www.agencysnob.com www.agencijasnob.com promoters ans hostesses

-------------

BULGARIAN CZECH DUTCH ENGLISH FRENCH GERMAN HUNGARIAN ITALIAN NORWEGIAN POLISH PORTUGUESE ROMANIAN RUSSIAN SLOVAK SPANISH TURKISH

SRPSKI HRVATSKI MAKEDONSKI BOSANSKI SLOVENSKI

 

agency for promoters in Belgrade

Al

ALEKSANDRA BO - info

ENG

 

ALEKSANDRA T- info

ENG

 

ALEKSANDRA PT - info

Valjevo

ALEKSANDRA SH - info

ENG, GER

Valjevo

An

 

 

ANA PE - info

ENG

 

ANA A - info

ENG

 

 

ANA ZI - info

ENG

 

 

ANDJELA MI - info

ENG

ANA KR - info

ENG

 

 

ANDJELA BO - info

ENG

Uzice

ANA CI - info

ENG, FRA

ANA G - info

ENG, SPA, RUS

ANDJELA PA - info

ENG

ANDJELA BU - info

ENG, MKD

Pancevo

 

 

ANA DJO - info

ENG, ITA

 

ANDJELA AN - info

ENG

Sabac

ANDJELA SU - info

ENG, SPA, ITA

Cacak

ANDJELA CV - info

ENG

Uzice

ANKA S - info

ENG, RUS

 

 

ANASTASIJA NI - info

ENG

 

 

ANA GC - info

ENG

Trebinje

ANDJELKA PA - info

 

 

B
email-marketing

BOJANA MA - info

ENG, RUS

 

D

 

DARJA R - info

RUS

Obrenovac

DRAGANA VI - info

ENG, GER

DAJANA A - info

ENG, TUR

DOROTEA MI - info

ENG

 

DJ

DJURDJINA L - info

ENG

Cacak, Kraljevo

 

 

 

 
E

EMILIJA S - info

ENG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H

HELENA ST - info

ENG

 

 

 

 
I

IVANA NK - info

ENG

 

IVANA ZA - info

ENG

IRINA Z - info

ENG, GER

 

IVANA MR - info

ENG

J

JANA KO - info

ENG

Smederevo

 

JELENA TM - info

ENG, FRA

S.Mitrovica

JELENA TO - info

ENG

 

 

JELENA MA - info

ENG, FRA

 

JELENA GR - info

GER

 

JOVANA BA - info

ENG

JELENA OB - info

ENG

Uzice

JELENA PE - info

ENG

 

JOVANA DJ - info

ENG

JELENA L - info

ENG

Pancevo

JELENA S - info

ENG, SPA

Smederevo

JELENA DA - info

ENG

 

 

K

KRISTINA KO - info

ENG

 

KATARINA BU - info

ENG, MKD

Pancevo

KRISTINA GR - info

ENG, FRA

Pancevo

 

KRISTINA ST - info

ENG, TUR, SPA

L

LUNA T - info

ENG

LUCIJA MA - info

ENG, GER

Podgorica

LOLITA M - info

 

 

Lj

LJUBICA B - info

ENG

 

 

 

LJUBICA KO - info

ENG, GER

Pancevo

Ma

MARIJA S - info

ENG

MAJA DJO - info

ENGLISH, GERMAN, GREEK

Smederevksa Palanka

MARINA MI - info

ENG

MARIJA JO - info

ENG

Smederevo

MAGDALENA O - info

ENG, GER

MARIJA ZI - info

ENG

Leskovac

MAJA GL - info

ENG

 

MARIJA NK - info

ENG

 

MARIJA GO - info

ENG

 

 

MARINA TR - info

ENGLISH

Kragujevac

 

 

 

Mi

MILJANA RA - info

ENG

 

MILENA MI - info

ENG, SPA

MINA DR - info

ENG

 

MILICA JO - info

ENG, FRA

MIONA B - info

ENG

Pancevo

 

MARINA ZI - info

ENG

Zrenjanin

 

MILICA TO - info

ENG, ITA

Leskovac

MILICA VA - info

ENG

 

