snob

 

GRAND HOTEL

Grand Hotel Niš  se nalazi u samom centru Niša, u glavnoj ulici, preko puta glavnog gradskog trga. Hotel je visokog kvaliteta, kategorije 4 zvezdice . Izgraden je po najvišim svetskim tehnološkim i ekološkim standardima i funkcioniše po principu “inteligentnog objekta". Hotel ima najsavremeniji BMS (Building Management System) koji štedi energiju i reguliše centralnu klimu i ventilaciju. Pored prirodne ventilacije u javne prostore i u sobe se uvodi svež pripremljen vazduh kroz centralnu klimatizaciju. Za opremanje hotela korišcena je najkvalitetnija tehnicka i ostalao oprema, poznatih evropskih brendova; kvalitetni nemacki KONE liftovi, italijanska MARAZZI keramika, italijanska LED rasveta itd. Hotel je opremljen najboljom hotelskom automatizacijom – Micros Fidelio.

Grand Hotel Niš ima:  120 soba i apartmana. Dve velike sale za konferencije i bankete. Najsavremenije opremljenu kuhinju, velikog kapaciteta. Elegantan restoran. Besplatan pristup internetu u celom hotelu.  

Grand hotel Niš je prvi veliki moderan hotel u Nišu.  Zbog svoje izuzetne lokacije, visokog kvaliteta i pristupacnih cena hotel je pravi izbor za sve koji ocekuju najbolji hotel u gradu i odgovarajuci kvalitet. Smešten u  srcu Niša, savršeno pozicioniran za lak pristup znacajnim lokacijama i atrakcijama grada, hotel je idealan za smeštaj kako poslovnih gostiju tako i gostiju koji dolaze iz turistickih razloga. 

Bez obzira da li boravili radi posla ili odmora, radujemo se prilici da vas ugostimo.

Caffe, Bar & Restoran Cosmopolitan se nalazi u prizemlju hotela. Elegantan, svetao i prostran ambijent, sa divnim pogledom na glavnu ulicu. Ulaz u restoran je iz glavne (Voždove) ulice dok gosti hotela ulaze kroz lobi. U ponudi restorana su specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje od posebno biranih svežih namirnica, odabrana domaca i strana vina, ljubazno osoblje...

Kapacitet Restorana 110 mesta

Radno vreme Restorana 10:00h - 24:00h

Adresa:  Vožda Karadorda 12, 18 000 Niš, Srbija

 Tel: 0505 700

 E-mail:  info@grandhotelnis.com

Web sajt: www.grandhotelnis.com

 

HOTEL MY PLACE

Hotel ima 30 prelepih, moderno opremljenih soba i to: 4 jednokrevetne, 8 dvokrevetnih soba sa francuskim ležajem, 9 dvokrevetnih soba sa odvojenim ležajevima, 3 studija sa francuskim ležajem, 3 apartmana sa francuskim ležajem, 3 apartmana sa odvojenim ležajevima. Svaka soba sadrži: mini bar, satelitsku TV, DVD kucni bioskop, plazma/LCD TV od 21 - 42 inca, dakuzi kadu, telefon, bežicni internet, centralnu klimatizaciju, sef.

Telefon: 018 525 555, 018 295 295

Adresa: Kej 29. decembar bb

E-mail: hotel@hotelmyplace.com

Web sajt: www.hotelmyplace.com

HOTEL NISKI CVET

Lista usluga u hotelu Niški cvet: uslužno osoblje na recepciji 24h, brza prijava i odjava iz hotela, jutarnja kafa i novine, usluga u sobi, Wi-Fi internet u svakoj sobi, sala za konferencije, bar/nocni klub, restoran, parking sa video nadzorom 24h, lift, menjacnica, prodavnica suvenira.

Svi apartmani hotela “Niški Cvet” su opremljeni klimom i grejanjem sa individualnim podešavanjem, telefonom, satelitskom TV, LCD TV-om, wireless internetom 24h i bešumnim mini barom.

Hotel “Niški Cvet “poseduje ekskluzivni restoran kapaciteta 60 mesta pogodan za koktele, prezentacije i poslovne svecanosti.

