MODELI

Оглашавање производа или услуге на изложби је једна од главних типова промоције производа било које велике компаније путем директне комуникације између представника компаније и клијента. Наши промотивни модели ће добро обављати ову улогу. Они ће вам рећи о производу или услуги, детаљно информишите клијенте о пољу активности компаније.
У 2018. години, тражња за таквом услугом као моделом изложбе се брзо обнавља, у поређењу са претходним годинама. То је због чињенице да корисници имају велику потребу за самоизражавањем кроз услуге оглашавања, и то:
– моделирање услуга на изложби како би створила радну атмосферу на штанду;
– интеракција потрошача и модела привлачења на штанд.

Наши модели за изложбу знају како задржати клијента, како привући пажњу на штанд. У наставку разматрамо главне функције модела на изложби:
– Информисање посетилаца изложбе о рекламираном производу или услуги (и на руском и енглеском језику);
– помоћ у учешћу различитих активности на штанду;
– пружање информација о предузећу ио изложби у цјелини;
– дистрибуција летака;
– вршење акција, извлачење;
– испитивање, гласање, регистрација посјетилаца изложби;
– Посетите посетиоце на штанду пића и грицкалица.

Сваки од наших промо модела има богато искуство на таквим догађајима. Осим тога, све наше девојке и дечаци имају атрактиван изглед, су харизматични и моћи ће импресионирати посетиоце изложбе. Наши модели нису само шармантни, већ имају и професионалне вештине комуникације. Сваки посјетитељ ће добити информације од интереса за њега. Наши модели за изложбу су кључ за успјешан рад на вашем штанду и прилив потенцијалних купаца.

Девојчице на изложби ће привући пажњу на вашу штанду и помоћи посетиоцима да добију потребне информације о производу.

Ако вам затребају модели за изложбу, конференцију или рад на било којем другом догађају, бићемо задовољни одабиром најкраће могуће линије за ваше специфичне захтеве. Такође у нашој моделској агенцији постоји такав сервис као што су промотивни облици шивења. То значи да ће све девојке модела изгледати стриктно или сјајно, зависно од концепта на штанду.

http://www.agencysnob.com/