MILICA I - info

ENG, RUS

Kraljevo

 

MILENA V - info

ENG

Krusevac

MILENA OS - info

ENG

MILA I - info

ENG, SPA

N

NATALIJA IN - info

ENG

NATASA C - info

ENG, ITA, SLO

Nova Gorica, Slovenia

NATALIJA P - info

ENG, ITA

Leskovac

NIKOLINA K - info

ENG, GER, FRA

NENA VA - info

ENG

Paracin

NINA RA - info

ENG

Leskovac

NIKOLINA MI - info

ENG

 

 

 

RENATA L - info

ENG

Zrenjanin, Novi Sad

 

 
S

SUZANA L - info

ENG

SANDRA KO - info

ENG

Kraljevo

SANDRA F - info

ENG

SANJA NI - info

ENG, TUR

Nis

SANDRA MR - info

ENG

 

SARA VE - info

ENG, SPA

 

 

 

 

 

 

T

TIJANA JE - info

TAMARA KR - info

ENG

TAMARA PE - info

ENG

TAMARA GL - info

ENG

Zlatibor

TIJANA PP - info

ENG

 

TIJANA RD - info

ENG

TATJANA M - info

ENG, GER

TEA P - info

ENG

Paracin

 

 

TIJANA BU - info

ENG

Kraljevo

TAMARA J - info

HUN, GER, FRA, ENG

TIJANA CA - info

ENG, FRA

Pancevo

TAMARA PA - info

ENG, GER

TIJANA RI - info

ENG

 

V

VALENTINA KI - info

ENG

VIOLETA PE - info

ENG

Uzice

VALENTINA M - info

ENG, GER

 

VANJA DI - info

ENG

Uzice

 
 

 

Kita nawakake layanan staf acara kita ing kategori ngisor iki:

Hostesses Pameran

Asisten Info Booth

Promosi Acara Perusahaan

Konferensi Hostesses

Hostess Booth

Model Model Olahraga

Juru Pameran Pameran

Demonstrator Produk

Promosi Acara Roadshow

Tim Leafleting Acara

Demonstrator merek

Model Fesyen

Staff Registrasi Acara

Pengawas Acara

Promosi Acara Kampanye

Hosting Katering

Master of Upacara

Preseshor Tradeshow

 

 

 

Kanggo syarat sing tepat, hubungi kita Apa ing pameran utawa acara, staf kasebut nuduhake perusahaan sampeyan.

Booth pameran sing didhaptar sacara profesional nyedhiyakake perusahaan sampeyan ora mung ing Belgrade, nanging uga minangka kunjungan kertu kanggo pengunjung internasional. Kita njupuk pertunjukan kanthi wajar sampeyan ora saka tangan sampeyan nanging ndhukung sampeyan kanthi semangat lan kanthi rinci babagan paling cilik kanthi implementasi konsep sampeyan.

Hosting lan hostess kita dilatih kanthi tliti lan duwe katrampilan PC khusus lan basa manca.

Tim kita mesthekake manawa penampilan lan acara sampeyan bakal sukses.

Nanging, kita durung ilang bab apa sing nggawe kita sukses: Kepuasan Pelanggan minangka prioritas utama, perawatan pribadi lan jaminan kualitas minangka tema utama.

Sampeyan duwe produk sing apik lan sampeyan pengin nambah visibilitas nalika adol?

AGENSI SNOB mbantu sampeyan ngrancang, ngrancang lan implementasi promosi penjualan.

Amarga saiki ora ana maneh adol dhewe, kita sadar Promosi, sing tujuane. Staff promosi kita amarga iki disiapake dening pelatihan produk perusahaan, latihan dodolan lan motivasi paling apik kanggo fungsi kasebut.

Kampanye promosi sukses nambah nilai pangenalan saka perusahaan lan produk sampeyan. Sampeyan bisa menehi calon pelanggan ing alamat pribadi, alamat anyar, lan banjur menang ngatur kualifikasi.

Peluncuran produk sing sukses didhukung dening promosi inovatif lan njamin kesadaran sing tambah akeh.