 Adresa: Kej 29. decembar 2

Telefon: 018 297 700, 297 800

E-mail: hotelniskicvet@medianis.net

Web sajt: www.niskicvet.com

HOTEL TAMI RESIDENCE

Toplina izuzetna usluga „Tami residence“ hotela, nastala kombinacijom južnjackog šarma, evropske elegancije i uspešnog porodicnog biznisa, uspela je da spoji posao i zadovoljstvo. Smešten na jednom od najlepših vidikovaca, na svega 2.5 kilometra od poslovnog jezgra grada, hotel reflektuje specificnost starog carskog Niša i lepotu prirode koja ga okružuje.

Kapacitet „Tami residence“ hoela je 60 standardnih i delux soba, ukljucujuci 4 apartmana , kao i depandans Tami sa 10 delux soba. Sve sobe i apartmani su elegantno dizajnirani i pružaju pogodnosti  kao što su LCD televizor, kablovska televizija, bežicni internet, direktna telefonska linija, min-bar, individualno podešavanje temperature u sobi, sobno posluživanje, mogucnost produžetka kreveta, sef, fen, sunder za cipele, set za šivenje, kapa za kupanje, higijenske kesice, set za nokte i skidanje šminke, kesa za odlaganje veša. 

Adresa: Durmitorska-prilaz bb

Tel: +381 18 505 800, 282 222

E-mail:  recepcija@tamiresidence.com

Web sajt: www.tamiresidence.com

HOTEL ALEKSANDAR

Hotel “ Aleksandar” poseduje ekskluzivan smeštaj u 2 LUX apartmana, 7 apartmana, 11 dvokrevetnih soba i 34 sobe sa francuskim ležajem, što ukupno cini 55 soba sa smeštajnim kapacitetom od 120 kreveta.  Pored uobicajenog sadržaja sobe, gostima se nudi i bežicni internet.

Hotel ima restoran kapaciteta 60 mesta sa terasom pored otvorenog bazena, (kapaciteta 90 mesta), kao i kongresni centar od 420 m 2 , plenum sale za održavanje sastanaka, wellness centar i parking koji je cuvan 24 sata.

Adresa: Njegoševa 81 a

Telefon: 018 562 333, 018 562 056

E-mail: info@hotel-aleksandar.com

Web sajt: www.hotel-aleksandar.com

HOTEL AMBASADOR

Malo je gradova u Srbiji koji mogu da se prepoznaju po jednom turistickom objektu kao što je slucaj sa hotelom "Ambasador" u Nišu. I sam podatak, da se hotel nalazi u strogom centru grada i da je arhitektonski atraktivan, dovoljan je dokaz o njegovoj nezaobilaznosti.

Parking se nalazi u obližnjem dvorištu hotela "Park".

 Ovaj objekat ima tri zvezdice i raspolaže sa:

 • 40 jednokrevetnih soba,
 • 98 dvokrevetnih soba,
 • 4 trokrevetne sobe i
 • 8 apartmana

a sobe su opremljene TV - om, klima uredjajima i direktnim telefonskim linijama.

Za smeštajnim pogodnostima nimalo ne zaostaju i restoranski kapaciret restorana "Orhideja" sa 120 stolica i klasicni restoran od 100 mesta. Usluge dorucka su na bazi švedskog stola.

U holu recepcijskog dela hotela gosti mogu da se osveže u aperitiv baru, u cijem je sastavu i internet cafe i u bašti kapaciteta 60 stolica. U ponudi su domaca i strana pica, kafa i hladni bife.

Adresa: Trg Kralja Milana bb

Telefon: 018 501 800, 018 501 997

E-mail: office@srbijaturist.com

Web sajt: www.srbijaturist.com

GARNI HOTEL KONAK DUO D

Smestili smo se u samom srcu grada, u epicentru svih dešavanja u Nišu. Tu smo da Vam pokažemo da tradicija živi u suštini sadašnjosti, u našem dvorištu. Tu je njena buducnost. Sagraden u maniru stare srpske kuce, konak "DuoD" isijava toplinu, pleni poglede i oduzima dah. Istovremeno, iskazuje spoj tradicionalnog i modernog stila.

