Grad Nis - PROMOTERKE I HOSTESE

City of Nish - HOSTESS

Kliknite na INFO u opisu devojaka da bi videli fotografije i detalje o hostesi / promoterki / modelu

LANGUAGE: ENGlish, GERman, RUSsian, SPAnish, ITAlian, HUNgarian, TURkish , FRA- French, MKD - Macedonian, SLOvenian, BULgarian

 

A

ANDJELA C - info

ENG, GER

ANDJELA N - info

ANDREA V- info

ENG

Leskovac

ALEKSANDRA SN - info

ENG

ALEKSANDRA M - info

ENG

Vranje

 

EMAIL

EMAIL

ALEKSANDRA HA - info

ENG

 

 

 

D
EMAIL

DRAGANA IV - info

ENG, GER

Leskovac

DANICA MI - info

ENG

BESPLATNI

OGLASI

GRAD NIS

E

EMILIJA ST - info

ENG

Prokuplje

 
E

IRENA RI - info

ENG, RUS

 

 
J

JOVANA D - info

ENG

JANA JO - info

ENG, FRA, GER, CHI

JOVANA JO - info

JELENA P - info

ENG

 

K

KATARINA ST - info

ENG

Leskovac

 

KRISTINA ML - info

ENG, FRA

Leskovac

KATARINA SA - info

ENG

KATARINA SV - info

ENG

Vranje

M
EMAIL

MARIJA ST - info

ENG

MILICA ST - info

ENG

MARTINA D - info

ENG, TUR

Leskovac

MILA T - info

ENG, ITA

Leskovac

 

Prokuplje

MILENA RA - info

ENG

Kursumlija

MILICA SJ - info

ENG, GER

 

 

MARIJA MN - info

SPA

 
N

NIKOLINA KR - info

ENG

Leskovac

NEVENA MI - info

ENG

NATALIJA ST - info

ENG

Leskovac

 

 

 

EMAIL

 

 

 

T
 
TAMARA TR - info

TEODORA PA - info

ENG

TEODORA SN - info

ENG

Vranje

   
 
 

 

Nase facebook stranice:

https://www.facebook.com/agencijaSNOB

https://www.facebook.com/promocije

 

 

INDOOR PROMOCIJE - Direktna prodaja kroz promovisanje konkretnih proizvoda je karakteristicna za promotivne aktivnosti u hipermarketima. Ovaj, prilicno ekonomican vid promotivne aktivnosti, osim sto daje odmah vidljive rezultate u prodaji, znacajno utice i na promovisanje i odrzavanje prisutnosti samog brenda. Osnovna ideja direktne prodaje kroz promovisanje proizvoda jeste da se kupcima priblizi sam proizvod, njegovi kvaliteti i prednosti u odnosu na konkurentski proizvod, i mozda i vise od svega, da se kupci podstaknu na kupovinu nekom vrstom specijalne ponude.Tako se uglavnom, za proizvod koji se promovise sprema posebna ponuda. To moze biti akcijska ili promotivna cena, koja je primetno snizena u odnosu na redovnu. Zatim, dodeljivanje posebnih poklona uz kupovinu proizvoda, ili dodatne, "gratis" kolicine tog ili nekog drugog proizvoda, uz uslov kupovine osnovnog proizvoda u odredjenoj vrednosti i tome slicno. Drugi segment u direktnoj prodaji kroz promotivnu aktivnost, jeste aktivni nastup promoterke, koja ima zadatak da privuce kupce i da ih zainteresuje za samu temu i sustinu promocije. Aktivnost promoterke mora biti usmerena ka predstavljanju svih pogodnosti kupovine proizvoda tokom trajanja promocije, ali pre toga, kupac se mora upoznati i sa kvalitetom samog proizvoda. To se uglavnom postize degustacijom prehrambenih proizvoda koji se promovisu, ili, kratkom demonstracijom mogucnosti nekog tehnickog uredjaja itd.

OUTDOOR PROMOCIJE - Dnevne promocije, na otvorenom prostoru (outdoor) su, svakako, najinteresantniji vid promotivnih aktivnosti. Promocije na otvorenom prostoru predstavljaju veoma sirok spektar razlicitih promotivnih aktivnosti, sa velikom slobodom za kreativnost prilikom organizacije.Organizacije promotivnih aktivnosti, odnosno dnevne promocije na otvorenom prostoru treba da budu vise usmerene na promovisanje brenda i pojacavanje i odrzavanje svesti o prisutnosti brenda (brand awareness), nego sto su okrenute ka direktnoj prodaji, odnosno pozivu na reakciju kupca (call to action). To, naravno, ne znaci da se ovakve kampanje ne mogu organizovati ili da daju lose rezultate ako su usmerene ka direktnoj prodaji i konkretnoj ponudi, medjutim, kapacitet koji pruzaju dnevne promocije na spoljnim lokacijama je ogroman, sto svakako treba iskoristiti za promovisanje samog brenda. Organizacija dnevne promocije prostoru moze biti sprovedena na, prakticno, neogranicen broj nacina. Od onih najjednostavnijih, poput direktnih prodaja na standovima, preko podele reklamnog materijala do strane promoterki, koje mogu biti na rolerima, biciklima, noseci obelezja Vase firme i sl., pa sve do kreiranja zanimljivih tematskih parkova, odrzavanja takmicenja u raznim sportovima i igrama, dnevnim zurkama i Pena Partyja i mnogo toga drugog. Što je sadrzaj dnevne promocije na otvorenom interesantniji, originalniji i zanimljiviji, to ce utisak i asocijacija na brend biti veca i jaca. Dakle, mastovitost, kreativnost i originalnost mogu doci do punog izrazaja prilikom organizacije dnevne promocije na otvorenom prostoru.

NOCNE PROMOCIJE - Nocne promocije su prisutne u svetu vec decenijama, a poslednjih godina su sve popularnije kako u Beogradu, tako i u drugim gradovima u Srbiji. Promocije pica koje organizuju proizvodjaci i distributeri alkoholnih pica u ugostiteljskim objektima, su postale nezaobilazan deo vikenda. Docek gostiju od strane klupske promoterke sa (ili bez) picem dobrodoslice, predstavlja lep manir i dobar gest organizatora zurki i proslava, kao i vlasnika ugostiteljskih objekata koji zele da ostave dobar prvi utisak na svoje goste. Nocne promocije, osim promocije pica i doceka gostiju, mogu da sadrze i druge, slicne vrste angazovanja promoterke, u zavisnosti od teme veceri, ugostiteljskog objekta, tipa i uzrasta gostiju i tome sl. Promoterke mogu biti angazovane u svim tipovima ugostiteljskih objekata: restoranima, kaficima, klubovima, barovima, kafanama, splavovima itd.

SAJMOVI - Hostese za sajam su nezaobilazan deo svih sajmova automobila, a cesta su pojava i na drugim vrstama sajamskih izlozbi, kao sto su sajmovi tehnike i dr. Hostese moraju ispunjavati vrlo visoke kriterijume koji se ticu fizickog izgleda kada se radi o angazovanju na sajmu automobila u Beogradu. Gotovo je nezamislivo da sajam automobila u Beogradu, kao i svugde na svetu, prodje bez hostesa, koje su postale njegov svojevrstan dekor i deo tradicije. Hostese za sajam imaju zadatak da vrse animaciju posetilaca sajamske izlozbe. Svojom pojavom i sarmom, sajamske hostese igraju zapazenu ulogu na privlacenju posetilaca i gostiju do standa, i, naravno, na njihovom zadrzavanju na samom standu. Pored prijatne spoljasnosti, hostese za sajam moraju da imaju profesionalno drzanje, i da budu spremne na razne vrste verbalnih komunikacija sa posetiocima sajma. Osnovno poznavanje karakteristika i cena izlozenih modela na standu je neophodno, kako bi hostese mogle da odgovaraju na pitanja zainteresovanih koja se odnose na izlozene modele. Iz tog razloga, uobicajena je obuka hostese za sajam od strane izlagaca

NS TRZNI CENTRI - APOLO, BAZAR, BIG, DALTON, ELEPHANT, MAXTON, MERCATOR, NEW NORK, NS, PROMENADA ...

