fbfbfb

 

POTREBNE ANKETARKE, PROMOTERKE I HOSTESE IZ SRBIJE

 

Prijavite se za PROMOTERKU I HOSTESU

Uslovi:

18-24 god starosti

Popunite OBRAZAC (ukoliko ne mozete da preuzmete obrazac, pogledajte na dnu stranice) i posaljite zajedno sa

- kopijom licne karte (ili drugog validnog dokumenta sa slikom - skenirano; slikano fotoaparatom ili telefonom),

- minimum 10 svojih fotografija gde ste sami, sa kvalitetnom rezolucijom (nemojte slati fotke: gde ste isekli druge osobe; gde jedete, gde se kreveljite; sa naocarima; sa neprikladnim pozama, sa veselja iz restorana)

- naglasite koja slika da bude glavna, tj prepravite joj naziv u "glavna"

na e-mail milanrakicserbia@gmail.com , sa naznakom ZA PROMOTERKU (i ime grada)

Promoterke su duzne da u roku od 48h, nadju adekvatnu zamenu, ukoliko one budu sprecene, i da o tome obaveste na 063 427 577.

Zabranjeno je samoinicijativno raditi za druge promo timove i firme. Ukoliko zelite, trebate traziti pismenu dozvolu, i u tom slucaju Agenciji SNOB takodje pripada 25%.

Na portalu se stavljaju jedna Vasa fotografija, i podaci (ime,visina, tezina, konf.br, dok se podaci kao sto su broj telefona, e-mail, fb, skype ... ne postavljaju. Ostale fotografije se postavljaju na https://www.facebook.com/promocije/

Clanarina je besplatna za promoterke/hostese iz Beograda, Novog Sada, Nisa, Kragujevca, Podgorice, Skoplja, Banja Luke, Bijeljine, Sarajeva, Zagreba , Dubrovnika, Splita i Ljubljane

(Ako zelite da se pored vasih fotografija i podataka, nadje i vas kontakt telefon ili e-mail, kako bi Vas firme samostalno kontaktirale, bez posredovanja, napisite to u mejlu. U tom slucaju, clanarina je 25 eura/godisnje.)

Devojke koje imaju 25 i vise godina starosti, placaju upis 25 eura.

Devojke koje se prijavljuju za ostale gradove placaju clanarinu 25 eura godisnje, i pored njihovog imena, podataka i fotografija, postavice se kontakt po njihovom izboru (telefon, email i/ili facebook profil) kako bi ih firme samostalno kontaktirale.

---------

- - - - - CESTA PITANJA - - - - -

- Kolika mi je plata? - Nema plata, vec se radi po ucinku, i to kad Vas odaberu firme koje nam traze hostese/promoterke.

- Da li mogu raditi svakog dana? - Radite samo kad Vas budu odabrale firme sa kojima saradjujemo, pod uslovom da ste slobodni u tim terminima.

- Koje vrste promocija radite? - Rade se dnevne i nocne promocije (deljenje flajera, hostesiranje, sajmovi ...)

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

cenovnik za promocije pogledajte OVDE

- Vidite u menu-ju koje su devojke prijavljene kao promoterke/hostese

Vase slike se postavljaju na www.agencysnob.com/promoterke i www.agencysnob.com/hostese

Za Srbiju - Racun pogledajte OVDE - kopiju uplatnice (u dinarskoj protivvrednosti) saljete na navedeni mejl

Ostale drzave - javite se na milanrakicserbia@gmail.com zbog instrukcija

------------------------------------------ -------------------------------- ----------------------------------- ------------------------------- -------------------------------

OBAVEZNO se javite u inbox i dodajte za fb prijatelja https://www.facebook.com/agencysnob , zbog lakse konverzacije oko hitnih promocija.

Na Vasem facebook profilu, u opisu posla postavite da radite za AGENCY SNOB HOSTESE https://www.facebook.com/promocije/ , a mozete i za Agency SNOB models https://www.facebook.com/agencijaSNOB , kao promoterka, hostesa, model ...

 

Promoterke/hostese koje su prekrsile dogovor ili nisu otisle na ugovorenu promociju objavljene su na stranici - ovde

Ukoliko niste u mogucnosti da preuzmete obrazac - KLIKNITE OVDE

- Posetite nasu fan stranicu na fejsbuku, kliknite ovde