www.agencysnob.com www.agencijasnob.com promoters ans hostesses

-------------

BULGARIAN CZECH DUTCH ENGLISH FRENCH GERMAN HUNGARIAN ITALIAN NORWEGIAN POLISH PORTUGUESE ROMANIAN RUSSIAN SLOVAK SPANISH TURKISH

SRPSKI HRVATSKI MAKEDONSKI BOSANSKI SLOVENSKI

 

agency for promoters in Belgrade

Al

ALEKSANDRA BO - info

ENG

 

ALEKSANDRA T- info

ENG

 

ALEKSANDRA PT - info

Valjevo

ALEKSANDRA SH - info

ENG, GER

Valjevo

An

 

 

ANA PE - info

ENG

 

ANA A - info

ENG

 

 

ANA ZI - info

ENG

 

 

ANDJELA MI - info

ENG

ANA KR - info

ENG

 

 

ANDJELA BO - info

ENG

Uzice

ANA CI - info

ENG, FRA

ANA G - info

ENG, SPA, RUS

ANDJELA PA - info

ENG

ANDJELA BU - info

ENG, MKD

Pancevo

 

 

ANA DJO - info

ENG, ITA

 

ANDJELA AN - info

ENG

Sabac

ANDJELA SU - info

ENG, SPA, ITA

Cacak

ANDJELA CV - info

ENG

Uzice

ANKA S - info

ENG, RUS

 

 

ANASTASIJA NI - info

ENG

 

 

ANA GC - info

ENG

Trebinje

ANDJELKA PA - info

 

 

B
email-marketing

BOJANA MA - info

ENG, RUS

 

D

 

DARJA R - info

RUS

Obrenovac

DRAGANA VI - info

ENG, GER

DAJANA A - info

ENG, TUR

DOROTEA MI - info

ENG

 

DJ

DJURDJINA L - info

ENG

Cacak, Kraljevo

 

 

 

 
E

EMILIJA S - info

ENG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H

HELENA ST - info

ENG

 

 

 

 
I

IVANA NK - info

ENG

 

IVANA ZA - info

ENG

IRINA Z - info

ENG, GER

 

IVANA MR - info

ENG

J

JANA KO - info

ENG

Smederevo

 

JELENA TM - info

ENG, FRA

S.Mitrovica

JELENA TO - info

ENG

 

 

JELENA MA - info

ENG, FRA

 

JELENA GR - info

GER

 

JOVANA BA - info

ENG

JELENA OB - info

ENG

Uzice

JELENA PE - info

ENG

 

JOVANA DJ - info

ENG

JELENA L - info

ENG

Pancevo

JELENA S - info

ENG, SPA

Smederevo

JELENA DA - info

ENG

 

 

K

KRISTINA KO - info

ENG

 

KATARINA BU - info

ENG, MKD

Pancevo

KRISTINA GR - info

ENG, FRA

Pancevo

 

KRISTINA ST - info

ENG, TUR, SPA

L

LUNA T - info

ENG

LUCIJA MA - info

ENG, GER

Podgorica

LOLITA M - info

 

 

Lj

LJUBICA B - info

ENG

 

 

 

LJUBICA KO - info

ENG, GER

Pancevo

Ma

MARIJA S - info

ENG

MAJA DJO - info

ENGLISH, GERMAN, GREEK

Smederevksa Palanka

MARINA MI - info

ENG

MARIJA JO - info

ENG

Smederevo

MAGDALENA O - info

ENG, GER

MARIJA ZI - info

ENG

Leskovac

MAJA GL - info

ENG

 

MARIJA NK - info

ENG

 

MARIJA GO - info

ENG

 

 

MARINA TR - info

ENGLISH

Kragujevac

 

 

 

Mi

MILJANA RA - info

ENG

 

MILENA MI - info

ENG, SPA

MINA DR - info

ENG

 

MILICA JO - info

ENG, FRA

MIONA B - info

ENG

Pancevo

 

MARINA ZI - info

ENG

Zrenjanin

 

MILICA TO - info

ENG, ITA

Leskovac

MILICA VA - info

ENG

 

MILICA I - info

ENG, RUS

Kraljevo

 