PODELA FLAJERA U SANDUCICIMA - Insertacija, ili podela letaka u postanske sanducice je najzastupljeniji i najekonomicniji tip distribucije reklamnog materijala. Insertacija se moze vrsiti ka odredjenoj ciljnoj grupi primaoca (adresovana podela) ili bez ciljne grupe i selekcije primaoca (neadresovana podela). EFEKTI KOJE ĆEMO POSTIĆI TOKOM KAMPANJA PODELA LETAKA U POŠTANSKE SANDUČIĆE, ZAVISE OD BROJNIH FAKTORA, A PRVI I NAJVAŽNIJI KORAK DO DOBROG ODZIVA I USPEŠNE KAMPANJE JESTE DOBRO ISPLANIRANA DISTRIBUCIJA. PRVA STAVKA U TOM PLANIRANJU JE ODLUKA DA LI SE KAMPANJA RADI KA CILJNOJ GRUPI, ODNOSNO DA LI ĆE DISTRIBUCIJA BITI ADRESOVANA ILI NEADRESOVANA. Pre planiranja detalja same distribucije, potrebno je najpre jasno definisati ciljeve kampanje, i u skladu sa njima napraviti konkretnu ponudu koja mora biti interesantna i primamljiva primaocima reklamnog letka, a narocito mora biti konkurentna.

DELJENJE FLAJERA U RUKE - Direktna podela, odnosno deljenje flajera iz ruke u ruku (Hand 2 Hand) je, pored insertacije u postanske sanducice, najzastupljenija metoda distribucije reklamnog materijala. Najveca prednost kod direktne podele u ruke je brz odziv kupaca, naravno, ukoliko je ponuda koja je istaknuta na flajeru konkurentna i primamljiva. Reakcija kupaca na ovakvo deljenje flajera moze da bude, uz dobru ponudu na flajeru, momentalna. Specificnost kod direktne podele je u tome sto primalac pogleda flajer odmah po preuzimanju, sto, recimo, nije slucaj kod insertacija flajera u postanske sanducice, i sa te strane imamo 100%tni ucinak u smislu pregleda sadrzaja reklamne poruke, odnosno ponude. Sve dalje zavise od kvaliteta i konkurentnosti ponude, a ukoliko je ona dovoljno dobra da zainteresuje primaoca, velika je verovatnoca da ce on odmah odreagovati na poziv sa ponude. U skladu sa ciljevima kampanje, odnosno ciljnom grupom i vrste ponude, potrebno je definisati lokaciju i vreme za deljenje flajera. Prilikom izbora lokacije za deljenje flajera u ruke, mozete se odluciti za neku od opstih lokacija, sa velikom frekventnoscu prolaznika – pesaka, ili za ciljane lokacije na kojima je manja opsta frekvencija, ali se ocekuje veca frekvencija pesaka koji su deo ciljne grupe kampanje. Vreme u koje ce se vrsiti deljenje flajera direktno zavisi od lokacije. Na primer, ukoliko je izabrana lokacija neka od pijaca u Beogradu, vreme pocetka podele mora biti rano ujutru, deljenje flajera po keju neke od reka u Beogradu treba organizovati leti, iskljucivo u predvecernjim satima, vikendima ispred soping centara itd.

 

DELJENJE LETAKA NA VOZILA - Deljenje letaka na vozila je vrlo efektivan nacin reklamiranja za sve firme cije su delatnosti na bilo koji nacin povezane sa automobilima, saobracajem i sl. Izuzetno dobar odziv (6%) se belezi kod kampanja koje su promovisale redovne servise, registracije i tehnicke preglede, snizene cene auto delova i opreme i tome sl. ZA OVU VRSTU REKLAMIRANJA, DELJENJE REKLAMNOG MATERIJALA NA VOZILA, SE NAJČEŠĆE ODLUČUJU AGENCIJE ZA REGISTRACIJU, OSIGURAVAJUĆE KUĆE, PRODAVNICE AUTO DELOVA, AUTO SERVISI, AUTO PERIONICE I DR. ZA OVE DELATNOSTI, NE POSTOJI EFIKASNIJI I JEFTINIJI METOD REKLAMIRANJA OD DELJENJA LETAKA NA VOZILA! Kao i kod insertacije u sanducice i podele na ruke, i u ovoj vrsti distribucije reklamnog materijala, moguce je napraviti efikasniji sistem za deljenje letaka – ciljanu grupu primalaca, tj vozila na kojima ce se vrsiti deljenje reklamnog materijala. Svaka kampanja, koja je usmerena direktno na kupce od koji je realno ocekivati odziv, daje visestruko vece efekte od standardnih kampanja bez ciljanih grupa.

HABOVI
Jedan, potpuno drugaciji metod za deljenje reklamnog materijala je ostavljanje letaka na unapred postavljenim habovima (mestima predvidjenim za ostavljanje stampe). To je princip po kome jedan nas besplatni dnevni list radi uspesno vec godinama. Naravno, da bi ovakva distribucija imala smisla, materijal koji se distribuira mora biti primamljiv prolaznicima, i treba ih zainteresovati da bi ga oni uzeli. Prednost kod ovakve distribucije reklamnog materijala je izuzetno niska cena, a mana je to sto se habovi na kojima se ostavlja materijal ne nadgledaju, pa tako postoji mogucnost zloupotrebe (jedan prolaznik pokupi sve primerke i sl.). Na ovaj nacin se materijal, umesto u habovima, deljenje reklamnog materijala se moze vrsiti i po nekim drugim objektima koji to dozvoljavaju (ugostiteljski objekti, npr).

Iznad linije (Above the line ATL) i Ispod linije (Below the line-BTL ) predstavljaju dva tipa tehnika promocije. ATL tehnike su usmerene na masovni auditorijum,kao sto su TV, radio i novine i koriste se za razvoj preduzeca. BTL tehnike su vise usmerene na pojedinca i na kreiranje prodaje. Promocije ispod linije se odnose na aktivnosti van masovnih medija i imaju rastuci znacaj u komunikacionom miksu brojnih kompanija,ne samo kod potrosackih ,vec i kod industrijskih proizvoda. Rezultati preduzetih ktivnosti kod ATL tehnika su tesko merljivi, dok su kod BTL tehnika lako merljivi i pruzaju preduzecu jasan uvid u stopu isplativosti investicije. Mi ucestvujemo u organizaciji BTL promocija za nase klijente i uz angazovanje nasih promotera ostvarujemo direktnu komunikaciju sa kupcima, na prodajnom mestu,u cilju poboljsanja prodaje.

Promocije na sajmovima, u hipermarketima, velikim soping molovima, trznim centrima, odnosno predstavljanje proizvoda /usluga  u zatvorenim objektima od strane promoterki je vrlo popularna promotivna aktivnost, kako u svetu, tako i u nasoj zemlji.

NOVO U PONUDI: Hostese/promoterke za svadbe (docekivanje gostiju, rasporedjivanje gostiju, prodaja fotografija)

Pored prijatne spoljasnosti, sarmantnosti i atraktivnog fizickog izgleda, promoterke su obucene za verbalni kontakt sa kupcima, kako bi taj kontakt bio sto sadrzajniji i kvalitetniji.

Pored predstavljanja i promovisanja proizvoda / usluge, moguce je i organizovanje kracih usmenih ili pismenih anketa, popunjavanje upitnika i sl.,  na kojima bi se od kupaca dobijale povratne informacije o njihovim potrebama i zeljama. Dobijene informacije mogu sluziti klijentima za kreiranje buducih ponuda, marketinskih nastupa i slicno.

Klasicne promocije na standovima, podele promotivnog materijala koje rade promoterke na rolerima ...

Promoterke i hostese za promocije pica po nocnim klubovima, kafanama, kaficima, barovima, restoranima,

NOVO U PONUDI: Ukoliko su Vam potrebni statisti za tv emisije, snimanje spotova, statiranje u filmovima, javite nam se.

NOVO U PONUDI: Ukoliko je Vasoj firmi potreban MERCHANDISER (mercendajzer - Obilazak maloprodajnih objekata, Pozicioniranje robe , Prosirivanje krugova saradnika , Pracenje prometa robe) - javite nam se.

