HOSTESE ZA STAND

Улога штанда јесте лице компаније, да спроведе кратку презентацију својих роба и услуга, као и да комуницира са циљном публиком.
Учествовање на професионалним изложбама данас је важан део пословне промоције за многе компаније.
Кључ успешне презентације није само свијетли штанд, висококвалитетни материјали, већ и најважнији искусни консултант који може привући публику, компетентно и незамењиво познаје посјетитеље на изложбу са активностима компаније. Лепе девојке и дечаци у корпоративном облику или само стилски имиџ, савршено посједују вештине пословне комуникације, привлаче пажњу својих потенцијалних клијената на вашој презентацији. Наша моделска агенција ће вам помоћи да изаберете потребне моделе за изложбу.
Функције модела штанда на изложби укључују:
– помоћ запосленима у организацији рада штанда;
– комуникација са публиком, савјетовање о овој теми
пословање предузећа;
– дистрибуција презентационог материјала;
– вршење акција, извлачење;
– истраживање, истраживање, регистрација посетилаца изложбе;
– третирати посјетитеље на штанду са пижама и грицкалицама.
Модел девојке ће моћи адекватно представити потребне информације и одговорити на питања клијената
компанија.
Стојите на изложби – то није само лепа девојчица или дечак. Ово је показатељ статуса и способности да привуче више људи на штанд.
Наши професионални штандови на изложби имају богато искуство на таквим догађајима. Наши стручњаци за штандове и асистенткиње говоре стране језике, имају спољашње податке модела, пружају компетентне говорне и умјетничке способности. Захваљујући својој писмености, дипломатији и харизми, они ће постати достојни представници ваше компаније и учинити јасан утисак на клијенте.

Можете поручити стандисте за изложбу тако што ћете назвати наведен број телефона или поднети апликацију користећи образац за повратне информације.

Сигурни смо да ћемо моћи одабрати моделе, узимајући у обзир специфичности вашег догађаја. Квалитет је важан за нас, а не за количину, тако да радимо само са добро успостављеним моделима.

http://www.agencysnob.com/