www.agencysnob.com www.agencijasnob.com promoters ans hostesses

-------------

BULGARIAN CZECH DUTCH ENGLISH FRENCH GERMAN HUNGARIAN ITALIAN NORWEGIAN POLISH PORTUGUESE ROMANIAN RUSSIAN SLOVAK SPANISH TURKISH

SRPSKI HRVATSKI MAKEDONSKI BOSANSKI SLOVENSKI

 

agency for promoters in Belgrade

Al

ALEKSANDRA BO - info

ENG

 

ALEKSANDRA T- info

ENG

 

ALEKSANDRA PT - info

Valjevo

ALEKSANDRA SH - info

ENG, GER

Valjevo

An

 

 

ANA PE - info

ENG

 

ANA A - info

ENG

 

 

ANA ZI - info

ENG

 

 

ANDJELA MI - info

ENG

ANA KR - info

ENG

 

 

ANDJELA BO - info

ENG

Uzice

ANA CI - info

ENG, FRA

ANA G - info

ENG, SPA, RUS

ANDJELA PA - info

ENG

ANDJELA BU - info

ENG, MKD

Pancevo

 

 

ANA DJO - info

ENG, ITA

 

ANDJELA AN - info

ENG

Sabac

ANDJELA SU - info

ENG, SPA, ITA

Cacak

ANDJELA CV - info

ENG

Uzice

ANKA S - info

ENG, RUS

 

 

ANASTASIJA NI - info

ENG

 

 

ANA GC - info

ENG

Trebinje

ANDJELKA PA - info

 

 

B
email-marketing

BOJANA MA - info

ENG, RUS

 

D

 

DARJA R - info

RUS

Obrenovac

DRAGANA VI - info

ENG, GER

DAJANA A - info

ENG, TUR

DOROTEA MI - info

ENG

 

DJ

DJURDJINA L - info

ENG

Cacak, Kraljevo

 

 

 

 
E

EMILIJA S - info

ENG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H

HELENA ST - info

ENG

 

 

 

 
I

IVANA NK - info

ENG

 

IVANA ZA - info

ENG

IRINA Z - info

ENG, GER

 

IVANA MR - info

ENG

J

JANA KO - info

ENG

Smederevo

 

JELENA TM - info

ENG, FRA

S.Mitrovica

JELENA TO - info

ENG

 

 

JELENA MA - info

ENG, FRA

 

JELENA GR - info

GER

 

JOVANA BA - info

ENG

JELENA OB - info

ENG

Uzice

JELENA PE - info

ENG

 

JOVANA DJ - info

ENG

JELENA L - info

ENG

Pancevo

JELENA S - info

ENG, SPA

Smederevo

JELENA DA - info

ENG

 

 

K

KRISTINA KO - info

ENG

 

KATARINA BU - info

ENG, MKD

Pancevo

KRISTINA GR - info

ENG, FRA

Pancevo

 

KRISTINA ST - info

ENG, TUR, SPA

L

LUNA T - info

ENG

LUCIJA MA - info

ENG, GER

Podgorica

LOLITA M - info

 

 

Lj

LJUBICA B - info

ENG

 

 

 

LJUBICA KO - info

ENG, GER

Pancevo

Ma

MARIJA S - info

ENG

MAJA DJO - info

ENGLISH, GERMAN, GREEK

Smederevksa Palanka

MARINA MI - info

ENG

MARIJA JO - info

ENG

Smederevo

MAGDALENA O - info

ENG, GER

MARIJA ZI - info

ENG

Leskovac

MAJA GL - info

ENG

 

MARIJA NK - info

ENG

 

MARIJA GO - info

ENG

 

 

MARINA TR - info

ENGLISH

Kragujevac

 

 

 

Mi

MILJANA RA - info

ENG

 

MILENA MI - info

ENG, SPA

MINA DR - info

ENG

 

MILICA JO - info

ENG, FRA

MIONA B - info

ENG

Pancevo

 

MARINA ZI - info

ENG

Zrenjanin

 

MILICA TO - info

ENG, ITA

Leskovac

MILICA VA - info

ENG

 

MILICA I - info

ENG, RUS

Kraljevo

 

MILENA V - info

ENG

Krusevac

MILENA OS - info

ENG

MILA I - info

ENG, SPA

N

NATALIJA IN - info

ENG

NATASA C - info

ENG, ITA, SLO

Nova Gorica, Slovenia

NATALIJA P - info

ENG, ITA

Leskovac

NIKOLINA K - info

ENG, GER, FRA

NENA VA - info

ENG

Paracin

NINA RA - info

ENG

Leskovac

NIKOLINA MI - info

ENG

 