Jednokrevetne i dvokrevetne sobe, kao i luksuzno opremljeni apartmani odgovorice svim potrebama savremenog gosta. Besplatan bežicni internet dostupan 24h, telefon, kablovski SAT/TV, mini bar i moderno opremljeno kupatilo sastavni su deo svake sobe konaka.  Naše ljubazno i visokoprofesionalno osoblje ceka Vas na recepciji konaka.
Nismo slucajno u "Kazandžijskom sokaku", raskrsnici kultura istoka i zapada.

Mi smo dokaz da vekovi ne prolaze, oni idu u buducnost!

Adresa: Kopitareva 7

Telefon: 018 517-704, 018 517 701

E-mail:  hotel.duod@gmail.com

Web sajt: www.konak-duod.com

HOTEL NAIS

Kao jedan od vecih centara tranzitnog turizma u ovom delu Balkana, Niš je svoje turisticke potencijale i objekte razvijao u tom pravcu.

 Na autoputu Beograd - Niš, 9 kilometra od centra grada, nalazi se velelepni hotel "Nais" koji je prvenstveno namenjen motorizovanim turistima i poseduje parking kapaciteta 200 vozila kao i garažu od 00 do 24 h.

 Hotel nudi udoban smeštaj u:

 • 3 apartmana,
 • 6 dvokrevetnih soba sa francuskim ležajem
 • 80 dvokrevetnih soba i
 • 2 trokrevetne sobe

ukupnog kapaciteta 180 ležaja.

 Hotel raspolaže sa:

 • dva restorana, ukupnog kapaciteta 700 stolica i
 • terasom kapaciteta 150 stolica

a za organizovane grupe restoran pruža usluge polu i punog pansiona.

Gosti mogu da se osveže u hotelskom aperitiv baru, uz bogatu ponudu vrhunskih inostranih i domacih pica, koji radi 24 sata i osnova je za ponudu room servisa.

     U sklopu hotela je i plenum sala, mesto okupljanja manjih poslovnih grupa do 40 osoba a obezbedjene su i medicinske usluge (dežurni lekar).

Naravno, važan deo ponude hotela su i sportski tereni za male sportove, otvoreni olimpijski i deciji bazen.

Za ljubitelje prirode na raspolaganju je moderno opremljen kamp.

Kraj hotela su benzinska pumpa i auto servis.

Adresa: Auto put NI-BG

Telefon: 018 4601 098, 018 4601 030

E-mail: office@srbijaturist.com

Web sajt: www.srbijaturist.com

HOTEL PANORAMA LUX

Panorama Lux je živopisan garni hotel smešten u jednom od najlepših delova Niša. Udaljen je od centra grada svega par minuta vožnje, a ipak svojom lokacijom, visoko iznad nivoa grada, pruža gostima savršeni mir i odlicno mesto za odmor nakon putovanja ili napornog radnog dana.

Hotel ima 5 ekskluzivno uredenih soba i 3 luksuzna apartmana i pruža usluge na nivou hotela visoke kategorije u kojima se gost oseca prijatno kao kod svoje kuce. 

Za sve goste hotela je obezbeden parking u hotelskoj garaži, kao i ogradenom parkiralištu sa nadzorom. Takode, gostima hotela je na raspolaganju otvoreni bazen sa svojom koktel baštom.

 Adresa: Svetolika Rankovica 51

Telefon: 018 561 214, 018 560 907

E-mail: info@panoramalux.co.rs

Web sajt: www.panoramalux.co.rs

HOTEL REGENT CLUB

U srcu grada Nisa na glavnom šetalištu Obrenoviceve ulice nalazi se reprezentativni Club „Regent“ koji predstavlja idealno mesto okupljanja poslovnog i turistickog sveta.

Za sve one koji se nalaze na proputovanju kroz Srbiju i Niš, Club Regent je idealno mesto za odmor i relaksaciji. Najbliže atrakcije su: Narodno pozorište,Simfonijski orkestar i Saborna crkva. Na samo nekoliko minuta hoda nalaze se Niška tvrdava i Kazandžijsko sokace.