FESTIVALI - Ukoliko su Vam potrebne hostese ili promoterke za festivale, javite nam se.

vecernje promocije - promocije na otvorenom - hostese na konferencijama - podela letaka u ruke - podela letaka u sanducice - podela letaka na vozila - podela letaka firmama - dnevne promocije

 

 

www.agencysnob.com/promoterke www.agencysnob.com/promoteri www.agencysnob.com/hostese www.agencysnob.com/hostess www.agencysnob.com/promotim

www.fashionweekserbia.com/promoterke www.fashionweekserbia.com/hostese www.fashionweekserbia.com/hostess www.fashionweekserbia.com/promotim

www.agencijasnob.com/promoterke www.agencijasnob.com/promoteri www.agencijasnob.com/hostese www.agencijasnob.com/hostess www.agencijasnob.com/promotim www.agencijasnob.com/promo www.agencijasnob.com/anketari

promotions promoters girls promoterus filles promozioni ragazze promozionali promosyonlar promociones promotoras ninas promoterice
promocoes promotoras meninas promotionen promoter madchen propagace promocje promotii promotorii fete kampagner promotorer piger akciok
promocios lanyok kampanjer promotorer jenter promoteri dievcat padrona domakinya khozyayka anfitriona zonje hostessa oikodespoina hosztesz vertinne anfitria hostes hospodynya hostitelka vardinna aoigheachd anketari promotim promoteam statisti promoteri promocije anketarke

firme - adresar

 


 