 

 

RENATA L - info

ENG

Zrenjanin, Novi Sad

 

 
S

SUZANA L - info

ENG

SANDRA KO - info

ENG

Kraljevo

SANDRA F - info

ENG

SANJA NI - info

ENG, TUR

Nis

SANDRA MR - info

ENG

 

SARA VE - info

ENG, SPA

 

 

 

 

 

 

T

TIJANA JE - info

TAMARA KR - info

ENG

TAMARA PE - info

ENG

TAMARA GL - info

ENG

Zlatibor

TIJANA PP - info

ENG

 

TIJANA RD - info

ENG

TATJANA M - info

ENG, GER

TEA P - info

ENG

Paracin

 

 

TIJANA BU - info

ENG

Kraljevo

TAMARA J - info

HUN, GER, FRA, ENG

TIJANA CA - info

ENG, FRA

Pancevo

TAMARA PA - info

ENG, GER

TIJANA RI - info

ENG

 

V

VALENTINA KI - info

ENG

VIOLETA PE - info

ENG

Uzice

VALENTINA M - info

ENG, GER

 

VANJA DI - info

ENG

Uzice

 
 

 

Ne ofrojmë shërbime të personelit në ngjarje në kategoritë e mëposhtme:

Mikpritës të ekspozitës

Asistentët e Informacionit të Kabinave

Promovuesit e Ngjarjeve të Korporatave

Bujtinat e konferencës

Bujtinat e stendave

Modelet e ngjarjeve sportive

Përkthyesit e ekspozitës

Demonstruesit e produkteve

Nxitësit e Ngjarjes në Rrugë

Ekipet e Leafletimit të Ngjarjeve

Demonstruesit e markës

Modelet e modës

Stafi i regjistrimit të ngjarjeve

Mbikëqyrës të ngjarjeve

Promovuesit e veprimtarisë së fushatës

Bujtinat e hotelierisë

Master i Ceremonies

Prezantuesit e traditës

 

 

 

Për kërkesat tuaja të sakta, ju lutemi na kontaktoni qoftë në panaire apo ngjarje, stafi përfaqëson kompaninë tuaj.

Një stendë ekspozite e ngritur profesionalisht paraqet ndërmarrjen tuaj jo vetëm në Beograd, por gjithashtu është edhe vizita juaj për vizitorët ndërkombëtarë. Ne marrim organizimin e pamjes suaj të drejtë jo nga duart tuaja, por ju mbështesin energjikisht dhe në detaje më të vogla me zbatimin e konceptimeve tuaja.

Pritësit dhe hostet tona janë trajnuar saktë dhe kanë aftësi të specializuara të PC dhe gjuhë të huaja.

Ekipi ynë sigurohet që paraqitjet dhe ngjarjet tuaja të drejta të kenë një sukses të madh.

Sidoqoftë, ne nuk kemi harruar atë që na ka bërë të suksesshëm: Kënaqësia e Klientit si një përparësi kryesore, kujdesi personal dhe sigurimi i cilësisë si një temë kryesore.

Ju keni një produkt të mirë dhe doni të rrisni shikueshmërinë në pikën e shitjes?

AGENCY SNOB ju ndihmon në hartimin, organizimin dhe zbatimin e promovimit të shitjeve.

Sepse në ditët e sotme nuk shiten më vetë, ne e realizojmë Promovimin, i cili synon. Stafi ynë i promovimit është për këtë arsye i përgatitur nga trajnimi i produkteve të Korporatave, trainimi i shitjeve dhe motivi më i mirë i funksioneve.

Një fushatë promovuese e suksesshme rrit vlerën e njohjes së kompanisë tuaj dhe produkteve tuaja. Ju mund të bëni klientë të mundshëm në një lloj adrese personale, adresa të reja dhe më pas të fitoni menaxhimin e kualifikuar.

Nisja e suksesshme e produktit tuaj mbështetet mirë nga një promovim inovativ dhe ju siguron një nivel të rritur të vetëdijes.

 

Në më shumë se 7 vjet në industri, ne kemi mësuar se sekreti i suksesit për një ngjarje është një ekip hostesh dhe pritës që janë profesionistë, të mësuar të punojnë së bashku, dhe atje për të ndihmuar klientin duke qenë në shërbimin e mysafirëve të tyre ne cdo menyre. Mund të themi me krenari se kemi parë çdo nevojë të mundshme të zonjës / pritësit në këtë treg në rritje.