Sobe Cluba Regent su opremljene francuskim krevetom ili sa dva odvojena ležaja, klub garniturom, radnim stolom, TV uredajem sa kablovskom televizijom, individualnom klimom, mini barom, aparatom za kafu i caj, direktnom telefonskom linijom i bežicnim internetom.

Apartmani su pored standardnog sobnog enterijere opremljeni i cajnim kuhinjama koje gostima omogucavaju samostalnu pripremu lakše hrane.

Adresa: Obrenoviceva 10,  GORCA

Telefon: 018 521 001, 018 524 924

E-mail: recepcija@regentclub.com

Web sajt: www.regentclub.com

HOTEL ZELENI VIR

Zahvaljujuci predivnoj lokaciji ali i dugoj istoriji grada kome pripada, Zeleni vir svojim posetiocima nudi pronalaženje prijatnog utocišta u lepotama prirodnog ambijenta, ali i cari zanimljivih prica iz bogate istorijske riznice, u neposrednoj okolini.

Dva restorana kapaciteta 400 i 150 osoba, pružaju gostima usluge dorucka, punog i polupansiona. Osoblje restorana je spremno da zadovolji i najzahtevanije potrebe gosta. Takodje nudimo mogucnost organizovanja porodicnih slavlja, simpozijuma, konferencija...

Adresa: Toplickih partizanskih odreda bb

Telefon: 018 4561 558, 018 562 557

E-mail: hotelzelenivir@nadlanu.com

HOTEL RILE MEN

Vila Rilemen, nalazi se u Nišu, u ulici Vojvode Mišica broj 111. Lokacija je veoma povoljna, u centralnoj zoni grada, u neposrednoj blizini Doma Zdravlja Niš.

U mogucnosti smo da Vam ponudimo siguran i udoban smeštaj i boravak u našem objektu u kome raspolažemo sa: 1 LUX apartmanom, 4 apartmana-normal, 5 jednokrevetnih soba – studio, 2 dvokrevetne sobe-studio, 4 trokrevetne sobe-normal.

Ponuda usluga:  nocenje, dnevni odmor, tranzitno prenocište turistickih grupa,

boravak na duži vremenski period uz posebne povoljnosti (na 7 placenih dana - 1 gratis)

usluge smeštaja sportskih ekipa i umetnicko - kulturnih grupa, boravak po ugovoru uz odobrenje rabata od 5-8%, prezentacije svih vrsta, paket aranžmani po dogovoru.

Adresa: Vojvode Mišica 111

Telefon: 018 528 522, 018 516 633

E-mail: sasa.rilemen.ristic@gmail.com

Web sajt: www.rilemen.com

GARNI HOTEL SVRLJIZANKA

Knjaževacka 22, 
Tel. 018 574 800, 
El. pošta: svrljizanka@open.telekom.rs
Veb strana: www.svrljizanka.rs

HOSTEL MARVEL

Naš hostel u Nišu je novootvoreni objekat nadomak centra grada, na prijatnom i mirnom
mestu – vazdušna banja; 150 metara ispred hotela “Panorama. Gostima hostela je na usluzi putnicko vozilo – kombi RENO MASTERS sa klimom (8+1) za prevoz do željenih destinacija.

Hostel ima pet soba sa ukupno 20 ležajeva, opremljen VIP salon, trpezariju i uslužnu kuhinju.

Adresa: 12. Srpske brigade 2, 18000 Niš
Telefon: +381 18 263 242, +381 18 265 674
E-mail: marvelnis@sezampro.rs
Zvanicni sajt:  www.hostelmarvel.com

HOSTEL SWEET

Sweet-Hostel Niš nudi Vam ugodan i prijatan smeštaj u jednom od 11 udobnih kreveta, rasporedenih u 2 dvokrevetne, 1 trokrevetnu i 1 cetvorokrevetnu sobu (pojedine sobe imaju francuski ležaj umesto odvojenih ležajeva).