SPISAK IZLAGACA NA POLJOPRIVREDNOM SAJMU

"14. OKTOBAR", Kruševac Srbija, "A.E. UTIGNANI & BARONCINI SRL", "Lugo (ra) Italija", AB ENERGY Srbija, Beograd Srbija, ACETAIA GARUTI SRL, Modena Italija, ACTIVA INŽENIRING PLUS, Odžaci Srbija, ADAMOVIĆ GLOBAL DOO, Novi Sad Srbija, ADECO, Novi Sad Srbija, ADUT, Utrine Srbija, AGRARIUM, Sombor Srbija, AGRARNI FOND ZA RAZVOJ POLJOPRIVREDE GRADA POŽAREVCA Požarevac Srbija, AGRIA, Subotica Srbija, "AGRIBRANDS EUROPE HUNGARY ZRT.", Karcag Mađarska, AGRICO, Novi Sad Srbija, "AGRICONS T.E.C.", Beograd Srbija, AGRIMATCO GROUP DIPKOM, Novi Sad Srbija, AGRITA, Sutjeska Srbija, AGRITECHNICOM, Zrenjanin Srbija, AGRO BIOLINIJA, Valjevo Srbija, AGRO CESLA, Rumenka Srbija, AGRO LINE, Golubinci Srbija, AGRO PRODUKT DSR, Sremska Mitrovica Srbija, AGRO TECH PMD, Trešnjevac Srbija, AGRO VITA, Stara Pazova Srbija, AGRO ZLATAR, Nova Varoš Srbija, AGROGLOBE, Novi Sad Srbija, AGROHIM, Novi Sad Srbija, AGROKOMPLEX - VYSTAVNICTVO NITRA, Nitra Slovačka, AGROKONS, Feketić Srbija, AGROKOR, Zagreb Hrvatska, AGROL, Temerin Srbija, AGROMARKET, Kragujevac Srbija, AGROMEHANIKA AC, Novi Sad Srbija, AGROMERKUR, Ada Srbija, AGROMETAL BMR, Sombor Srbija, AGROMONDO, Novi Sad Srbija, AGROPANONKA MTZ FINKE, Novi Sad Srbija, AGROS KB PROIZVODNJA, Veternik Srbija, AGROSERVIS, Veternik Srbija, AGRO-SPECIJAL, Novi Sad Srbija, AGRO-S-PROMET, Vojka Srbija, AGROTRADE, Bački Jarak Srbija, AGROUNIK, Beograd SrbijaAGROUNIVERZAL, Gornji Milanovac Srbija, AGRO-VESTA, Sombor Srbija, AGROVOJVODINA - MEHANIZACIJA, Novi Sad Srbija, AGROŽIKEN, Desimirovac Srbija, AGROŽIV, Žitište Srbija, AIK BANKA, Novi Sad Srbija, A-K, Šabac Srbija, "AKYUREK KARDESLER TAR. URUN. MAK. TAS. MAD. SAN. TIC. LTD. Mersin Turska", ALFA SERVIS, Novi Sad Srbija, ALLTECH SERBIA, Senta Srbija, ALMEX, Pančevo Srbija, AMBASADA BRAZILA U BEOGRADU, Beograd Srbija, "ANADOLU MOTOR URETIM VE PAZARLAMA A.S.", Istanbul Turska, AQUA FENCE, Tonsberg Norveška, AQUADUCT, Beograd Srbija, ARETOL, Novi Sad Srbija, ARONIA, Stari Banovci Srbija, ART METAL SLAVIJAUNIVERZAL, Novi Sad Srbija, ARUM DEČ, DOO, Deč Srbija, AS GROUP, Jelah Tešan Bosna i Hercegovina, ASOCIJACIJA POLJOPRIVREDNIKA, Novi Sad Srbija, ATI-TERMING, Kula Srbija, ATLANTIC MAN, "Castelnovo Sotto (re) Italija", ATP IRRIGATION, Beograd Srbija, AUTO CENTAR GRADITELJ - ACG, Novi Sad Srbija, AUTO KUĆA MIKOM, Novi Sad Srbija, AVITAL, Beograd Srbija, AZOTARA, Subotica Srbija, "B.P. EUROGRUPA", Novi Beograd Srbija, BABIĆ Vareš Bosna i Hercegovina, BANAT, Nova Crnja Srbija, BANCA INTESA, Novi Beograd Srbija, "BARBAROS MOTOR MAKINA SANAYI IC VE DIS TIC. LTD. STI. Sinop Turska", BB MINAQUA, Novi Sad Srbija, BC INSTITUT, DD ZAGREB, Dugo Selo Hrvatska, BELARUS - AGROPANONKA, Novi Sad Srbija, BELARUSIAN CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY, Kijev Belorusija, BELJE, Darda Hrvatska, BEL-NIP, Zemun Srbija, BENTLEY ROMANIA SRL, Timisoara Rumunija, BERKO, Mol Srbija, BEST & CO INTERNATIONAL GROUP, Vrbas SrbijaBEYOND, Niš Srbija, BIG DUTCHMAN INTERNATIONAL GMBH, Vechta Nemačka, BIOCHEM BALKAN, Novi Beograd Srbija, BIOFIT, Visoko Bosna i Hercegovina, BIOFOR SYSTEM, Zemun Srbija, BIOKOM PLUS, Zemun Srbija, "BIO-NAT KFT.", Sárkeresztúr Mađarska, BIOS, Visoko Bosna i Hercegovina, BIOŠPAJZ, Beograd Srbija, BIROTEHNA, Smederevo Srbija, BLUMEN ROYAL GARDEN, Beograd Srbija, BOBEX, Beograd Srbija, BOBRUISKAGROMASH, Bobruisk, Mogilev region Belorusija, BOEMA, "S.p.A.", "Neive (CN) Italija", BOEMA-BALCANI, Novi Sad Srbija, "BOIX EUROPE B.V.", Našice Hrvatska, BOSS CONSTRUCTION, Stopanja Srbija, BOTOŠ, Ada Srbija, BPP GROUP, Beograd Srbija, BRIDGE POWER INVESTMENTS, Novi Sad Srbija, "BRINMETAL KFT.", Baja Mađarska, BRIXOL - KUĆNA HEMIJA, Vršac Srbija, BUHLER GMBH, Beilngries Nemačka, BUMBAR PLUS, Bački Petrovac Srbija, "BZC AGRICULTURAL MACHINERY INC.", Konya Turska, ČALOPEK STROJARSTVO DOO, Nedelišće Hrvatska, CAPRIOLO, Bačka Topola Srbija, CARDS PRINT, Beograd Srbija, CARNEX, Vrbas Srbija, CARSKA BAŠTA DOO, Zrenjanin Srbija, CATTARUZZI, "San Zeno Naviglio (bs) Italija", CENTAR ZA ORGANSKU PROIZVODNJU, Selenča Srbija, CENTAR ZA RAZVOJ JABLANIČKOG I PČINJSKOG OKRUGA Leskovac Srbija, CENTROKOKA - MBD, Požarevac Srbija, ČIKOŠ GROUP, Subotica Srbija, CIMBRIA HEID, Stockerau Austrija, CLAIR, Novi Sad Srbija, COJA-PROMET, Aleksinac Srbija, CONIMEX TRADE, Grabovci Srbija, CONQUEST, Wissembourg Francuska, CONSORZIO CERMAC, Bologna Italija, CONSORZIO COUNTRY SHARING, Bologna ItalijaCOSMECO SRL, Ostiglia Italija, CREDIT AGRICOLE BANKA Srbija, Novi Sad Srbija, CREDO, Osijek Hrvatska, DALMON SRL, "Thiene (vi) Italija", "DAMLA PLAST DRIP IRRIGATION SYSTEMS A. S.", Konya Turska, DATALAB SR, Novi Beograd Srbija, "DEBRECENI CSOPORT KFT.", Szolnok Srbija, DÉL-EURÓPAI KERESKEDELEMFEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS KLASZTER Röszke Mađarska, "DÉLI-FARM KFT.", Szeged Mađarska, "DELLA TOFFOLA S. p. A.", "Trevignano (Treviso) Italija", DELTA AGRAR, Novi Beograd Srbija, DELTA GENERALI OSIGURANJE, Novi Beograd Srbija, "DEMIR TICARET OTO. TURZ. D. GAZ INS. GIDA VE HAYV. SAN. LTD. Istanbul Turska", DIFAST, "Modugno (ba) Italija", DIJAMANT, Zrenjanin Srbija, DIMITRI TRADE COM, Novi Sad Srbija, DM NIVETA, Bački Brestovac Srbija, DMB - FABRIKA MALOLITRAŽNIH MOTORA, Rakovica Srbija, DMMB AGROTEHNIKA, Zemun Srbija, DNEVNIK - POLJOPRIVREDNIK, Novi Sad Srbija, DRINA-COOP, Novi Sad Srbija, DUKAT, Banja Luka Bosna i Hercegovina, DUNAV OSIGURANJE, Beograd