MODELI

Покрећете нови пројекат, припремате промотивне производе, пуцате на рекламну кампању? Да ли су вам потребни модели за снимања?

Модели агенције СНОБ су спремни да пруже модел услуге за снимање било ког плана:
– фотографисање за часописе, каталоге, промотивне производе;
– видео рекламе за снимање и промо клипове;
– снимање видео снимака.

Наши модели су добили професионалну обуку испред фотоапарата. Они су фотогенични, природни, способни да контролишу израз лица, глас, позиције. Они могу радити у различитим условима: у тиму и појединачно, у студију и ван њега, на улици и на јавним местима. Они знају језик и правила скупа.

Драго нам је да у нашем студију или клијентовој канцеларији држимо додатно лијевање. Избор модела за фотографисање је увек један од важних делова у организовању рекламне кампање.

Знамо колико је тешко клијенту пронаћи, на пример, одговарајући модел за снимање доњег веша или покупити прелепог браеног пара за снимање у реклами. Задатак је компликован када модел не треба један, а не пет, али десет. Због тога смо спремни преузети све тешкоће у лијевању. Наши искусни менаџери лијевања ће пружити консултантске услуге тако да можете пронаћи савршено лице за вашу рекламну кампању или модел за снимање у часопису.

Ако су вам потребни модели за снимање, позовите наведени број телефона или оставите захтев помоћу образца за повратне информације.

http://www.agencysnob.com/