MILENA V - info

ENG

Krusevac

MILENA OS - info

ENG

MILA I - info

ENG, SPA

N

NATALIJA IN - info

ENG

NATASA C - info

ENG, ITA, SLO

Nova Gorica, Slovenia

NATALIJA P - info

ENG, ITA

Leskovac

NIKOLINA K - info

ENG, GER, FRA

NENA VA - info

ENG

Paracin

NINA RA - info

ENG

Leskovac

NIKOLINA MI - info

ENG

 

 

 

RENATA L - info

ENG

Zrenjanin, Novi Sad

 

 
S

SUZANA L - info

ENG

SANDRA KO - info

ENG

Kraljevo

SANDRA F - info

ENG

SANJA NI - info

ENG, TUR

Nis

SANDRA MR - info

ENG

 

SARA VE - info

ENG, SPA

 

 

 

 

 

 

T

TIJANA JE - info

TAMARA KR - info

ENG

TAMARA PE - info

ENG

TAMARA GL - info

ENG

Zlatibor

TIJANA PP - info

ENG

 

TIJANA RD - info

ENG

TATJANA M - info

ENG, GER

TEA P - info

ENG

Paracin

 

 

TIJANA BU - info

ENG

Kraljevo

TAMARA J - info

HUN, GER, FRA, ENG

TIJANA CA - info

ENG, FRA

Pancevo

TAMARA PA - info

ENG, GER

TIJANA RI - info

ENG

 

V

VALENTINA KI - info

ENG

VIOLETA PE - info

ENG

Uzice

VALENTINA M - info

ENG, GER

 

VANJA DI - info

ENG

Uzice

 
 

 

Kami nawiskeun jasa staf kagiatan acara dina kategori ieu:

Paméran Hostesses

Asisten Booth Info

Promosi Perusahaan Tarumanagara

Konperénsi Hostesses

Booth Hostesses

Model Olahraga Acara

Juru Pameran

Demonstrator Produk

Promosi Acara Jalan Raya

Tim Leafleting Acara

Demonstrator Brand

Model Modél

Staf Pendaptaran Acara

Pengawas Acara

Promosi Acara Kampanye

Katering Hostesses

Master of Upacara

Hadir Tradeshow

 

 

 

Pikeun syarat pasti anjeun, mangga ngahubungan kami Naha dina acara pameran atanapi acara, staf ngalambangkeun perusahaan anjeun.

Gerbang paméran anu ngajajaran sacara profesional ngahasilkeun perusahaan anjeun teu ukur di Belgrade, tapi ogé kadatangan kadatangan anjeun pikeun sémah internasional. Kami nyandak organisasi penampilan pameunteu anjeun henteu tina panangan anjeun tapi ngadukung anjeun sacara énggal sareng dina jéntré pangleutikna kalayan ngalaksanakeun konsepsi anjeun.

Kami host na host anu dilatih tepat sareng gaduh kaahlian PC khusus sareng basa asing.

Tim kami mastikeun penampilan anu wajar sareng acara anjeun kasuksésan anu saé.

Namung, urang henteu leungit tina naon anu ngajantenkeun urang suksés: Wareg Palanggan salaku prioritas luhur, perawatan pribadi sareng jaminan kualitas salaku téma utami.

Anjeun gaduh produk anu saé sareng anjeun hoyong ningkatkeun pisibilitas di titik jual?

AGENSY SNOB ngabantosan anjeun dina desain, organisasi sareng palaksanaan promosi penjualan.

Kusabab ayeuna henteu deui dijual ku nyalira, urang sadar Promosi, anu tujuanana. Staf promosi urang kusabab alesan ieu disiapkeun ku pelatihan produk Corporate, palatihan penjualan sareng motivational paling hadé pikeun fungsina.

Kampanye promosi anu suksés ningkatkeun nilai pangakuan perusahaan anjeun sareng produk anjeun. Anjeun tiasa calon konsumén dina jinis alamat pribadi, alamat énggal, sareng teras ngatur kualifikasi ngatur.

Peluncuran produk anu suksés didukung ku promosi inovatif sareng ngajamin kasadaran anjeun anu ningkat.