Srbija, Đ, UR, Đ, ULOV ŽARKO, Kikinda Srbija, EDUCONS, Sremska Kamenica Srbija, EDWARD EU MAKAZE, Novi Sad Srbija, EKOLIFE MD PLUS, Gadžin Han Srbija, EKOPATENT, Vrbas Srbija, EKSINO, Šabac Srbija, ELDI, Niš Srbija, ELEKTROMOTORS BANE, Jakovo Srbija, ELEKTROMOTOR-ŠIMON, Senta Srbija, ELIXIR GROUP, Šabac Srbija, ELMER PROFESIONAL, Petrovaradin Srbija, EMIRSAN, Novi Sad Srbija, ENERGI TEKNIKK, Dimmelsvik Norveška, ERAKOVIĆ Kula Srbija, EUCLID, Vinkovci Hrvatska, "EU-FIRE KFT.", Budapest Mađarska, EURO STANDARD, Senta Srbija, EUROVOĆE Donji Miholjac Hrvatska, FABRI, Požarevac SrbijaFABRIKA MAZIVA - FAM, Kruševac Srbija, FADEX, Bečej Srbija, FANON, Petrijanec Hrvatska, "FARMET A.S. Česka Skalice Češka Republika", FERMEX-LTD, Novi Sad Srbija, FEROTERM Čačak Srbija, FERRARI CONSTRUZIONI MECCANICHE SRL, "Guidizzolo (MN) Italija", FIMPAK, Pančevo Srbija, FKL, Temerin Srbija, FOND ZA RAZVOJ POLJOPRIVREDE, Bačka Palanka Srbija, FORIGO ROTER ITALY, "Ostiglia (MN) Italija", FPM AGROMEHANIKA, Boljevac Srbija, FRAGARIA, Zagreb Hrvatska, "FRANK-HUNGÁRIA KFT.", Ózd Mađarska, FRATELLI M-AGRO, Kolari Srbija, FRIKOM, Padinska Skela Srbija, FRUIT CONTROL EQUIPMENTS, "Locate Triulzi (mi) Italija", FRUŠTUK, Novi Sad Srbija, FUTOŠKI KUPUS UDRUŽENJE, Futog Srbija, GA&KO COMPANY, Šabac Srbija, GEA FARM TECHNOLOGIES SERBIA, Zemun Srbija, GEB, Beograd Srbija, GENERAL DIES SRL, Colognola Ai Colli Italija, GENEZA, Kanjiža Srbija, GILJEVA, Sjenica Srbija, GIS IMPRO, Vrbovec Hrvatska, GLENCORE SRB, Novi Sad Srbija, GOMEL FAT FACTORY, Gomel Belorusija, GOWEIL MASCHINENBAU, Kirchschlag Bei Linz Austrija, GRAD NOVI SAD, GRADSKA UPRAVA ZA PRIVREDU, Novi Sad Srbija, GRAND M, Novi Sad Srbija, GRANIKO, Uljma Srbija, "GRAZIANI ROBERTO E F.LLI & SAS", "Bora Di Mercato Saraceno (fc) Italija", GREEN GROW GROUP, Rakovica Srbija, GRUPA ZASTAVA VOZILA, OGRANAK ZASTAVA INPRO, Kragujevac Srbija, GRUŽA AGRAR, Gruža Srbija, GUMAPLAST-RAU, Vojka Srbija, GUMIL KOMERC, Ub Srbija, GUMILKO, Gornji Milanovac Srbija, "GÜTTLER MEZOGAZDASÁGI GÉPGYÁRTÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. Hódmezovásárhely Mađarska", HALAL SHOP 001, Beograd Srbija, HALO OGLASI, "Novi Beograd SrbijaHE DI PACK B. V.", Lg Brummen Holandija, HERMAR GROUP 2013, Pančevo Srbija, HIDROPONIKA, Beograd Srbija, HIP AZOTARA, Pančevo Srbija, HRANA-TEC, Zemun Srbija, HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA, Zagreb Hrvatska, HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA, ŽUPANIJSKA KOMORA OSIJEK Osijek Hrvatska, HRVATSKA ŽUPANIJSKA KOMORA, ŽUPANIJSKA KOMORA OTOČAC Otočac Hrvatska, HRVATSKA ŽUPANIJSKA KOMORA, ŽUPANIJSKA KOMORA PULA Pula Hrvatska, HUGO VOGELSANG MASCHINENBAU, "Essen/Oldb. Nemačka", HUNGARIAN INVESTMENT AND TRADE AGENCY - HITA, Budapest Mađarska, HUNGARIAN NATIONAL TOURIST OFFICE, Gyula Mađarska, HUNGARIAN TOURISM PLC, Budapest Mađarska, HUPRO, Sremska Mitrovica Srbija, HYGIENE SYSTEMS, Novi Beograd Srbija, HYPO ALPE-ADRIA-BANK, Beograd Srbija, HYPOR / ISA, Boxmeer Holandija, "I.C.K. ENGINEERING", Kijev Ukrajina, IDEA, Novi Beograd Srbija, IDROLAND, "Adelfia (ba) Italija", IKR-YU, Rumenka Srbija, "IM.AG.IN. SOLUTIONS SRL", BONFANTI CEREAL DRYERS, Fara Gera D'adda Bg Italija, IMANUEL, Novi Sad Srbija, IMPORTEX, Vranje Srbija, IMT - INDUSTRIJA MAŠINA I TRAKTORA, Novi Beograd Srbija, IN PAK, Banatski Karlovac Srbija, INDO SERBIA FOOD, Zemun Srbija, INDUSTRIJA MOTORA RAKOVICA, Rakovica Srbija, INEDA, Munchen Nemačka, INPAK, Beograd Srbija, INSTITUT PKB AGROEKONOMIK, Padinska Skela Srbija, INSTITUT VATROGAS, Novi Sad Srbija, INSTITUT ZA KUKURUZ ZEMUN POLJE, Zemun Polje Srbija, INSTITUT ZA POVRTARSTVO, Smederevska Palanka Srbija, INSTITUT ZA POVRTARSTVO, Smederevska Palanka Srbija, INSTITUT ZA RATARSTVO I POVRTARSTVO, Novi Sad Srbija, INTEGRUS, "Resana (tv) Italija", INTER AGRAR SRB Čenej Srbija, INTERCOM, Subotica Srbija, INTERCOMERC-EXPORT, Novi Sad Srbija, INTERDEL HANDELSG MBH, Wien Austrija, INTER-MEHANIKA METALAC, Skorenovac SrbijaINTERSAD, Rumenka Srbija, INVENTOR JONSKI JAN, Mokobody Poljska, IRRILAND SRB, Zemun Srbija, ISTARSKA ŽUPANIJA, Pazin Hrvatska, ITALIAN INSTITUT ZA SPOLJNU TRGOVINU, Beograd Srbija, ITN GROUP, Zemun Srbija, I-ZEOLIT, Ripanj Srbija, JAMNICA, Beograd Srbija, JAŠKAPACK, Sesvete Hrvatska, JOMAPEKS, Novi Sad Srbija, JUGOMER Ćuprija Srbija, JUGOMETAL, Svilajnac Srbija, KAČER-FON, Belanovica Srbija, KALIN SK, Zenica Bosna i Hercegovina, KARALIĆ Kruševac Srbija, KARIN KOMERC MD, Veternik Srbija, "KAYHAN ERTUGRUL MAKINA SAN. TIC. A. S.", Burdur Turska, KERAMIKA KANJIŽA, Kanjiža Srbija, KGH INŽENJERING, Zaječar Srbija, KIRO DANDARO, Bitola Makedonija, KND, Novi Sad Srbija, KNJAZ MILOŠ - NATURA VODOMATI I NAPICI, Beograd Srbija, KOMERCIJALNA BANKA, Beograd Srbija, KOMMUNARKA, Minsk Belorusija, KOMPONENTA Ćuprija Srbija, KONFEKCIJA SIMONOVIĆ Aleksandrovac Srbija, KORONA M LTD, Stara Zagora Bugarska, KOSA TRADE, Veternik Srbija, "KOSTAS A. ZAHARIA LTD", Larnaca Kipar, KOVAČ Temerin Srbija, KOVAČEVIĆ MIROSLAV, Kula Srbija, KOVAČKA RADIONICA Čantavir Srbija, KRASNY PISCHEVIC, Bobruisk Belorusija, KRAUSE IPARI, Érd Mađarska, KRISTAL, Valjevo Srbija, KRISTAL SO, Zemun Srbija, KROIS FOOD TECHNOLOGIES, Beograd Srbija, KWS Srbija, Novi Beograd Srbija, "L. GOBBI", "Campo Liguere (ge) Italija", LABENA, Beograd Srbija, LALIKA, Bačka Palanka Srbija, LIDA MILK PLANT, Lida, Grodno region BelorusijaLIFAM M, Stara Pazova Srbija, LIM-PLAST, Kraljevo Srbija, LINZER