RING MODELS

Где се прави момци такмичења, морају бити крхке девојке! Модели СНОБ агенције бирају девојчице у тиму, девојке из прстена, да раде на стварним борбама.

Врућа борба, крв, зној – ово није призор за слабе срце. Код боксерских борби долазе љубавници емоција топлије. Овде адреналинска журба и бесна страсти. Обавезни учесници прстена, заједно са борцима – шармантне девојке у прстену. Они су они који красе овај догађај са својом лепотом и милошћу, родити јавност, подржавају осигурач навијача и једноставно уживају у очима.

Одговорности девојчице укључују:
● доноси знакове прстену;
● позирати за фотографе на зиду преса;
● осмислите и украсите својим шармом догађај.

Прстенне девојке из агенције СНОБ модели су девојке са моделским изгледом који су обучени да раде у прстену и имају искуство које раде на таквим спортским емисијама. Пословна карта наших модела је фотогенична, сјајна слика, спортска танка фигура, отворени осмех. Суштински атрибут у слици девојчице је секси костим. Агенција Гет Моделс може преузети кројење за лепоту прстена за ваш спортски догађај.

Турнир боксовања, као и било који мушки спорт, не може се замислити без дјевојчица у рингу током паузе између рунди. Спремни смо да изаберемо љепоте које ће моћи украсити најгласније спортске догађаје на високом нивоу.

Можете наручити Прстен девојку тако што ћете назвати наведени број телефона или поднети апликацију помоћу образца за повратне информације.

http://www.agencysnob.com/