fb

#reklame #spotovi #tvEmisije #modnerevije #photosession #kalendari #vizitkarte #bilbordi

 

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn YouTube E-mail

ZA MANEKENKE / MANEKENE

USLOVI:

do 23 god.

Devojke: Visina 172-180cm;

Muskarci 182-190cm.

Za devojke: Obim struka MAKSIMUM 63 cm, Obim kukova MAKSIMUM 93 cm

Ako ne ispunjavate navedene uslove, prijavite se za FOTOMODELA!

Mole se kandidati za manekene da posalju 3 svoje fotografije i popunjen UPITNIK na milanrakicserbia@gmail.com (Fotografije koje nam saljete ne moraju biti profesionalne)

Upis za (devojke) manekenke je 150 eura.

Upis za (momci) manekene je 300 eura.

Svi manekeni i manekenke potpisuju ugovor o saradnji i njihove fotografije se postavljaju na http://www.agencysnob.com/models/

Postanite clan stranice https://www.facebook.com/agencijaSNOB

 

BESPLATAN UPIS za sve manekenke 174-178 cm, sa obimima maksimum 93-63-93 koje zele raditi modne revije i reklame u inostranstvu (Italija, Francuska, Dubai, Turska, Indija, Kina ...).

ZA FOTOMODELE

Prijavite se preko sajta, procitajte ispod:

ONLINE KASTING ZA FOTOMODELE

AGENCIJA S.N.O.B.

USLOVI:

do 25 god.

Kao fotomodel nase agencije, dobijate mogucnost da radite reklame za firme iz Srbije i inostranstva. Za svaku reklamu koju uradite preko nase agencije, Vama pripada 75%, dok agenciji pripada 25%. Cenovnik za reklame zavisi od dogovora izmedju agencije, Vas, kao i firme kojoj je potrebna reklama.

Svi fotomodeli potpisuju ugovor o saradnji i njihove fotografije se postavljaju na http://www.agencysnob.com/models/

Izabrani fotomodeli treba da urade profesionalni mini elektronski book do 20 fotografija (napomena: fotograf odradi izmedju 50-200 fotografija, ali se odaberu samo najbolje, i ukoliko je potrebno, da se uradi photoshop na slikama).

Forografisanje je u Vase mestu. Vi odabirate fotografa, preporucujete nam, i mi Vam javljamo da li taj fotograf ispunjava modne standarde.

U okviru upisa, dobijate postavljanje vasih fotografija na sajtovima www.AgencySNOB.com/models i www.AgencijaSNOB.com/models , i na https://www.facebook.com/agencijaSNOB , i nasu podrsku pri angazovanju za reklame, kataloge, spotove ...

Poziv momcima i devojkama koji zele postati fotomodeli, da popune UPITNIK, odaberu najmanje 5 svojih (amaterskih ili profesionalnih) fotografija i posalju na e-mail: milanrakicserbia@gmail.com

REZIME: Upis u agenciju za fotomodele: devojke je 150 eura, za momke 300 eura. Vi placate i fotografa, kao i sminku i frizuru.

 

NAPOMENA: OD 26.2.2018 je veca cena upisa za muskarce. Potrebni su nam momci koji zele raditi reklame, revije, spotove i u inostranstvu, a ne samo u svom gradu.

 

VAZNO: BESPLATAN UPIS - Devojke koje imaju prebivaliste u Beogradu, Nisu ili Novom Sadu, mogu postati HOSTESE / PROMOTERKE, a samim tim i biti u delu sajta koji se zove NOVI FOTOMODELI, potpuno besplatno. Pogledajte prijavu OVDE!

CESTA PITANJA:

- Kolika mi je plata?

----- Kao model / foto model ne dobijate platu, vec dnevnice za posao koji obavite (reklame, revije, spotovi, fotografisanja ...), ukoliko je to unapred dogovoreno. Vi sami odlucujete da li cete za nesto od navedenog raditi za dnevnicu ili ne, kao i visinu dnevnice. Platu mozete dobijati ukoliko preko nase agencije odete u inostranstvo (Italija, Francuska, Kina, Indija, Turska, UAE, SAD, Meksiko ...) na odredjeni vremenski period.

- Koliko puta mesecno / godisnje cu imati angazmane (revije, reklame, spotove, fotografisanja...)?

------ Zavisi od Vasih fotografija koje budu na sajtu agencije, od Vaseg poziranja, kao i od ponude i potraznje.

 

fb

 

Nas kontakt pogledajte ovde!

 

 

KASTING ORGANIZUJE

AGENCIJA SNOB

Za dodatne informacije, pozoviz

+381 63 427 577

e-mail: milanrakicserbia@gmail.com