fbfbfb

 

INVESTIRAJTE U PROKUPLJE

OTVORITE PREDSTAVNISTVO

 

 

Prokuplje je centar Toplickog okruga, i nalazi se na 30-40 km od Nisa, Blaca, Kursumlije, Leskovca, Zitoradje, i na 15 km od autoputa koji povezuje Beograd i Vranje.

Grad Prokuplje zvanicno postoji od 1395-te godine. Pored nekoliko fabrika koje zaposljavaju veliki broj stanovnika, u gradu se nalazi 4 osnovnih skola, 4 srednje skole, jedna drzavna Visoka skola, kao i nekoliko privatnih. Pored lokalnog stanovnistva, Prokuplje je grad gastarbajtera, koji finansiraju svoje porodice.

Ukoliko zelite da otvorite predstavnistvo u Prokuplju, koje ima oko 30 000 stanovnika, bez okoline, predlazemo Vam saradnju.

Agencija SNOB postoji od 2011-te godine,i bavi se modom i marketingom, tj pored reklamiranja firmi sto je bio prvi i osnovni cilj, preorjentisali smo se da povezujemo firme sa promoterkama, hostesama i fotomodelima, i slobodno se mozemo pohvaliti da smo vodeca agencija u tome, zato i zelimo da to nase iskustvo i kontakte, primenimo u posredovanju otvaranja firmi (kladionica, kockarnica, marketa, butika, mesara, prodavnica bele tehnike, proizvodnih pogona ... ) u Prokuplju.

Nas kontakt:

 

AGENCIJA SNOB PROKUPLJE

Ratka Pavlovica 127

Prokuplje

Kontakt

+381 63 427 577

VIBER +381 63 427 577

milanrakicserbia@gmail.com

fb: www.facebook.com/agencysnob