MODELI ZA PRIKAZ

СНОБ модел агенција ће предузети претраживање и припрему модела подијума за рад на модним догађајима и показати: отварање бутика, модне ревије, модне седмице, изложбе.

Као што знате, само најбољи модели који су прошли стручну обуку и обуку раде на подијумима. Посебно високи захтеви постављени су на моделу за излагање одеће:
– параметри фигуре и висине;
– изглед са којим је лако радити;
– милост;
– уметност;
– генијалност фотографије и видео садржаја,
– поседовање демонстрационих техника дефилеа и одеће.

Наши модели вешто се навикају на слику коју је створио дизајнер, што га чини изражајним, разумљивим и пожељним за гледаоце. Модели модела Подиум модели су одговорни, изводљиви, имају широко искуство учешћа на познатим модним догађајима, укључујући и иностране програме.

Модел СНОБ модели ће брзо прикупљати хармоничан и добро координиран тим модела за учествовање у емисији, професионално одабрати типове, на основу карактеристика колекције и захтјева купаца. Организујемо долазак модела за ливење, монтажу, пробе. Ако је потребно, обезбедите шминкера и фризера. Уз нашу помоћ, ваш модни догађај ће проћи успјешно и импресионирати најсофистициранију публику.

Модели поруџбина за приказ могу бити позивањем назначеног броја телефона или остављања захтева помоћу образца за повратне информације.

http://www.agencysnob.com/