Kupatilo je zajednicko, obezbedeno je mesto za dnevni boravak, a na raspolaganju Vam je i racunar sa non-stop pristupom internetu.

Ukoliko, ipak, više volite biti sami u citavom stanu, preporucujemo Vam smeštaj u Sweet-Hostel Apartmanu, koji se nalazi jedan sprat iznad hostela.

Usluge u hostelu: Cist i udoban smeštaj, klimatizovane sobe, topla voda tekom celog dana, peškiri, posteljine i toaleta obezbedeni, potpuno opremljena kuhinja, dnevni boravak sa TV i DVD uredajima, ormar za odlaganje stvari u svakoj sobi ponaosob, besplatan non-stop Internet putem WiFi mreže, izdvojeni deo za pušace, informacije o znamenitostima i dešavanjima u Nišu, radno vreme non-stop (24h dnevno, 7 dana u nedelji), prijatan ambijent i ugodna atmosfera, uslužno i prijatno osoblje.

Adresa: Milorada V. Špaje 11/4

Telefon: 062 894 20 85

E-mail: info@sweet-hostel.com

Web sajt: www.sweet-hostel.com

HOSTEL NIS

 • U samom centru grada pored zgrade Univerziteta
 • Najjeftiniji smeštaj u gradu
 • 24 sata otvoreni
 • Besprekoran smeštaj
 • Besplatni internet 
 • Uslužna kuhinja
 • Puna asistencija
 • Mogucnost prezentovanja sopstvenog rada

Adresa: Dobricka 3a

Telefon: 018 513 703

E-mail: hostelnis@sezampro.rs

Web sajt: www.hostelnis.rs

HOSTEL KOSMOPOLIT


Hostel Kosmopolit se nalazi u prelepom prirodnom okruženju na mirnom mestu, blizu svih zanimljivih lokacija koje grad Niš ima da ponudi. Centar grada je udaljen samo pet minuta kolima, železnicka samo dva, a autobuska sedam minuta. Stara gradska tvrdjava je definitivno mesto koje treba posetiti ne samo zbog lepe arhitekture nego i zbog, muzeja, galerija, restorana i bogatog nocnog života u barovima.

Adresa: Anastasa Jovanovica 15

Telefon: 018 249 080, 063 472 705

E-mail: dannyboyser@hotmail.com

Web sajt: www.hostelkosmpolit.com

HOSTEL HAPPY

Zgrada u kojoj se nalazimo je kulturni spomenik grada Niša, i pod zaštitom je države. 

Sam hostel se nalazi u strogom centru grada, u najlepšem delu Niša, ali na mirnom i tihom mestu uz samu obalu reke i šetališta. 

Tvrdava, kolevka i simbol našeg grada vec dva milenijuma, nalazi se na samo stotinak metara. U njoj se tokom cele godine održavaju mnoga kulturna dogadanja: filmski i muzicki festivali, izložbe, pozorišne predstave, žurke.

 Ispred samog hostela nalaze se kafic i riblji restoran. Sa terase hostela dok pijete kafu ili caj, koje ce Vam servirati naše ljubazno osoblje, možete pored reke i tvrdave videti i velelepnu zgradu niškog Univerziteta.

Hostel raspolaže sa jednom trokrevetnom i jednom cetvorokrevetnom sobom, zajednickim kupatilom sa tuš kabinom, kuhinjom i dnevnim boravkom sa izdvojenim prostorom za pušace.

Nudimo Vam :

* Gratis kafu i caj 

* Uvek toplu vodu

* Cistu posteljinu, peškire

* Ormare za odlaganje stvari u svakoj sobi

* TV u svakoj sobi

* Sobe su klimatizovane

* Brzi internet 

* Obaveštenja o dešavanjima u gradu

* Obezbeden parking

Adresa: Kej Kola srpskih sestara 17a/8

Telefon: 018 252 839, 063 86 73 896

E-mail:  info@happy-hostelnis.com

Web sajt:  www.happy-hostelnis.com

HOSTEL EUROPA

Hostel Evropa se nalazi izvan centralne gradske zone, u mirnom delu grada. Do pešacke zone (Obrenoviceva ulica) i centralnog gradskog trga (Trg Kralja Milana) potrebno je 15 minuta hoda.

