TATTOO MODELS

Таттоо модели су момци и девојке са моделским подацима који имају једну или више тетоважа на својим тијелима. Оригиналити анд екпрессивенесс оф таттоо арт он тхе беаутифул цанвас оф хуман боди хас лонг аттрацтед тхе аттентион оф пхотограпхерс, дирецторс, фасхион десигнерс анд тхе генерал публиц. Данас, многи модели раде на свјетским модним пругама, и то је била тетоважа која је помогла да постане слава.

Таттоо модели се захтевају на следећим догађајима:
– изложбе и такмичења индустрије лепоте;
– модне ревије;
– стилизед цлуб партиес;
– фотографије за часописе и каталоге;
– снимање реклама и музичких спотова.

Ако вам је потребан модел тетоваже за ову врсту посла, спремни смо да вам понудимо велики каталог професионалних модела тетоваже.

Захтјеви који се користе за модел таттоо-а из агенције Гет моделс су фотогенична, сјајна слика, савршено тело, украшена талентованим и оригиналним радовима тетоважа професионалних уметника тетоваже.

Нудимо вам креативан приступ организовању следећег промотивног догађаја или пуцања и наручите модел тетоваже за изложбу, презентацију у салону за тетовирање, да учествујете у емисији или модној забави.

Узимајући моделе, могу се одушевити својом лепотом чак иу тако бруталном жанру као моделирање татоа.

Да бисте наручили модел тетоваже, можете позвати одређени број телефона или оставити захтев помоћу образца за повратне информације.

http://www.agencysnob.com/