Shërbimet tona më të njohura:

Ngjarje dhe ceremoni zyrtare

Ne jemi ekspertë në trajtimin e ngjarjeve zyrtare: për klientët e qeverisë dhe të korporatave, ne kemi hoste dhe hostesa që janë specializuar në ceremoni zyrtare. Përveç prezantimit elegant dhe sjelljes së përshtatshme për ngjarjen, ne i kushtojmë vëmendje të madhe kërkesave unike të ngjarjes në fjalë dhe rregullave të saj të sigurisë.

Konferenca për shtyp

Në konferencat për shtyp dhe ngjarjet për shtyp, kolegët tanë do të mirëpresin pjesëmarrësit e ardhshëm, të trajtojnë shpejt dhe me edukatë regjistrimin e përfaqësuesve të shtypit dhe të ndihmojnë në përdorimin e mikrofonit gjatë gjithë ngjarjes.

konferencat

Pavarësisht nëse është një konferencë një-ditore ose shumë-ditore, kolegët tanë do të jenë të pranishëm gjatë gjithë kohës, nga përgatitja deri në fund të ngjarjes dhe janë të gatshëm të ndihmojnë për çdo problem që mund të shfaqet.

Ekspozita dhe Ekspozita vendase dhe të huaja

Mund të themi me besim se ekipi ynë mban të vetin në çdo ngjarje, qoftë në Hungari apo jashtë saj. Ne i regjistrojmë dhe mirëpresim mysafirët, ndihmojmë dhomat e librave në hotele, japim informacione rreth orarit të ngjarjes, shpërndajmë pajisje interpretimi - me një fjalë, ne bëjmë gjithçka për të kënaqur të ftuarit dhe organizatorët.
...

 

FAIR - Beogradi, Serbia, Evropa

EXPO

FAIRA ND INTERNATIONALRKOMBTARE E TURIZMIT

FAIRA BEHINOW

FAIRA E PAJISJEVE HORECA

PAVARSIA E QEVERISJES QEVERISE

Ekspozita ND INTERNATIONALRKOMBTARE E DOGS T DO GJITHA BARNAVE - BELGRADE CACIB

SHTETI NAUTIK ND INTERNATIONALRKOMBTAR, HUNTING & FISHING

SHOW MOTORI (OICA)

SHOQRIA E MOTOCIKAVE ND INTERNATIONALRKOMBTARE

HORTIKULTURA ND INTERNATIONALRKOMBTARE - BESIMI I BEOPLANTIT

KONVENTA ND INTERNATIONALRKOMBTARE DHE FAIRA E KOSMETIKS, F HAMIJORIT, Estetikës dhe Shëndetit

FAIR TREGTI NDRTUES ND BRTESAVE T B NDRTIMIT

F FAMIJT ​​E FILMIJS

FAIRA ND INTERNATIONALRKOMBTARE E TEKNIKAVE DHE ARRITJEVE TEKNIKE (UFI)

BELGRADE E FUTURAVE T TOT GJITHA TUT ARDHSHME

EKSPOZITA E MBROJTJES

EXPO BALKAN PACKTECH

COOL & FRUVEG EXPO BALKAN

GABIMI ND INTERNATIONALRKOMBTAR GRUPIK, LETR DHE INDUSTRI KREATIVE INDUSTRI - GRAFIMA

PAJISJE ND INTERNATIONALRKOMBTARE T IT PAJISJEVE DHE PAJISJEVE T OFF ZYRAVE - BIROEXPO

Ekspozimi dhe konferenca e TEKNOLOGJIS T S SEC SIGURIS

FAIR ND INTERNATIONALRKOMBTARE E ENERGJIS

MBROJTJE NDRKOMBTARE T MBROJTJES SV MJEDISIT DHE BURIMET Natyrore - ECOFAIR

FAIR ND INTERNATIONALRKOMBTARE E MJEKSIS

LIBRI I BELGRADIT ND INTERNATIONALRKOMBTAR T FA DREJTA

FAIRI I MJETEVE DHE PAJISJEVE MODERN ARSIMORE

E DREJTA E BELJE - FAIRA E ARSIMIT

FAIRI I INFORMACIONIT, KOMUNIKACIONIT DHE TREGIMIT

FAIRA ND INTERNATIONALRKOMBTARE E Mobiljes, PAJISJEVE DHE dekorimin e brendshëm (UFI)

Ekspozimi i makinerive, mjeteve dhe materialeve prodhuese për industrinë e drurit (UFI)

FAIRI I USHQIMIT ETNIK DHE pijeve

E DREJTA SPORTI

EXPO-ZIM

FESTI WINTER FUN