Od Hostela Evropa stiže se do 18-to vekovne tvrdave za 20 minuta. Sa zidina tvrdave pruža se predivan pogled na reku Nišavu i centralno gradsko jezgro.

Supermarket, par bankomata kao i pošta i glavna železnicka stanica nalaze se u neposrednoj blizini Hostela Evropa.

Ovo znaci da cete odsedanjem u Hostelu Evropa biti u blizini svih važnijih delova grada i dogadaja koje jednostavno morate videti tokom boravka u Nišu. Naš predivan grad nudi veliki broj kulturnih dogadaja, nocni život, muzicke i filmske festivale, predivnu tvrdavu iz doba Otomanske imperije, za zabavu ili relaksirajuci odmor.

Prednost Hostela Evropa je njegovo osoblje, uvek spremno da pomogne u vezi svega što vam je potrebno tokom boravka u Nišu. Ljubazno osoblje ce obezbediti sve neophodne informacije o kulturnim dogadajima, nocnom životu u Nišu, i još mnogo toga.

Obecavamo vam miran, bezbedan i prijatan boravak u Nišu.

Adresa: Leskovacka bb, 18000 Niš
Tel: +381 18 556 156
E-mail: info@hostel-evropa.rs
Web sajt: www.hostel-evropa.rs

HOSTEL DOWNTOWN

Idealno smešten Downtown hostel nalazi se u samom centru Niša na 50 metara od centralnog gradskog trga (Trg kralja Milana Obrenovica), a istovremeno u mirnoj pešackoj zoni na keju pored reke Nišave.

Hostel je smešten renoviranom prostoru jedne od najstarijih zgrada u gradu, koja prestavlja jednu od gradskih znamenitosti i pod patronatom je Zavoda za zaštitu spomenika. Samim tim sav prostor Downtown hostela odlikuje specijalna fuzija starog i novog, što hostelu daje poseban šarm i osobenost.

Nudimo Vam sve što se ocekuje hostela i to po najnižoj mogucoj ceni:

 • Radno vreme recepcije 24h
 • 24h mogucnosti korišcenja svih kapaciteta hostela
 • Klimatizovane sobe
 • Topla voda tokom celog dana
 • Zajednicka prostorija za dnevni boravak
 • Besplatni ormarici na zakljucavanje u sobama
 • Besplatna posteljina i peškiri
 • Besplatan internet
 • Wi-Fi u svim prostorijama hostela
 • Besplatan dorucak
 • Besplatni kafa i caj
 • Uslužno korišcenje potpuno opremljene kuhinje
 • U cenu boravka ukljucene su sve takse

  Downtown hostel je savršeno mesto za bekpekere, grupe, parove i pojedince, odnosno svakoga ko traži smeštaj koji dosta pruža a malo košta. U zavisnosti od licnih afiniteta možete izabrati smeštaj u 8-krevetnoj sobi ili potražiti malo više privatnosti u našoj 3-krevetnoj sobi, koju je moguce i samostalno iznajmiti.

Adresa: Kej Kola srpskih sestara 3/2

Telefon: 018 526 756, 063 78 51 159

E-mail: office@downtownhostel.rs

Web sajt: www.downtownhostel.rs

HOSTEL PLAZA

Adresa: Pantalejska 21

Telefon: 062 19 62 185, 018 42 87 141

E-mail:  hostelplaza@gmail.com

HOSTEL SPONSOR

Hostel Sponsor se nalazi u strogom centru grada, u ulici Generala Milojka Lešjanina 18b, na 50 metara od Trga Kralja Milana,  Spomenika oslobodiocima Niša  (konj) i Mc Donalds-a, tako da Vam svojom lokacijom omogucava da budete u centru svih važnih kulturnih, sportskih i zabavnih dešavanja. Lokacija na kojoj se naš hostel nalazi vam omogucava da bez korišcenja gradskog prevoza (pešice) stignete do svih bitnih lokacija u gradu.