 

Dina kami langkung ti 7 taun di industri, kami nyarios yén rahasia kasuksésan pikeun hiji kagiatan nyaéta tim hostesses sareng host anu profésional, biasa damel babarengan, sareng aya ngabantosan klien ku aya di layanan sémah. dina sagala cara. Kami bangga tiasa ngucapkeun yén urang parantos ningali kana unggal panginten hostess / host kedah di pasar tumbuh ieu.

Jasa anu paling populér

Acara formal sareng upacara

Kami ahli dina ngatur acara formal: pikeun klien pamaréntah sareng perusahaan, kami gaduh host sareng hostesses anu ngagaduhan khusus dina upacara formal. Salian presentasi elegan sareng tingkah laku anu pas pikeun acara, urang tiasa masihan tekenan anu penting dina acara anu disebatkeun sareng aturan kaamananna.

Konperénsi pers

Dina konperénsi pers sareng acara pencét, kolega urang bakal ngabagéakeun para pamilon anu dugi, gancang sareng sopan nanganan pendaptaran wawakil pers, sareng ngabantosan panggunaan mikropon sapanjang kagiatan.

Konperénsi

Naha éta konperénsi hiji dinten atanapi dinten-dinten, kolega urang bakal hadir sapanjang, tina persiapan ngalangkungan ahir acara, sareng siap ngabantosan masalah anu bakal timbul.

Pameran sareng Pamérangan Luar Negeri

Kami yakin tiasa ngiringan yén tim kami nyepeng sorangan dina acara naon waé, naha di Hongaria atanapi ka luar negeri. Kami ngadaptar sareng ngabagéakeun tamu, ngabantosan kamar buku di hotél, masihan inpormasi ngeunaan jadwal acara éta, nyebarkeun alat tafsiran - dina kecap, urang ngalakukeun sadayana pikeun nyugemakeun para tamu sareng pangatur.
...

 

SIRI

EXPO

KAJI ANTARI ANTARI ANTARI

DIPUKA RASA

DANA GELENGAN HORECA

PERKARA PELUAR GOVERNMENTAL

PERHATOSAN INTERNATIONAL DOGS ALL BREEDS - CACIB BELGRADE

NAUTIK INTERNATIONAL, HUNTING & FINGING SHOW

BABAR AKIR (OICA)

TUKAR MUNGSA ANTARABANGSA

HENTIKULTAN INTERNASIONAL - KOMPUTER RUMAH

Konvénsi INTERNATIONAL AND FAIR OF COSMETICS, HAIRCARE, AESTHETICS AND HEALTH

INTERNATIONAL BUILDING TRADE FAIR

ANAK ANAK

KAJAN ANTARABANGSA TEKNIKS DAN TEKNIK TEKNIKAL (UFI)

TOTAL FUTURE GAMING BELGRADE

PERHATOSAN DEFENSE

PACKTECH EXPO BALKAN

COOL & FRUVEG EXPO BALKAN

GRAPHIC INTERNATIONAL, PAPER AND CREATIVE FAIR INDUSTRI - GRAFIMA

INTERNATIONAL IT AND OFFICE EQUIPMENT FAIR - BIROEXPO

TEKNOLOGI TEKNOLOGI KURTORAN sareng KONSEP

KAJANAN INTERNATIONAL ENERGY

PANINDUNGAN ANTARABANGSA ANTARABANGSAAN DAN FUNGSI RESEPKNET ANTARABANGSA

FAIR INTERNATIONAL FEDRATE

INTERNATIONAL BELGRADE BUKU FAIR

DASAR RANCANGAN KANGGO MODERN

ANU ANU - ANTARA PENDIDIKAN

RAKU INFORMASI, KOMUNIKASI sareng Nyaring

FUNGSI INTERNATIONAL FURNITURE, EQUIPMENT AND INTERIOR DECORATION (UFI)

EXHIBITION MACHINES, TOOLS AND PRODUCTION MATERIALS UNTUK KEUSAHAAN INDUKRIA (UFI)

SUMBATAN Dahareun sareng tuangeun etang

MAKAN PUTRA

EXPO-ZIM

TUTUP PALING APA