fb

#reklame #spotovi #tvEmisije #modnerevije #photosession #kalendari #vizitkarte #bilbordi

 

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn YouTube E-mail

ZA MANEKENKE / MANEKENE

USLOVI:

do 23 god.

Devojke: Visina 172-180cm;

Muskarci 182-190cm.

Za devojke: Obim struka MAKSIMUM 63 cm, Obim kukova MAKSIMUM 93 cm

Ako ne ispunjavate navedene uslove, prijavite se za FOTOMODELA!

Mole se kandidati za manekene da posalju 3 svoje fotografije i popunjen UPITNIK na milanrakicserbia@gmail.com (Fotografije koje nam saljete ne moraju biti profesionalne)

Upis za (devojke) manekenke je 150 eura.

Upis za (momci) manekene je 300 eura.

Svi manekeni i manekenke potpisuju ugovor o saradnji i njihove fotografije se postavljaju na http://www.agencysnob.com/models/

Postanite clan stranice https://www.facebook.com/agencijaSNOB

 

BESPLATAN UPIS za sve manekenke 174-178 cm, sa obimima maksimum 93-63-93 koje zele raditi modne revije i reklame u inostranstvu (Italija, Francuska, Dubai, Turska, Indija, Kina ...).

ZA FOTOMODELE

Prijavite se preko sajta, procitajte ispod:

ONLINE KASTING ZA FOTOMODELE

AGENCIJA S.N.O.B.

USLOVI:

do 25 god.

Kao fotomodel nase agencije, dobijate mogucnost da radite reklame za firme iz Srbije i inostranstva. Za svaku reklamu koju uradite preko nase agencije, Vama pripada 75%, dok agenciji pripada 25%. Cenovnik za reklame zavisi od dogovora izmedju agencije, Vas, kao i firme kojoj je potrebna reklama.

Svi fotomodeli potpisuju ugovor o saradnji i njihove fotografije se postavljaju na http://www.agencysnob.com/models/

Izabrani fotomodeli treba da urade profesionalni mini elektronski book do 20 fotografija (napomena: fotograf odradi izmedju 50-200 fotografija, ali se odaberu samo najbolje, i ukoliko je potrebno, da se uradi photoshop na slikama).

Forografisanje je u Vase mestu. Vi odabirate fotografa, preporucujete nam, i mi Vam javljamo da li taj fotograf ispunjava modne standarde.

U okviru upisa, dobijate postavljanje vasih fotografija na sajtovima www.AgencySNOB.com/models i www.AgencijaSNOB.com/models , i na https://www.facebook.com/agencijaSNOB , i nasu podrsku pri angazovanju za reklame, kataloge, spotove ...

Poziv momcima i devojkama koji zele postati fotomodeli, da popune UPITNIK, odaberu najmanje 5 svojih (amaterskih ili profesionalnih) fotografija i posalju na e-mail: milanrakicserbia@gmail.com

REZIME: Upis u agenciju za fotomodele: devojke je 150 eura, za momke 300 eura. Vi placate i fotografa, kao i sminku i frizuru.

 

NAPOMENA: OD 26.2.2018 je veca cena upisa za muskarce. Potrebni su nam momci koji zele raditi reklame, revije, spotove i u inostranstvu, a ne samo u svom gradu.

 

VAZNO: BESPLATAN UPIS - Devojke koje imaju prebivaliste u Beogradu, Nisu ili Novom Sadu, mogu postati HOSTESE / PROMOTERKE, a samim tim i biti u delu sajta koji se zove NOVI FOTOMODELI, potpuno besplatno. Pogledajte prijavu OVDE!

 

fb

 

Nas kontakt pogledajte ovde!

 

 

KASTING ORGANIZUJE

AGENCIJA SNOB

Za dodatne informacije, pozoviz

+381 63 427 577

e-mail: milanrakicserbia@gmail.com