AGRO TRADE, Novi Beograd Srbija, LM ARILJAC, Beograd Srbija, LM KOD ACA POPA Čačak Srbija, "LOCKWOOD ENGINEERING B.V.", PC De Wilp Holandija, LUCCHINI IDROMECCANICA SpA, "Guidizzolo (MN) Italija", "LUKAS MAKINE VE DIS TIC. LTD. STI.", Konya Turska, LUKOVIĆ AGRI, Kula Srbija, MAČAR, Novi Sad Srbija, MACCHEDIL, Novi Sad Srbija, MACHINE BATALO GROUP, Beška Srbija, MACO AGRAR, Đ, akovo Hrvatska, MADERA-PODOVI, Đ, urđevo Srbija, "MAGYAR ÉPÍTO ÉS KÖZLEKEDÉSFEJLESZTO KFT.", Röszke Mađarska, MAGYAR-SZERB KERESKEDELMI ES IPARKAMARA EGYESULET Szeged Mađarska, MAKS, Strumica Makedonija, MAPEX, Maglaj Bosna i Hercegovina, MARCO, "Castenedolo (bs) Italija", MARKI - ZAČINSKA PAPRIKA, Kać Srbija, MASFERG AGRO, Novi Sad Srbija, MASSETEHNIC, Novi Sad Srbija, "MASTERPRESS S.A.", Bialystok Poljska, MBV, Vršac Srbija, MC LABOR, Novi Beograd Srbija, MEAT AND DAIRY COMPANY, Minsk Belorusija, MERILA Ćuprija Srbija, MESNA INDUSTRIJA GORANOVIĆ Nikšić Crna Gora, MESNA INDUSTRIJA MADI, Tešan Bosna i Hercegovina, MESNA INDUSTRIJA VIMES, Visoko Bosna i Hercegovina, MESSER TEHNOGAS, Rakovica Srbija, METAL CORP, Stara Moravica Srbija, METALAC - OSTOJIĆ Barič Srbija, METALOPRERA, Đ, IVAČKA I TRGOVINSKA RADNJA U TRANZITU Ada Srbija, METALPAN, Aleksandrovac Srbija, METAL-X, Turija Srbija, "METRIPOND PLUS KFT.", Hódmezovásárhely Mađarska, METRON KFT, Budapest Mađarska, M-GEN, Novi Sad Srbija, MGK PACK, Kukuljanovo Hrvatska, MGM PLAMEN COMPANY, Bečej Srbija, MIKRON, Sirig SrbijaMILEX, Novi Sad Srbija, MILKOP, Raška Srbija, MILUROVIĆ KOMERC, Ugrinovci Srbija, MIN ETNO KUĆA, Kruševac Srbija, MINAV, Beograd Srbija, MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE, ŠUMARSTVA I VODOPRIVREDE Beograd Srbija, MINISTRY OF TRADE OF THE REPUBLIC OF BELARUS, Kijev Belorusija, MIRA, "Savignano Sul Rubicone (fc) Italija", MIRIĆ SERVIS, Laćarak Srbija, MITAS, Ruma Srbija, MK COMMERCE, Novi Sad Srbija, MK GROUP, Novi Beograd Srbija, MK SEEDS, Novi Sad Srbija, MLADOST, Inđija Srbija, MLAZ, Stara Pazova Srbija, MLEKARA LJIN, Raška Srbija, MLIN ŠKRBIĆ Martinci Srbija, MLINO-MONT, Bogatić Srbija, MLINOSTROJ, Novi Sad Srbija, MLT PROFY MACHINERY, Novi Bečej Srbija, MMA 2003, Mladenovac Srbija, MMMSI-AGRAR, Novi Sad Srbija, MOBIL SISTEMI, Novi Sad Srbija, MONESADA, Subotica Srbija, MOTORFLEX-REMONT, Bečej Srbija, MRAK 3 Čačak Srbija, MULTIVAC, Novi Sad Srbija, MUTIĆ TRADING, Bad Ischl Austrija, NAUČNI INSTITUT ZA REPRODUKCIJU I VEŠTAČKO OSEMENJAVANJE DOMAĆIH ŽIVOTINJA Temerin Srbija, NEDELJKOVIĆ Šašinci Srbija, NENA, Inđija Srbija, NEOSERVIS, Novi Kneževac Srbija, NEUERO, Padina Srbija, "NITROGÉNMÜVEK ZRT.", Pétfürdö Mađarska, NLB BANKA, Novi Beograd Srbija, NORIMPORT TRADING AS, Oslo Norveška, NOVAKOVIĆ 3-M, Inđija Srbija, NS PLASTIC, Novi Sad Srbija, NS ŠTAND, Novi Sad Srbija, NS UNION TEHNIKA, Novi Sad Srbija, O&M INŽENJERING GROUP, Zrenjanin Srbija, OGLASNIK, POLJOPRIVREDNI OGLASNIK, Bački Petrovac SrbijaOMEGA, RADIONICA ULEMEK, Inđija Srbija, ONDULINE ITALY, "Altopascio (lucca) Italija", OPŠTINA MALI I, Đ, OŠ, Mali Iđoš Srbija, OPŠTINA VRŠAC, Vršac Srbija, "OPTIGÉP KFT.", Békés Mađarska, ORGANIC CONTROL SYSTEM, Subotica Srbija, OSMOR CO, Hajdukovo Srbija, ÖSTERREICHISCHER BUNDESVERBAND FÜR SCHAFE UND ZIEGEN, ÖBSZ Wien Austrija, OTP BANKA Srbija, Novi Sad Srbija, P&M MC CANN FLOORING SPECIALISTS LIMITED, Antrim Irska, Velika Britanija, "P.G.S. MOTORI", Novi Beograd Srbija, PAK PROMET, Kragujevac Srbija, PALETA PLUS ČA, Preljina Srbija, PANINI, "Maranello (MO) Italija", PANONIJA TRADE, Novi Sad Srbija, PASCAL BOMBAY, Novi Sad Srbija, PASCO, Lapovo Srbija, "PATENT CO.", Mišićevo Srbija, PAXEL, Novi Beograd Srbija, PČELARSKO DOMAĆINSTVO MILOŠEVIĆ Kostolac Srbija, PDS INSTITUT TAMIŠ, Pančevo Srbija, PEK 2, Klenje Srbija, PEŠTER AGRO KLASTER, Novi Pazar Srbija, PEŠTER FOOD, Novi Pazar Srbija, PETAŽE WIND, Banatski Karlovac Srbija, PETKUS BALKAN, Zrenjanin Srbija, PETROKEMIJA, Kutina Hrvatska, PIGO, Beograd Srbija, PIK VRBOVEC, Vrbovec Hrvatska, PIK-BEČEJ, Bečej Srbija, PINOVA Čakovec Hrvatska, PIRELLA, Danilovgrad Crna Gora, PLA-MET, Zrenjanin Srbija, PLANTAŽA VOĆA BAŠ-BAŠČA, Banjevac Bosna i Hercegovina, PLATTNER, Bačka Palanka Srbija, POKRAJINSKI SEKRETARIJAT ZA POLJOPRIVREDU, VODOPRIVREDU I ŠUMARSTVO Novi Sad Srbija, POLJOPRIVREDNA ZADRUGA ZLATNA KAP, Tešan Bosna i Hercegovina, POLJOPRIVREDNI INSTITUT OSIJEK, Osijek Hrvatska, POLJOPRIVREDNO GAZDINSTVO AGROMAX, Zrenjanin Srbija, POLJOPRIVREDNO GAZDINSTVO ČIKOŠ, Totovo Selo Srbija, POLJOPRIVREDNO GAZDINSTVO FARAGO, Orom Srbija, POLJOPRIVREDNO GAZDINSTVO GRUJIČIĆ Pambukovica SrbijaPOLJOPRIVREDNO GAZDINSTVO KOLOVIJA, Beograd Srbija, POLJOPRIVREDNO GAZDINSTVO KRAČUNJEL, Dupljaja Srbija, POLJOPRIVREDNO GAZDINSTVO MAMUŽIĆ Ljutovo, Subotica Srbija, POLJOPRIVREDNO GAZDINSTVO PČELINJAK KOVAČEVIĆ Valjevo Srbija, POLJOPRIVREDNO GAZDINSTVO ŠOKŠIĆ Zrenjanin Srbija, POLJOPRIVREDNO GAZDINSTVO STANIMIROV SALAŠ, Nadalj Srbija, POLJOPRIVREDNO GAZDINSTVO STOJANOVIĆ Kikinda Srbija, POLJOPRIVREDNO GAZDINSTVO VOZAR, Kisač Srbija, POLLINO PLAST, Šimanovci Srbija, POMAK, Žiča Srbija, "POULTS - S.I.N. HELLAS", Beograd Srbija, PREMIER AS, Novi Sad Srbija, PREMIUM-OIL, Novi Sad Srbija, PRESENT, Novi Sad Srbija, PRIAMO FOOD TECHNOLOGIES, Nervesa Della Battaglia Italija, PRINCEZA, Bačka Palanka Srbija, PRIVREDNA KOMORA BEOGRADA, Beograd Srbija, PRIVREDNA KOMORA REPUBLIKE SRPSKE, Banja Luka Republika Srpska, PROCHASKA, Beograd Srbija, PROCREDIT BANK, Novi Beograd