 

Sajrone luwih saka 7 taun ing industri iki, kita wis ngerti manawa rahasia sukses kanggo sawijining acara yaiku tim tuan rumah lan host sing profesional, digunakake kanggo kerja bareng, lan ana kanggo mbantu klien kanthi menehi layanan tamu. ing kabeh cara. Kanthi bangga bisa ucapake manawa kita wis weruh kabeh kabutuhan hostess / host ing pasar sing saya tuwuh iki.

Layanan sing paling populer:

Acara lan upacara formal

Kita ahli kanggo ngatasi acara resmi: kanggo klien pemerintah lan perusahaan, kita duwe host lan hostess sing duwe spesialisasi ing upacara resmi. Saliyane presentasi lan tindak tanduk sing cocog karo acara kasebut, kita menehi penekanan khusus kanggo syarat unik acara kasebut ing pitakonan lan aturan keamanan kasebut.

Konferensi pers

Ing konferensi pers lan acara pers, para kolega bakal welcome para peserta sing bakal teka, kanthi cepet lan sopan nangani pendaptaran para wakil pers, lan mbantu panggunaan mikropon ing saindenging acara.

Konferensi

Apa konferensi sedina utawa pirang-pirang dina, kanca-kancane bakal padha teka, wiwit persiapan nganti akhir acara, lan siap mbantu masalah sing bisa kedadeyan.

Pameran lan Pameran Internasional lan Luar Negeri

Kita bisa ngandhani manawa tim kita duwe acara apa wae, apa ana ing Hongaria utawa ing luar negeri. Kita ndhaftar lan nampi tamu, menehi kamar buku ing hotel, menehi informasi babagan jadwal acara kasebut, nyebarake peralatan interpretasi - kanthi tembung, kita nindakake kabeh kanggo gawe marem tamu lan para penganjur.
...

 

FAIR

EXPO

FAIR INTERNATIONAL TOURISM

KAWASAN BUKU

FAIR EQUIPMENT HORECA

FAIR KAMPUNG GOLEKSI GAMPANG

EKONOMI ANTARABANGSA DOGS ING KABEH - BASA CACIB

INTERNATIONAL NAUTIC, HUNTING & FAKEING SHOW

GAMPANG MOTOR (OICA)

TUKAR INOKASI Internasional

INGGONGAN HENTIKASI INTERNATIONAL - KANGGO BASA

KONVENTI INTERNATIONAL LAN FAIR KOSMETICS, HAIRCARE, AESTHETICS lan HEALTH

FAIR TRADE TRADE INTERNATIONAL

KANGGO ANAK

FAIR INTERNATIONAL TEKNIQUE lan TEKNIKAL TEKNIKAL (UFI)

TOTAL FUTURE GAMING BELGRADE

PENGANGGUTAN DEFENSE

PACKTECH EXPO BALKAN

BALKAN KOLEK & FRUVEG EXPO

GRAPHIC INTERNATIONAL GRAPHIC, PAPER AND CREATIVE FAIR - GRAFIMA

DASAR ANTARI INTERNATIONAL AND FAIR - BIROEXPO

Eksperimen TEKNOLOGI KESELAMATAN lan KONSEP

FAIR INTERNATIONAL ENERGY

JABATAN ENVIRONI ANTARABANGSA lan FUNGSI RESEPEKTOR INTERNATIONAL - ECOFAIR

FAIR INTERNATIONAL MEDICINE

ING TANGGAL BUKU INGGRIS

FAIR saka MEAN PENDIDIKAN MODERN

BAI FAIR - PENDIDIKAN FAIR

FAIR INFORMASI, KOMUNIKASI lan GAMPANG

FAIR INTERNATIONAL FURNITURE, EQUIPMENT and INTERIOR DECORATION (UFI)

EXHIBITION MACHINES, TOOLS lan PRODUKSI PRODUKSI UNTUK INDUSTRI KANGGO (UFI)

FAIR OF FOOD EDRNIC AND DRINKS

FAIR KAMPUNG

EXPO-ZIM

WIN FUN FEST