacija Miss & Mr. Grand Sea World 2019.

Manifestacija se ove godine održala u Sandanskom, najpoznatijoj banji u Bugarskoj, koja svojom klimom i mineralnim izvorima pomaže lečenju bronhitisa, astme …, a nalazi se na tromeđi između Makedonije i Grčke. Na ovom prestižnom događaju, učestovalo je preko 50 zemalja sveta, pored glavnih kategorija Miss i, Mister, publika i žiri su odabrali i Miss Teen, Mister Teen, Mrs i Kids.

Naša Anđela Bogdanović iz Užica, 21-godišnji student Fakulteta Bezbednosti i model Agencije SNOB, plasirala se u finale, pre svega svojom dobrotom, timskom radu i talentom. Kao talenat je predstavila Srbiju igranjem Užičkog kola. U finalu je osvojila drugo mesto, tj lentu Prve pratilje.

Anđela je ujedno, u finalu  bila jedina predstavnica sa prostora bivse Jugoslavije.

Pobednica je devojka iz Australije, dok je mesto druge pratilje zautela afrikanka iz Mozambika.

U muškoj kategoriji, titulu je osvojio mladić iz Indije, koji je poneo I titulu najbolje nacionalne nošnje, dok su njegovi pratioci iz Libana I Bugarske.

Manifestaciju je organizovala Agencija MM SEA vlasnika Arsov Čavdara, uz podršku opštine Sandanski.

Specijalni gost finala je bila Tita,  poznata bugarska tinejdž pevačica, koja se predstavila hitovima Photoshop, Antilopa …

Događaj, kao i sedmodnevne pripreme u hotelu Perun (Perun označava Boga Groma u staroslovenskoj mitologiji) pratili su brojni mediji iz Bugarske, sa direktnim tv i internet prenosom.  Jedan od zvaničnih fotografa manifestacije je i Milan Rakić iz Prokuplja.

———————————

Forografije možete videti  https://www.facebook.com/pg/MilanRakicPhotography/photos/?tab=albums&ref=page_internal .