Srbija, PROFIAGRAR, Novi Sad Srbija, PROJEKAT PODRŠKA PROGRAMU KONTROLE I ISKORENJIVANJA KLASIČNE KUGE SVINJA I BESNILA U REPUBLICI SRBIJI Beograd Srbija, PROJEKTNI BIRO ART, Ruma Srbija, PROKUPAC, Beograd Srbija, PROMOIMPRESA - BORSA MERCI, Mantova Italija, PROMONT GROUP, OGRANAK PROMONT DISTILLERY, Novi Sad Srbija, PRO-X BRONTO, Odžaci Srbija, PUMP-ING W&S, Kragujevac Srbija, RABE, Orom Srbija, RADNJA ZA PROIZVODNJU KAPA, Beograd Srbija, RADOMAN, Lovćenac Srbija, RAIFFEISEN AGRO, Beograd Srbija, REGIO DESIGN, Novi Sad Srbija, REGIONALNA PRIVREDNA KOMORA NOVI SAD, Novi Sad Srbija, REGIONALNA PRIVREDNA KOMORA PANČEVO, Pančevo Srbija, REGIONALNA PRIVREDNA KOMORA SUBOTICA, Subotica Srbija, REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA SANDŽAKA SEDA, Novi Pazar Srbija, REKORD ASIV, Rakovica Srbija, REPRO TRADE, Novi Sad Srbija, REPRO TRADE, Novi Sad Srbija, RES TRADE, Novi Sad Srbija, RIELA GETREIDETECHNIK, Novi Sad SrbijaRIELA KARL-HEINZ KNOOP, Riesenbeck Nemačka, RIGOBELLO FRANCESCO, Cavazzana Di Lusia Italija, RMG CROP SCIENCE, Tavankut Srbija, ROMANA, Vršac Srbija, RONDO, Futog Srbija, ROTO ALIBUNAR, Alibunar Srbija, "ROVATTI A. & FIGLI POMPE", "Fabbrico (re) Italija", RUBIN INVEST JSC, Pleven Bugarska, RUDOLF KELLER SRL, Reggio Emilia Italija, RUEN ZAPCENICI, Kočani Makedonija, SALČINOVIĆ Zenica Bosna i Hercegovina, SANJA-N, Đ, Vranje Srbija, SANO - SAVREMENA ISHRANA ŽIVOTINJA, Novi Sad Srbija, SANUS-M, Novi Sad Srbija, ŠAPTOVIĆ Požega Srbija, SARTEN - BULGARIA, Pleven Bugarska, SATEX, Ada Srbija, SAVATECH, Kranj Slovenija, SAVIĆ Smederevo Srbija, SCARABELLI EXPORT, "Granarolo Dell'emilia (bo) Italija", SCHAUER AGROTEC, Novi Sad Srbija, SCHMELZER & PIŠEK, Majšperk Slovenija, "SCHOELLER ALLIBERT KFT.", Budapest Mađarska, SEKULIĆ PETAR, Mladenovo Srbija, SEM, Kula Srbija, "SEPPI M.", "Caldaro(bz) Italija", "SER.MAC", Cesena Italija, SERBIA ORGANICA, Beograd Srbija, "SHANDONG JINAO MACHINERY CO.", Linyi Kina, SIGMA, Mol Srbija, SILESFOR DP, Rubano/padova Italija, SILGAN METAL PACKAGING, Beograd Srbija, SILGAN WHITE CAP, Wien Austrija, "SIMATECH DI ALBERTO PATRIARCA & C.", Ripa Teatina Italija, SIND, Cerovac Srbija, SJENIČANKA, Sjenica Srbija, SOUTH HANSA, Beograd Srbija, SrbijaGAS, Novi Sad Srbija, SRPSKA FABRIKA STAKLA, Paraćin Srbija, STANDARD 001, Novi Sad Srbija, STARCO, Beli Manastir Hrvatska, "STEP TRUTNOV A.S.", Trutnov Češka RepublikaSTRAŽAPLASTIKA, Hum na Sutli Hrvatska, STS OLBRAMOVICE, Olbramovice Češka Republika, "SUN & DUN.A.V.", Novi Banovci Srbija, SUNCOKRET, Hajdukovo Srbija, SUNOKO, Novi Sad Srbija, SUPERIOR, Velika Plana Srbija, SUPERLAB, Novi Beograd Srbija, SWAN LAKE, OGRANAK ALPIS - SLC, Kovin Srbija, SWISSLION, Beograd Srbija, "T.I.T.", Novi Sad Srbija, "T.M.A. TECNOLOGIE", "Thiene (vi) Italija", TAJFUN RIS, Batočina Srbija, TAURUS AGRO KONSALTING, Vršac Srbija, TEHNOALAT-KOMERC, Gevgelija Makedonija, TEHNOIN, Rakovica Srbija, TEHNOMER, Futog Srbija, TEHNOSAM, Subotica Srbija, TEHNOSERV, Subotica Srbija, TEHNOTRADE, Daruvar Hrvatska, TEIKOM, Zemun Srbija, TERMOGAL PLUS, Bačko Petrovo Selo Srbija, TERMOMETAL, Ada Srbija, TERMOPLIN, Smederevska Palanka Srbija, TERMOTECNICA PERICOLI, "Albenga (sv) Italija", TERPIN, Gorica Italija, "TEXPACK KFT.", Mórahalom Mađarska, THE ASSOCIATED CHAMBERS OF COMMERCE AND INDUSTRY OF INDIA New Delhi Indija, TISACOOP, Kanjiža Srbija, TITAN MACHINERY, Novi Sad Srbija, TM INOX, Plovdiv Bugarska, "TOP PLANT VIVAI SOC. AGR.", San Bonifacio Italija, TOP SPIDER, Inđija Srbija, TOPLING, Prnjavor Bosna i Hercegovina, TOPOLA, Bačka Topola Srbija, "TRAILER EUROPE KFT.", Lakitele Mađarska, TRIGLAV OSIGURANJE, Novi Beograd Srbija, TRIMAX, AT PARTS, Sremska Kamenica Srbija, "TRUST HUNGARY ZRT.", Szigetvár Mađarska, TUPANJAC MD, Futog Srbija, UDRUŽENJE TERRA'S, Subotica Srbija, UDRUŽENJE VITAS, Ruma Srbija, UNA PROMET, Bački Jarak SrbijaUNIKO, Kovačica Srbija, UNITEC, "Lugo (ra) Italija", URALCHEM TRADING SIA, Riga Letonija, URSUS, Poljska, "V.G.P.", Novi Sad Srbija, VAGA MONT, Beograd Srbija, VAGABUNDO, Umag Hrvatska, VAGAR, Novi Sad Srbija, VEGA-MIX, Živinice Bosna i Hercegovina, VETROPACK STRAŽA, Hum Na Sutli Hrvatska, VICTORIA GROUP, Novi Beograd Srbija, VILA VODA, Novi Sad Srbija, VINFEED, Novi Sad Srbija, VINORUM, Bačka Topola Srbija, VITAMIN, Horgoš Srbija, VIVAI PIANTE FORTUNATO, Sammichele Di Bari Italija, VK AROMATICS, Novi Sad Srbija, VOĆNI BISERI, Požarevac Srbija, VOGEL & NOOT AGROSRB, Novi Bečej Srbija, VÖS - VERBAND ÖSTERREICHISCHER SCHWEINEBAUERN, Wien Austrija, VOS-SYSTEM, Žabalj Srbija, VRETENO, Zrenjanin Srbija, VRŠAČKI VINOGRADI, Vršac Srbija, VS-ZOO-LEK, Badovinci Srbija, WINNER'S HEALTH & INVEST, Jagodina Srbija, WIRAX, Tuchomie Poljska, "WIRAX S.R.L.", Bors Rumunija, WOOD-MIZER BALKAN, Kikinda Srbija, XILOGIANNIS BROS FITOTECHNIKI, Arta Grčka, YU-DNI, Novi Sad Srbija, ZADRUŽNI SAVEZ SRBIJE, Beograd Srbija, ZADRUŽNI SAVEZ VOJVODINE, Novi Sad Srbija, ZAR - ZENTRALE ARBEITSGEMEINSCHAFT ÖSTERREICHISCHER RINDERZÜCHTER Wien Austrija, ZAVOD KOBZARENKA LTD, Sumy Region Ukrajina, ZAVOD ZA INTELEKTUALNU SVOJINU REPUBLIKE SRBIJE Beograd Srbija, ZELENIKA PLUS, Nova Varoš Srbija, ZENIČKO-DOBOJSKI KANTON, Zenica Bosna i Hercegovina, "ZIMAS ZINCIR VE MAKINE SANAYI TICARET A. S.", Bursa Turska, ŽITOBANAT, Vršac Srbija, ŽITOSREM, Inđija Srbija, ŽIVKO & SINOVI, Temerin Srbija, ŽIVKOVIĆ MILORAD, Kuzmin SrbijaZLATIBORAC, Beograd Srbija, ZMAJ B-10, Inđija Srbija, ZMAJEVAC, Irig Srbija

