snob

O NAMA

Niska nedelja mode se odrzala aprila 2011 godine. Na njoj se predstavilo 17 modnih kreatora i modnih kuca sa kolekcijom prolece/leto, iz Nisa, Srbije, Hrvatske, Bugarske i Makedonije.

Ovu manifesataciju je organizovala AGENCIJA S.N.O.B u saradnji sa urednicima Nish e-magazina - www.nish.rs.

Cilj manifestacije je da okupi modne kreatore i modne kuce iz regiona, koji ce se predstaviti publici iz juzne Srbije. Pored predstavljanja, ocekuju se i medjusobni kontakti modnih kreatora sa privrednicima iz Nisa i okoline, kako bi se sklopili sporazumi o prodaji njihovih proizvoda u ovom delu Srbije. Na manifestaciji, pored znacajnih ljudi grada Nisa i okoline, bice gostiju iz sveta muzike, filma, sporta ...

Na revijama su uglavnom bili manekeni i manekenke iz Agencije S.N.O.B.

Naime, ovo je prva modna nedelja u Nisu, posle duze pauze, i zelja je da se odrzava dva puta godisnje (aprila i oktobra).

Sledeci Fashion Week je odrzan 14-16.11.2011, dok je treci planiran 8-9.5.2012 godine.

O Agenciji:

Pocela je sa radom 24.1.2011 godine,i do sada imamo realizovano nekoliko velikih projekata. 25-27.4.2011 smo organizovali FASHION WEEK NIS, gde su se okupili dizajneri i modne kuce iz Srbije, Hrvatske, Makedonije i Bugarske, zatim Fashion Day Prokuplje 19.7.2011 (gde je pored dizajnera iz Srbije, ucestvovao premijerno u Srbiji brend Sherri Hill ( http://www.sherrihill.com/ ), podrzali smo manifestacije BID FEST http://www.agencysnob.com/manekeni/pompea-6-2011.htm , REVIJU STUDENATA http://www.agencysnob.com/manekeni/revija-studenata-nkc-2011.htm kao i druge revije. Zatim su usledile Fashion Night Nis i Fashion Day Smederevo i FASHION WEEK 2 NIS gde su ucestvovali brendovi i dizajneri iz Rusije, Ukrajine, Bugarske .....

Pored manekenkstva, bavimo se I fotomodelingom http://www.agencysnob.com/models i promocijama http://www.agencysnob.com/promoterke/ . Nase manekenke i manekene mozete pogledati na http://www.agencysnob.com/models . Da napomenemo da je velika vecina nasih manekenki ucestvovala u brojnim tv emisijama na lokalnim tv stanicama, RTS-u, kao i u reality show Maldivi na Happy TV Srbija. Nekoliko nasih manekenki su osvajale titule za Miss.

Na samom kraju teksta, vazno je napomenuti da je Nis, drugi grad po velicini, posle Beograda, i da je na raskrsnici Skoplje-Sofija-Pristina-Beograd. U Nisu, od 2010 godine pocinje intenzivno da se razvija privreda, tako sto velike kompanije otvaraju svoje firme (kao sto je BENETTON) gde zaposljavaju veliki broj radnika. U Nisu se nalazi i aerodrom, stara rimska tvrdjava, banja ... i sto je najbitnije, gostoljubiv narod.