U okolini hostela nalazi se veliki broj kafana,restorana, kafica, diskoteka, pekara, supermarketa, menjacnica, banaka i apoteka.

Takodje smo u blizini filozofskog, pravnog, ekonomskog, medicinskog, stomatološkog, elektronskog i mašinskog fakulteta, kao i Tvrdjave, Cele kule, Narodnog pozorišta, Narodnog muzeja, Simfonijskog orkestra i ostalih kulturoloških znamenitosti.

Naše ljubazno osoblje Vam je na raspolaganju za sve potrebne informacije prilikom Vašeg boravka u našem gradu.

Želimo Vam prijatan boravak u našem hostelu !!!

Kapacitet hostela Sponsor je 12 kreveta.

Nudimo Vam:
*  Cist i udoban smeštaj
*  Klimatizovane sobe
*  Topla voda tokom celog dana
*  Posteljina i peškiri obezbedjeni
*  Kupatilo sa tuš kabinom
*  Potpuno opremljena kuhinja
*  Dnevni boravak sa TV i DVD uredjajima
*  Usluge bežicnog interneta
*  Informacije o dešavanjima u Nišu
*  Radno vreme non-stop (24h dnevno, 7dana u nedelji)
*  Prijatan ambijent i ugodna atmosfera
*  Uslužno i prijatno osoblje
*  Obezbedjen parking za sve goste hostela

I to nije sve:
*  Fleksibilno odjavljivanje ukoliko Vaš krevet nije rezervisan za taj dan 
(spavajte koliko želite)
* Grupni boravak dobija specijalne popuste
* Možete rezervisati ceo hostel sa dodatnim popustom 
* Mogucnost placanja preko racuna firme za poslovne ljude
*  Prijavljivanje od 07-23h a odjavljivanje do 12h sledeceg dana
*  Prijavljivanje u periodu od 23-07h uz predhodnu najavu prilikom rezervacije

Adresa:  Generala Milojka Lešjanina br.18b, 18000 Niš, Srbija

Telefon: 018 244 493, 018 515 614, 060 615 45 86

E-mail:  info@hostel-sponsor.rs
Web sajt:  www.hostel-sponsor.rs

HOSTEL EASY TRAVEL

Adresa: Prvomajska 4a, 18 000 Niš 
Telefoni: + 381 18 292 555, + 381 18 292 552, + 381 69 329 2555

E-mail:  info@easytravel.rs

Web sajt: www.easytravel.rs

HOSTEL AURORA

Nalazi se u centru Niša, u potpuno renoviranom objektu u kome je nekada bio turski konzulat i koji je zašticeni spomenik kulture. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim, cetvorokrevetnim i osmokrevetnim sobama. Sve sobe su klimatizovane i imaju kupatila opremljena tuš-kabinama i fenomatima. Svi kreveti imaju ormaric sa kljucem, zidnu lampu i uticnicu pored uzglavlja. Gostima su na raspolaganju zajednicka kompletno opremljena kuhinja, zajednicka terasa sa kablovskom televizijom, recepcija otvorena 24 casa, besplatan parking, besplatna posteljina i peškiri i besplatan internet.

Adresa: Dr. Petra Vucica 16, 18000 Niš, Srbija

Telefon: 018 214 642

Faks: 018 211 342

Mob: 063 10 95 820

Web sajt: www.aurorahostel.rs

HOSTEL B&B

B & B se nalazi u mirnom delu grada, nedaleko od centra Niša (2 km). U blizini su: pijaca, banke, pošta, škola i medicinski centar. Nedaleko su teniski tereni, tereni za košarku i fudbal, kao i  šetalište pored reke 'Nišave'.

Prenocite poseduje 1 veliki apartman, dve dvokrevetne sobe i 2 kupatila. Kuhinja je potpuno opremljena, a dnevni boravak je prostran i udoban. U dnevnoj sobi se nalazi I pomocni ležaj za 2 osobe. 

Adresa: Žikice Španca 14

Telefon: 018 200 072, 063 637 353

E-mail: markonis@ptt.rs

Web sajt: www.piamarkoni.co.rs

Podaci su preuzeti sa sajta http://www.visitnis.com/