Promocije se mogu raditi za firme iz raznih delatnosti:

Akumulatori, Auspuh servisi, Auto alarmi, Auto boje i lakovi, Auto bravari, Auto centri, Auto delovi, Auto delovi - veleprodaja, Auto elektricari, Auto elektronika, Auto gas, Auto gume, Auto HI-FI, Auto hladnjaci, Auto klima, Auto kozmetika, Auto krediti, Auto kuce, Auto kuke i prikolice, Auto lakireri, Auto limari, Auto mehanicari, Auto oprema, Auto osiguranje, Auto otpadi, Auto perionice, Auto placevi, Auto plastika, Auto saloni, Auto servisi, Auto siberi, Auto skole, Auto slep sluzbe, Auto stakla, Auto tapetari, Auto udruzenja, Autobusi, servis i delovi, Benzinske pumpe, Bosch pumpe, Felne, Kamioni, Kompjuterska dijagnostika, Mediji, Motocikli, skuteri, Motori, oprema, servisi, Nafta i naftni derivati, Pumpe, pumpe servisi, Registracija vozila, prenos vlasnistva, Servis federa, Servis turbokompresora, Tahografi, taximetri servisi, Tehnicki pregled, Teretna vozila, servis i delovi, Ulja i filteri, Uvoz polovnih automobila, Vulkanizeri, DECA, Baletski studio, Baloni, Bebi oprema i hrana, Bejbisiting, Decija garderoba, trikotaza, Decije igraonice, Igracke, Kozmetika za decu, Kreativni centri, Likovni studio, Modularni objekti, Opremanje decijih igraonica, Pozoriste, animacija, Predskolske ustanove i vrtici, Proslava decijih rodjendana, Skolski pribor i oprema, ELEKTRONIKA, Alarmi, Antene, Baterije, Bela tehnika, televizori, audio i video, Birotehnika, CD, VHS, DVD, E-dopuna, Elektro materijal, Elektro servisi, GPS, HI - FI uredjaji, Industrijska elektronika, Informacioni sistemi, Interfoni, Internet, provajderi, Mobilni telefoni, Ozvucenje, osvetljenje, Parking oprema, PC igraonice, Racunari, Racunarska oprema, Satelitski i kablovski sistemi, Servis mobilnih telefona, Servis stampaca, Servisi racunara, Sigurnosni sistemi i oprema, Software, Spijunska oprema, Telefoni, servis telefona, Telekomunikacije, Transformatori, TV, video i audio nosaci, TV, video servis, GRADJEVINARSTVO, Agregati, Alati i masine, Aluminijum i PVC, Arhitekte, projektovanje, Autodizalice i kranovi, Boje i lakovi, Brodogradnja, Drvna industrija, Drvomodelarstvo, Elektro instalacije, Elektroenergetika, Garazna vrata, Gasifikacija, Geodezija, geologija, Gradjevinska oprema, Gradhevinske firme, Gradjevinske usluge, Gradjevinski elementi, Gradjevinski materijal, Grejanje, Industrijske masine, Inzenjering, Izolacija, hidroizolacija, Kamenoresci, Kompresori, Kotlovi, Liftovi, Magacini, hale, hangari, Mermer, beton, Metalni proizvodi, Metalopreradjivaci, Metalurgija, Montazne kuce, Pejzazna arhitektura, Pneumatika, Podvodni radovi, Rudarstvo, Sekundarne sirovine, Sigurnosna vrata, Srafovska roba, Stovarista, Stovarista ogreva, Tehnicki pregledi u gradjevinarstvu, dozvole, Termoenergetika, Termotehnika, Viljuskari, Zavarivanje, zakivanje, Zavrsni radovi, KUCA I BASTA, Akvaristika, Bazeni, Bravarske radnje, Cetkarske radnje, Ciscenje i masine za ciscenje, Cvece, cvecare, Dekorativni predmeti, Dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija, Dimnicari, Duseci, Enterijer - uredjenje, Fontane, Gas za domacinstvo, Gips i gipsani radovi, Hortikultura, Jorgandzije, Kamini, Kancelarijski namestaj, Klima uredjaji i klimatizacija, Kosacice, testere, Kovano gvozdje, Kucni aparati, Kucni aparati - servis, Kucni ljubimci, pet shop, Kuhinje, Kupatila, oprema za kupatila, keramika, Limari, Metalna galanterija, Metalni namestaj, Namestaj, Odrzavanje, Okovi, Otiraci, Parket, laminat, Perionice vesa, Pod, podne obloge, Posudje, Ramovi - uramljivanje, Rasadnici, uredjenje baste, Rashladni uredjaji, servisi, Rasveta, Saloni namestaja, Sanitarije, Saune, Sefovi, Staklo, stakloresci, Sudopere, Tapetari, Tende, venecijaneri, roletne, Tepih servisi, Tepisi, Vodovod i kanalizacija, Vodovodni materijal, Vrata i prozori, Zanatske usluge, Zavese, KULTURA I OBRAZOVANJE, Biblioteke, Bilet servis, Bioskopi, Crkve, Fakulteti, Humanitarne organizacije, Institucije Srbije, Instituti, Muzeji, Kultura, Kulturno umetnicka drustva, Ostalo obrazovanje, Narodni univerziteti, Nevladine organizacije, Savetovalista, Pozorista, Radio stanice, Skole i gimnazije, Scenska tehnika, Seminari, edukacija, Strucno - zanatsko obrazovanje, Skole racunara, Skole stranih jezika, Vise skole, Televizije, Univerziteti, Zavodi i organizacije, Zooloski vrt, NEGA LICA I TELA, Detoksikacija organizma, Frizerski saloni, Kavitacija, Kozmeticki saloni, Kozmetika, Manikiri, pedikiri, Masaza, Modni studio, Oprema za salone lepote, Parfimerije, Perike, Saloni lepote, Sminka, Solarijum, Spa centri, Zatezanje koze, POSLOVNI SVET, Agencije za bracno posredovanje, Agronomija, Ambalaza, pakovanje, CNC masine, Concierge, Detektivske agencije, Distribucija stampe, Ekologija, Export - import, Galvanizacija, Gas, gasna tehnika, Graficka produkcija, dizajn, Graficke usluge, Grejaci, Gromobrani, Guma i proizvodi od gume, Hemija i hemijski proizvodi, Hemijsko ciscenje, Hidraulika, Higijena, Inovaciona delatnost, Izdavastvo, Javna preduzeca, Kancelarijski materijal i oprema, Kartografija, Knjigoveznice, Kurirske sluzbe, Lezajevi, Livnice, Marketing agencije, Masinska obrada, Merna oprema i tehnika, Modne agencije, Muzicari, bendovi, pevaci, Novine, magazini, casopisi, Obezbedjenje objekata, Oglasne agencije, Omladinske zadruge, Papir, Pecatoresci, graveri, Peskiranje, Pirotehnika, vatromet, Plastifikacija, Plastika i plasticne mase, Pogrebne usluge, Poljoprivredne apoteke, Poljoprivredne masine, Pozivnice, cestitke, Pregled opreme i sredstava za rad, Prodaja preko interneta, Projektovanje prehrambenih tehnologija, Public relations, Radne uniforme, Rapid prototyping - 3D skeniranje, Reciklaza, Registar kase, pos sistemi, Remenje, Sajam, sajamski organizatori, Sigurnosna oprema, Sivace i strikace masine, Stamparije, Stamparska oprema, Stamparske masine, Stocarstvo, stocna hrana, Svetlece reklame, Trgovina na veliko i malo, Udruzenja, Vage, Vatrogasna oprema, Veleprodaja, Voda, Zastita na radu, HTZ oprema, Zemljoradnicke zadruge, PRAVO I FINANSIJE, Advokatske kancelarije, Banke i bankarski sistemi, Brokersko - dilerska drustva, Intelektualna svojina, Investicioni fondovi, Kastodi banaka, Klasifikacija, sertifikacija, Knjigovodstvene agencije, Konsultantske usluge, revizija, Lizing, Medicinski prevodi, Menjacnice, Nekretnine, Osiguranje, Osnivanje preduzeca, Penzioni fondovi, Procena kapitala, Procena rizika, Sudski tumaci, prevodioci, Sudski vestaci, SPORT I REKREACIJA, Aero klubovi, Baloni za fudbal, Bicikli, Borilacke vestine, Fudbalski klubovi, Golf tereni, Klizalista, Kosarkaski klubovi, Oruzje, lovacka oprema, Otvoreni i zatvoreni bazeni, Plesne skole, Power plate, Rekreacioni centri, Ribolovacka oprema i pribor, Rukometni klubovi, Saune, hidromasaza, Skijanje, Skijanje na vodi, Skole fudbala, Sportska oprema, Sportske skole, Sportski objekti, Sportski savezi, Squash, Stoni tenis, Strelicarstvo, Teniski klubovi, teniski tereni, skole tenisa, Teretane, fitness, Vitamini i dodaci ishrani, Wellness, TRGOVINA, Bizuterija, Butici, Carape, donji ves, Casovnicari, Dekoracije, dekorativni predmeti, Fotokopirnice, Gift shop, Kape, vezovi, Koza, kozna galanterija, Kravate, Krojaci, Krznari, Megamarketi, Modne kuce, Muzicki instrumenti, Narodna nosnja, Obuca, Obucari, popravka obuce, Odeca, Pozamanterija, Prodavnice, trafike, Satovi, Suveniri, Svila, Tekstil, tekstilni proizvodi, Trikotaza, Trzni centri, Vencanice, Zalagaonice, Zlatare, TURIZAM I TRANSPORT, Ambasade i konzulati, Apartmani, Autobuski i kombi prevoz, Autoprevoznici, selidbe, Avio karte, Avio kompanije, Hosteli, Hoteli, Kongresni turizam, poslovna putovanja, Moteli, Nautika, Obrazovni program, work & travel, Razgledanje grada, Rent a car, Smestaj, privatan smestaj, Spedicija, drumski transport, Taxi udruzenja, Taxi vozaci, Turisticke agencije, Vile, UGOSTITELJSTVO, Cokolada i cokoladni proizvodi, Distribucija hrane, Distribucija pica i leda, Domaca kuhinja, Fast food, Grcka kuhinja, Gril, Indijska kuhinja, Internacionalna kuhinja, Italijanska kuhinja, Japanska kuhinja, sushi barovi, Jela za poneti, Kafa, Kafane, Kafe barovi i klubovi, Ketering, Kineska kuhinja, Konditorski proizvodi, Kucna dostava, Libanska kuhinja, Lovacka kuhinja - divljac, Mediteranska kuhinja, Meksicka kuhinja, Mesare, preradjevine od mesa, Mleko i mlecni proizvodi, Oprema za prehrambenu industriju, Organizacija vencanja, proslava, Palacinkarnice, Pcelari, Pecenjare, Pekare, oprema za pekare, Picerije, Pijace, Pite, pitare, Pivo, pivnice, Poslasticarnice, Prehrana, Profesionalna hemija za ugostiteljstvo, Proizvodnja pecuraka, Prostori za proslave, zurke, rodjendane, Restorani, Restorani za svadbe, proslave, Ribarnice, ribarstvo, Riblji restorani, Splavovi, Tajlandska kuhinja, Torte i kolaci, Ugostiteljska oprema, Vegetarijanski restorani, makrobiotika, Vinarije, Zdrava hrana, ZABAVA I UMETNOST, Antikvarnice, Drustvene igre, Erotik sopovi, Erotika, Foto oprema, Fotografske radnje, Galerije, Hobi, Kazino, Kinematografija, Kladionice, Knjizare, Skole slikanja, umetnicki ateljei, Tetovaze, pirsing, Video klubovi, ZDRAVLJE I MEDICINA, Akupunktura, Alternativna medicina, Apoteke, Biljne apoteke, Bolnice, Defektologija, logopedija, Dermatoveneroloske ordinacije, Dermo kozmetika, Dijagnosticka oprema, Domovi za stare, nega starih lica, Farmacija, Fizikalna medicina, Genetika, Ginekoloske ordinacije, Hirurgija, Interna medicina, Kardioloske ordinacije, Laboratorije, Laboratorijska oprema, Laserska dermatologija, Lekarske ordinacije, Medicinska oprema, servisi, Medicinski preparati, Medicinsko snabdevanje, Neurologija, Nuklearna medicina, Oftalmoloske ordinacije, Optika, ORL - uho, grlo, nos, Ortopedija, ortopedska pomagala, Pedijatrijske ordinacije, Plasticna i rekonstruktivna hirurgija, Poliklinike, Pomoc u kuci, patronazne sluzbe, Priprema trudnica za porodjaj, Psihijatrijske ordinacije, Pulmoloske ordinacije, Radiologija, Sredstva za dezinfekciju, Stomatoloske ordinacije, Uroloske ordinacije, Veterinarske ordinacije, veterinari, Zdravstveno savetovaliste, Zubna protetika, Zubotehnicke laboratori