TRANSLATORS MODELS

Да ли ваша компанија ради или планира ући на светско тржиште? Наравно, тиму често тражи преводилац за обављање пословних преговора са иностраним колегама. Чак и ако ваша фирма запошљава стручњака с пуним радним временом, нудимо вам занимљиву услугу која ће ојачати статус предузећа – преводитељске моделе.

Током учешћа на промотивним догађајима, важна су и професионална заступање компаније и њен изглед. Спектакуларни промотери и шармантни штандови ће привући додатну пажњу публике и играти на формирању позитивне слике. Исти принцип се примењује и за преводиоце на догађају. Професионалац који течно говори у иностраном језику и истовремено се разликује по изгледу модела ће позитивно доживети ваши садашњи или потенцијални партнери.

Наши преводиоци за изложбе су дечаци и девојчице које теже европским и оријенталним језицима. Они су спремни не само да вам помогну да комуницирају са иностраним колегама, већ и да обављате улогу консултанта: обавијестите странце о активностима, производима и услугама компаније, имајући дубоко усавршавање важних пословних информација.

На међународним конференцијама се траже и преводиоци модела. Конференција:
– помаже вам да се осећате угодно у окружењу страног језика,
– бити лице ваше компаније
– моћи ће представити компанију међународној публици.

Да ли чекате долазак стране делегације? Наши модели могу да раде као водичи-преводиоци, пратећи своје госте у нашој земљи. Они ће вам помоћи да водите обилазак компаније за стране посетиоце, обавите важне преговоре, успоставите неформалну комуникацију, упознате посетиоце са градом, културом и атракцијама.

Изабери сарадњу са агенцијом СНОБ Моделс и цијените предности наших преводилаца на изложбу:
– сви наши модели су обучени за један или чак неколико популарних страних језика;
– већина наших запослених су оверени преводиоци;
– девојчице и дечаци немају само изглед модела, већ добре комуникацијске податке;
– модел преводиоци су спремни да раде на догађајима различитих нивоа и формата: од специјализиране изложбе до пословног путовања представника компанија у иностранству.

Можете наручити преводитеља тако што ћете назвати наведен број телефона или поднети захтев помоћу образца за повратне информације.

http://www.agencysnob.com/